ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DogukanCAN35
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
715
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Eylül 2016 03:06
Son Ziyaret:
22 Mayıs 2021 15:09
Toplam Mesaj:
1027 [0.37 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğukan CAN
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Izmir
Meslek:
Esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

https://www.akvaryum.com/Forum/200x70x50_amerikan_dunyasina_gecis_karma_tankim_k900994.asp ...Central Amerikan... Doğukan CAN Acemi Akvaryumcu.. ;)

SON 10 MESAJI

Kayalık Kıyı Şeridi Biyotopu Kurulum.
[QUOTE=Kınayu]Selamlar Doğukan kardeşim .
Güzel düşüncelerin yorumların için teşekkürler sanada keyifli hobiler [:iyi:][/QUOTE]

Erhan abicim telefondan fotograf cekemedim video uzerinden tarif edeyim izninle hem kucuk bir amerikan türü reklami olsun kuma böyle bir sekil verilebilir bizim danalar bozuyor ne yapsam ugrasmaktan vazgectim

[VID]https://youtu.be/3iMcv4TNOwI[/VID]
Kayalık Kıyı Şeridi Biyotopu Kurulum.
Erhan abicim ellerine saglik cok guzel bir calisma olacagi simdiden belli ediyor kendini, kücük oynamalar zaman icerisinde olacaktir baliklarda kendi karakterleriyle tavirlariyla sana yardimci olacaktir acaba bu burada olsa dahami rahat ederler dusuncesiyle ufak ufak guncellemeler bir sure devam eder ellerine saglik tekrardan konuyu ilk firsatta bastan sona okuyarak inceleyecegim keyifli hobiler..
200*60*60 Akvaryum Kaç Mm Camdan Olmalı?
[QUOTE=EmreGUGU]Herkese selam,

Odama yukarıda belirttiğim boyutlarda mobilyalı ve sump sistemli bir akvaryum yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Birkaç yerden fiyat aldım ve bana cam kalınlığının 12mm olması gerektiğini söylediler. Benimde düşüncem zaten bu şekildeydi. Fakat farklı bir yerden daha fiyat alırken ilgilenen kişi bana cam kalınlığının 10mm olacağını söyledi. 12mm cam olursa kaç TL fiyat farkı olur diye sorduğumda 700 TL civarı diye yanıt verdi fakat buna gerek olmadığını kuşak ve çerçeve yapıldığı için 10mm'in yeterli olacağını söyledi. Kendisi 10mm camdan 3 mt.'ye kadar akvaryum yaptığını söyledi. 5 Yıl da akvaryuma sızdırmama garantisi veriyor.

Bu konuda sizlerin düşüncelerini almak istiyorum.

İyi günler...[/QUOTE]

12mm yapmaniz daha uzun omurlu olmasina sebep olacaktir soyledigi gibi 700 tl bir ek masraf cikartacagini sanmiyorum biraz arastirip daha makul ve kalitesine guvenilen bir yerden yaptirmanizi oneririm.

Olcu konusuna gelince yeriniz musaitse 2.5 metre yaptirin bende 200x70x50 var bir sure sonra goz alisinca ufak geliyor misal suan yaptiravak olsam 300 uzunluk 100 derinlik 60 yukseklik yaptirir hayat boyuda kipirdatmazdim ;) 2 metre akvaryumu olan herkeze sorun nerdeyse tamaminin benim gibi dusuneceginden eminim.
Son olarakta balik ve yur konusuna gelirsek bu tankta olsa olsa central amerikan baliklari beslenir goze ve ele avuca sigmayacak buyukluklerde renk cumbusune sahip karma bir tank amerikan dunyasina gecis karma tankim adli konumdada türleri detayli olatak paylasmistim daha once fikir olmasi acisindan inxelemenizi tavsiye ederim her kosulda hayir ugurlu olmasini temenni eder tum hobici dostlarimizada sevgilerimizi sunarim.

Sormak istediginiz bir durum olusursa elimizden gelen destegi karsiliksiz seve seve veririz hayirli geceler.
Davetsiz Misafirler Helena Mi?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar amaç hizmetse bu yeni misafirler daha çogunlukta görünüyor bence rıfkıyı çıkarın siz. Ne kadar çok çalışan o kadar çok hizmet [:D][/QUOTE]

Erhan abicim selamlar saygilar sevgiler hayirli geceler
Davetsiz Misafirler Helena Mi?
Evet akvaryumunizdakiler telefondan baktigim icin cok fazla buyutemesemde helena olarak gozukuyor salyangozunuzu en kisa zamanda sagligi icin baska bir yere almanizi tavsiye ederim kumu birinden aldiysaniz icerisinde helena kalmistir kolay ölmuyorlar kum nemli bile kalsa yasamaya devam ediyorlar
1400 L + Sump için Tür Tavsiyesi
Bence yukseligin ne kadar buyuk bir hata oldugunu zamani gelince anlayacaksiniz hayirlisi olaun artik amerikan icin cokta buyuk bir tank degil bu arada litre konusunda hesaplama yaparken yanilmis olabilirsiniz balik konusunda central amerikan baliklarini dikkatli sayilarda alarak hareket etmenizi öneririm elimizden gelebilecek her turlu destegi seve seve verecegimdende supheniz olmasin saygilarimla..
200x70x50 Amerikan Dünyasına Geçiş Karma Tankım
[QUOTE=AmerikanRüyası48]Yaşayıp görelim o zaman abi :))[/QUOTE]

sesin çıkmıyor Berk nerelerdesin :)
Karma Amerikan Dünyam
Oncelikle hayirli olsun akvaryumunuz cok guzel olmus biraz daha tür konusunda degisiklikler yapabilirsiniz ilerleyen zamanda dahada renklenip guzellesecektir. Saglikli sekilde yavrularinizi buyutmeniz dilegimle sayhilar sevgiler Amerikan Sevdasina hos geldiniz.
Amerikan Dünyasına Geçişte Karma Tür Tavsiyesi
[QUOTE=Ches]

Hayırlı olsun. Şimdi farkettim başka bir başlık altındaymış kusura bakma[:)] Orayı da okuyayım baştan sona. Bende American'a geçicem gibi duruyor.[/QUOTE]

Hayirlisi olsun ozaman dogru yoldasin ;)
Amerikan Dünyasına Geçişte Karma Tür Tavsiyesi
[QUOTE=Ches]ogukanCAN35]

Doğukan bey son durum nedir? Kurdunuz mu tankı?[/QUOTE]

Evet Taner bey uzun bir zaman önce kurdum efsane bir tank oldu halada zevkle besleyip seyrediyorum.[EDIT]DogukanCAN35,2017-12-06 01:35:51[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.