ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Berko22
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Şubat 2022 10:25
Son Ziyaret:
05 Ocak 2023 21:27
Toplam Mesaj:
13 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berk kavak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Berk kavak

SON 10 MESAJI

Sump Genişliği Ne Kadar Olmalı?
[QUOTE=Ereilian]

üstteki akvaryumum öyle çok yer kaplıyor cidden 47cm uzunluğu var arkaya yaptırmıştım yandan sumpu
[/QUOTE]

Tercih meselesi benimde yerim yok yandan da görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor arka daha düzenli durması açısından iyi bence
Yeni Kurulan Tank Ve Salyangoz
1. Merhaba, bende hobiye yeni başladım araştırmalarıma göre adi salyangozdan kurtulmak için katil salyangoz alıyorlar diye biliyorum. Görülen yumurtaları elinizle alabilirsiniz problem olcağını düşünmüyorum bilgili akvaristler daha kesin yanıtlar verebilir.

2. Olarak metilen mavisini sadece hastalıkta kullandıklarını biliyorum (her balık için farklı tedavi önerilir) , en az 3 gün dinlenmiş su yada çeşme suyunu koyup akvaryumu filtre açık en az 15 gün çalıştırmakta fayda var diye araştırdım.

3. Filtrenin devamlı açık olması bakteri kültüründe büyük önemi var 24 saat bile kapalı kaldığında bakteri kültürünüz çökebilir bu yüzden filtrenizin devamlı açık kalmasında büyük fayda var
Sump Genişliği Ne Kadar Olmalı?
Sumpı arkadan yaptırın 50 cm uzunluğun da daha iyi olmaz mı? Ben şahsen öyle yaptırmayı düşünüyorum
Brezilya Sitili
Ozmos suyun ne olduğunu geçtigimiz haftalarda öğrenmiştim tam detaylı olmasada ro deyince abi aklıma birşey gelmedi vallahi, anladım abi 3 4 saat araştırıp bulabileceğim bilgileri 30 saniye okuyarak öğrendim şuan gerçekten çok teşekkür ederim burda bir bilgi aramak samanlıkta igne aramak gibi çok çok teşekkürler tekrardan iyi günler dilerim.
Brezilya Sitili
Abi bilgilerin için çok ama çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın hepsini dikkatlice okudum ro su, kayaların arasına pamuk koyup yapıştırmak neden ve niçin gerekli olduğunu fazla bilmesem de araştırıp öğrenebilceğim bir çok şey var akvaryum konusunda da sizin gibi bilgili ve öğretici akvartistler umarım daima olur dediklerinizi araştırıp öğrenmeye çalışıcam, umarım herşey planladığın ve istediğin gibi gider abi, tekrardan teşekkürler iyi hobiler.
Brezilya Sitili
Abi merhaba, akvaryumun çok güzel olmuş eline sağlık maşallahı var, sizin gibi böyle hardscape çalışmaları yapan akvaristler çok az var olsa bile forumda paylaşım olmadığı için hangi şartlarda yaptıklarını taşları nasıl koyduklarını formunu bozmadan devrilmeden vs vs nasıl koyulması gerektiği hakkında alt zemin ve üst zemin kumu toprağı ve taşların üstüne bitki yerleştirme tarzı şeylerin anlatımı yapılmıyor rica etsem görsel olarak aşama aşama da olsa paylaşabilir misiniz?
Lepistes İçin Yem Tavsiyesi
Ben sera vipan yem kullandım fakat lepisteslerim fazla beğenmedi. Sera flora nature ve tropical vitalitye bayılıyorlar
Low Tech Akvaryum Bir Kaç Soru
Konuyu açtıktan 1 gün sonra, özgür türkoğlundan siparişi verdim kendisine ne yapmak istedigimi nasıl tankımın oldugunu ve ilerde nasıl bir tank yapıcağımı anlattım ilk başta low tech ardından high tech olarak kullanıcağımı söyledim kendisi sağolsun baya yardımcı oldu ücreti bence makul geldi uzun süre istediğim şekilde idare edeceğini düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Low Tech Akvaryum Bir Kaç Soru
Teşekkürler, fakat walstad kurulum değil içinde lepisteslerim var yani balıklarıma zarar gelsin istemem torf veya dogadan toprak almak şuan için benim işimi görmez.
Akvaryum İmalatı
Hala akvaryum almadıysanız bağcılarda Cengiz Daşdan var akvaryumcu 70x40x40 ön cam extra clear sağ arka sumplu arka fon siyah güncel fiyat 400 tl bilginiz olsun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.