ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
maxiimuss
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Aralık 2018 12:12
Son Ziyaret:
18 Aralık 2020 16:56
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Güneş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Güneş

SON 7 MESAJI

En iyi su arıtma cihazı tavsiyesi ?
Eğer daire girişine bağlanan yani su saatine bağlanan cihaz alacaksanız şu https://dairegirisisuaritma.net/ siteden yok ben normal tezgahın altına alıcam diyosanız da https://www.orbisaritma.com/ bu siteden alabilirsiniz.
Su yumuşatma
Arkadaşlar bu su yumuşatma konusunda benim de çok eksiğim bulunuyor. Bakıyorum forumda da açıkçası tam net bilgisi olan yok. Herkes bildiğince hareket etmeye çalışıyor. Şu endüstriyel su yumuşatma yapan firmaları aradım ben de hepsi başka bir şey diyor. Adamlar endüstriyel iş yapıyor bizle alakalı değil ama yine de su yumuşatma konusunda yardımcı olmaya çalıştılar. http://www.tersozmoz.com bu siteden ulaşabilirsiniz.
Su yumuşatma teknileri
Arkadaşlar ben de bayadır su yumuşatma teknikleri konusunda araştırma yapıyorum ama internette bilgi ve kaynak o kadar azki çok kısıtlı bilgiler edinebildim. Yani düşündüm bu endüstriyel alanda su yumuşatma yapan firmaları ararsam belki bilgi alabilirim diye. Ben de https://www.mayersuaritma.com/su-yumusatma-sistemleri.html bu firmayı aradım görüştüm. Tabi adamların işi endüstriyel ama yine de su yumuşatma konusunda bilgi edinebildim.
Su Arıtma Cihazı Önerisi
Arkadaşlar bu arada membran filtelerinizi antiskalant diye bir kimyasal ile temizlemeniz gerekiyor unutmayın sakın. Bunu ben pek bilmiyordum arıtmada sıkıntı yapıyodu arayıp firmayı öğrendim. Antiskalantı nasıl uygulayacağınızı şu aşağıdaki siteden öğrenebilirsiniz.

[URL=http://www.antiskalant.net/]antiskalant[/URL]
Akvaryumu Deterjan ile Temizleme.
Dostum akvaryumu ve bitkisel deterjanlarla yıkıyorum harika oluyor. Ne hayvanlara ne de başka bişeye zararları yok tamamen doğal yollarla üretilmiş. Bitkisel deterjanları şu http://organikdeterjan.net/ siteden satın alıyorum her marka mevcut bu sitede.
Saf Su Ve Su İletkenliği Hakkında
Neyler [URL=http://www.deiyonizesu.com/]saf su[/URL] içilmez gözünüzü seveyim sebilden su mu içiyonuz:D:D
Su Arıtma Cihazı Önerisi
Arkadaşlar bende ev tipi arıtma için araştırma yapıyorum.Farklı sitelerde çok kişinin görüşlerini okudum herkes başka bir markayı öneriyor. Genelde gözüme çarpan marka ilk etapta Mayer Kimya isminde bir firma arayıp bir konuştum ilgileniyorlar fena değil yani.Aşağıya firmanın sitesinin linkini bırakıyorum eğer daha önce bu firmadan alan varsa mesajımı alıntılayıp yazsın lütfen.

[URL=https://mayersuaritma.com]içme suyu arıtma cihazı[/URL]

Arkadaşlar bu arada ekleme yapayım dedim yorumuma. Geçtiğimiz hafta cihaz iyi arıtmıyo diye firmayı aradım. Firma bana filtreniz tıkanmıştır antiskalant la temizleyin dediler. Araştırdım bu bir kimyasalmış sanırsam. [URL=http://www.antiskalant.net]antiskalant[/URL] bu siteden aldım temizliği elimden geldiğince yaptım şuanlık bir sorun yok gibi. Cihaz artımamaya başaldıysa bunu göz önünde bulundurun derim.

Yani ters ozmoz sistemlerde bakım olayı çok önemli.Ters ozmoz hakkında da şu sitelerden bilgi alabilirsiniz.

http://www.tersozmoz.com http://www.tersozmoz.net[EDIT]maxiimuss,2019-06-17 10:15:11[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.