ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ICEBOX
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2022 19:24
Son Ziyaret:
14 Mart 2023 15:04
Toplam Mesaj:
10 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muhammet Ali Çelik
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Muhammet Ali Çelik

SON 8 MESAJI

Nano Aydınlatma Öneri
Öncelikle merhabalar. Elimde 25lt civarında bir akvaryum var uzunluğu 35cm yükseklik 30cm karides ve canlı bitki ekliyeceğim. Aydınlatmam yok bu yüzden internette fiyatlara baktım lakin 400TL'den 80TL'ye kadar çeşit çeşit fiyat gördüm. Akvaryumun üstü açık ona takabileceğim ve akvaryuma uyacak uygun fiyatlı bir aydınlatma tavsiye ederseniz sevinirim.

Dip Not: Light Tech kurucam.[EDIT]ICEBOX,2022-11-22 21:26:00[/EDIT]
Lepistesim Hamile Mi?
[QUOTE=Cem Öcal]Evet hamile..

Bir hafta ancak var.Doğuma.[/QUOTE]

Teşekkürler.
Lepistesim Hamile Mi?


Selamlar. Lepistesleri bu gün aldım 1 erkek 3 dişi. Alırken tanklar ayrıydı lakin en büyük ve renkli dişim (dişilerin türleri aynı , kuyruğu daha renkli ve büyük hacim olarakta en büyüğü) biraz halsizdi yem verincede sonradan geldi. İmternetten bakınca anüs taraflarında dişimde olduğu gibi siyahlık ve ya karalık varsa hamile oluyormuş. Hepsinde var lakin bunda daha büyük ve belirgin. Sizce dişi hamile mi? Hamileyse doğuma ne kadar kalmış?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235927/270720221842031.jpg[/IMG][EDIT]ICEBOX,2022-07-27 18:42:54[/EDIT]
Akvaryum Hobisine Yeni Girmiş Biri
[QUOTE=whoami]

Tetra ailesi üretmek için biraz tecrübe ister. Kendi kendilerine üreseler de yavrularını yerler, nüfus patlaması ile uğraşmazsınız. Tetralardan ancak ember tetra olabilir 4 adet.
Galaxy rasbora, sivrisinek rasbora, microdevorio kubutai gibi cüce rasboralardan birini de seçerek 4 adet besleyebilirsiniz.
Saydığım cinslerin tamamı yetişkin karidesleri ellemezler. Yavrularını yerler. İsteğe bağlı karides ekleyebilirsiniz. Ayrıca salyangoz da ekleyebilirsiniz.

Eklemeyi unutmuşum, dario dario var, çok zevkli bir balıktır. Bulabilirseniz ondan bakabilirsiniz. [/QUOTE]

Teşekkürler.

[QUOTE=Aqua Discovery]

Başlangıç için o akvaryum da endler de güzel olur hem doğal renkler hem lepistes kadar üremiyor ve yavru yememesi en sevdiğim huyları tavsiye ederim küçük akvaryumlar da renkleri hareketlerini izlemesi çok keyif veriyor [:iyi:][/QUOTE]

Teşekkürler
Akvaryum Hobisine Yeni Girmiş Biri
@whoami Anladım cevabınız için teşekkürler. Tetra beslemeyi düşünebilirim çünkü şu an alabileceğim maks akvaryum boyutu o kadar. Peki tetra nasıl bir tür. Ürer mi ve belirttiğim akvaryum ebatlarına ne kadar koymam makuldür.
Akvaryum Hobisine Yeni Girmiş Biri
Merhabalar öncelikle. Ben foruma yeni üye olmuş aynı zamanda 3-4 yıl önceki acemi japon balığı akvaryumum dışında akvaryum hobisine yeni giriş yapacak bir akvaryum meraklısıyım.

Kuracağım akvaryumda lepistes besleyeceğim. 1 erkek 3 dişi ile başlayacağım bunların yanına çöpçü ve bulabilirsem karides yerleştirmek istemekteyim [:)))] Akvaryumum büyük ihtimalle 35cm yan uzunluk sağı ve solu ise 25 cm olucak. Başlangıç için acaba bitkili bir akvaryum mu kursam yoksa suni bitkimi kullansam? Kumu nasıl olmalı? Temizlik ve dip çekimi nasıl olmalı? Yavru nasıl ve ne aralıkla alabilirim? Canlı yem kullanmalı mıyım? Akvaryum iç düzeni nasıl olmalı? Bunun bilgilerini ve akvaryum hobisinin püf noktalarını verirseniz sevinirim. [:lol:] İnternette araştırdım lakin sizinde kendinize has bilgilerinizi merak etmekteyim.[:?]

Şimdiden cevaplarınız içi teşekkürler efenim [:3][EDIT]ICEBOX,2022-07-24 19:37:49[/EDIT]
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar. Bende yeni üye oldum 3 sene önce 30cmlik küçük bir akvaryumda kumsuz , kayasız , filtresiz düm düz japon balığı beslemiştim. Çok yaşayamadılar. Bende bu sefer tam takır işleyecek içinde herşeyi bulunan yeni bir akvaryum kuracağım. Lepistesler , çöpçüler ve bulabilirsem karidesler olucak. İnşallah güzel bir deneyim olur.[:)][:P]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.