ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mako
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Şubat 2007 13:25
Son Ziyaret:
02 Ocak 2008 18:14
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yunus
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

yunus

SON 10 MESAJI

Kaplumbağa da şişlik.
yapma yaaa.... Azdı mı ne yaptı yoksa?? bunlar ne zaman çiftleşir ki? benim diğer kaplumbağanın gözleri kapandı ilaç falan aldım ancak açılmadı yaklaşık 5 aydır falan kapalı gözleri. Ellerimle yemliyorum. Diğer kaplumbağa arada o kör olana ön kollarını birleştirip birbirine vurarak kafasına vuruyo acaba çiftleşmek falan mı istiyo? Müstehcen konulara girdik ama:))
Salmonllosis Bakteri hakkında..
bilmiyorum ne kadar doğru ama necesi hayvan olduklarını duydum. yani abdesti sakatlayabilir, değdiği yerde namaz kılmak sıkıntılı olabilir. yine sormak lazım alo diyanet hettına:))
Kaplumbağa da şişlik.
Yaklaşık bir buçuk senedir beslediğim bir kaplumbağam var.Arkadaşlar geçen gün çok acayip bir şeye rastladım. Poposundan kahverengi bir balonumsu şey çıkmaya başladı yaklaşık 25kuruş büyüklüğüne gelene kadar şişmeye devam etti. Ben görünce hemen yanına gittim. Sonra yavaş yavaş içine çekmeye başladı. Sonra tamamiyle çekti içine.İlk defa böyle birşey gördüm,acaba daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Bu ne olabilir ki? lafayette2007-11-19 13:32:02
Gözleri kapandı
hımm... teşekkür ederim inşaallah kütahyada bulabilirim. burda pek aradığım şeyleri bulamıyorum da. geçen petshopa gittim o kaplumbağaya yapacak bişey yok bol bol dua et dedi cani herif:))
Gözleri kapandı

Kaplumbağamı akvaryumda besliyorum, 28 derecede.... ama bi ara tatile çıktım kaplumbağalarıda yanımda götürdüm. bi 10 gün ısıtıcısız suda kaldılar yine birşeyleri yoktu. sonra tatil dönüşünde 2 gün kavanozda geldiler. birtanesinin gözü kapandı açamıyor. bir hafta oldu hala açılmadı. şimdi akvaryumdalar. gözleri kapananın yemini elimle veriyorum ne yapayım, damlası varmış ama nedir bilmiyorum.??

karaya çıkmıyorlar...

yok tırmanacakları şekilde suyun 3 cm yukarısında. cd kabından yaptım kuru alanı daha önce çıkıyorlardı sonraları çıkmamaya başladılar. sonra taşlardan yaptım yine çıkmadılar. 2 tane kaplumbağa var bende. resim koyma imkanım yok ne yazıkki...

ışıktan rahatsız olma ihtimalleri var mı?? suları 28 derece, kuru alan kaç derecede olsa iyi olur??
karaya çıkmıyorlar...

kaplumbağalarım kuru alana çıkmıyorlar. 28 derece suları var lamba ile de kuru ortamı ısıtıyorum kuru ortam genelde 30-35 derece arasında oluyor. kabuklarının altıda kızardı pembeleşmeye başladı ne yapabilirim?? acaba lamba gözlerini rahatsız ediyor olabilir mi?

kaplumbağamda sorun ne?

Bunların hepsini yaptım, bir tek uv lambam yok. Gerisi tamam. Bu arada kış uykusuna yatan kaplumbağa öldü, Çok üzüldüm.

Yeni bitane aldım, eee biz bu yola baş koyduk ama diğer kaplumbağanın kabuğunda yaraya benzer şeyler var. Beyazlıklar ve hafif çatlak gibi yaralar var ona ne yapabilirim?

Acaba mantar mı tam kestiremiyorum, yardım.

Echoe2007-3-13 3:32:5
kaplumbağamda sorun ne?
allah razı olsun kardeşlerim inşallah en kısa zamanda eksiklerimi gideririm.  ısıtıcım var, şimdilik 2 eksiğim var biri ısıtıcı lamba diğeri UV lamba.... 2 gündür yarım saat günaşlendirme imkanı buldum:)) kütahya küçük bi şehir burda her istediğimi bulamıyorum. istanbula gidince alırım diğerlerini.
kaplumbağamda sorun ne?

arkadaşlar çok sağolun en kısa zamanda UV lamba edinirim inşaallah. ya şimdi o uyuyan hayvanla napcam ben? zaten uyanmalarına yakın herhalde. ben hiç karımayayım akvaryumda takılsın o.

gözü şişmiş olana bi ilaç almasam yeni ortamında yavaş yavaş iyileşir mi??

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.