ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mcali66
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2019 21:48
Son Ziyaret:
18 Nisan 2022 00:36
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Osman ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
27 Ağustos 1997
Yaş:
26
İl:
Istanbul
Meslek:
Kuyumcu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali Osman ÖZTÜRK

SON 1 MESAJI

Soday Üretim Gönderilen Yanlış Ürün
[QUOTE=bayavsalih]Öncelikle herkese merhabalar..Facebook üzerinden Soday üretim (perchPikevaryum) adlı kullanıcıdan turuncu cüce kerevit ve birkaç çeşit bitki siparişi verdim.Arkadaş başta ilgiliydi.Ama gelen kerevitler camberellus diminitus idi bitkiler tamamen yanlış ve farklı gelmişti bunu belirtmeme rağmen bir sonraki siparişte telafi edilir gibi saçma bir cevap verdiler.. Daha sonrada direk mesaj üzerinden ve sayfalarına yazmama rağmen ilgilenilmedi ve engellendim bu şahıstan uzak durunuz kesinlikle etik satış yapmıyor..


[/QUOTE]

Malesef öyle esnaflar çok. Öyle olanların çokluğunun karşısında tam tersi işini çok severek ve hakkıyla yapanlar da mevcut. Öyle olaylar yaşıyoruz ki e-ticareti arar oluyor insan. Daha yeni yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.
Demir gübresi almak için arkadaşımla başka bir semtte bir petshop’a girdik. Kendim gezip gördüm istediğim demir gübresi vardı ve normalde internette fiyatı 55-75 ₺ arasında. İşyeri sahibine fiyatını sordum. O da aldı eline ve bakayım dedi. Eline telefonunu alıp fiyatına baktı ve 110 ₺ dedi. Fiyatı çok yüksek dedim. İçeriğinin zengin olduğunu söyledi. Ben bu gübreyi biliyorum dedim içeriğine hakimim bu gübreyi yine aynı marka dışardaki başka fiyatlarla kıyaslayarak söylüyorum dedim. Sonra başka bir markanın excel ve potasyum gübrelerini eline alıp bu markanın var bunlar dedi. Bir adama baktım bir karakterine baktım. Üzüldüm gerçekten. Bilmeyerek bunu yapmış olsa helal olsun. Açıklarım bildiğim kadarıyla. Arka kısmı bitki dolu ve sağlıklı şekilde. Yani adam işi de biliyor. Kim kime yedirirse artık öyle bir durum olmuş. E-ticarette de iyisi kötüsü var. Esnaflık ta da. İnsanı enayi yerine koyuyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.