ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Marimo.
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ağustos 2023 14:39
Son Ziyaret:
25 Temmuz 2024 18:47
Toplam Mesaj:
135 [0.39 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
28 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ataberk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ataberk

SON 10 MESAJI

Büyük Artemia Küçükten Nasıl Ayırılır
Artemia üretmeyi düşünüyorum ve yavru balıklara verebilmem için bunların yumurtadan yeni çıkmış boylarında veya civarı boylarda olması lazım. Bu yavru artemiaları nasıl yetişkinlerden eleyerek ayırabilirim uygun bir elek bulamadım.
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Ben sirke kurdu ve inflosura ,kan kurdu,artemia , mikro kurt kullanıyorum.[/QUOTE] Hangilerini ne sıklıkla veriyorsunuz? Ve artemia hariç diğer hepsini verirsem bodurluk oluşabilirmi?
Beta Yavruları İçin Mikro Kurt Kullanmak
Beta yavruları için artemia kesinlikle şart bir besinmi yoksa mikro kurt ilede yavru balıkları besleyebilirmiyim? Yanık kalma durumları olurmu? (Besin değerleri çokta farklı değil protein olarak %7-%8 civarı bir fark var ve yiyebilecek boya geldiklerinde tubifex vermeye başlamayı planlıyorum)

(Konuyu yanlış yere açtığımı farkettim ve ayriyetten çok az ayrıntı verdiğimi farkettim. Sadece mikro kurt değil sirke kurdu su piresi gibi çeşitli canlı yemler kullanıcam mikro kurt u örnek olarak verdim.)[EDIT]Marimo.,2024-06-03 19:52:53[/EDIT]
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Hocam ben renklenmeye başladıkları zaman kan kurdu veriyorum.Hocam burada şaka maka yazı beklerseniz ve istanbuldaysanız size bir çift hediye ederim.[/QUOTE]
Hocam artemia yerine başka canlı yemler vermeyi denedinizmi mikro kurt falan çünkü mikro kurt a erişim çok daha kolay ve maliyetsiz olduğundan ilgimi çekiyor arada %7-%8 civarı protein farkı var sağlıklı bir şekilde büyüyeceklerse mikro kurt da kullanabilirim. Hocam izmirdeyim yinede teşekkürler.
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Süper red hm hmpk, koi hm hmpk ,bunlar genellikle sevilenlerdir lakin ben olsam hemen almaz başka bir çiftle denerdim. Bende şuan red samurai lar var size bi çift verirdim bilseydim malesef elimde kalmadı.[/QUOTE] Hocam betaları ne kadar süreliğine artemia ile besliyorsunuz yetişkin olana kadar sadece artemiamı veriyorsunuz?

[QUOTE=Thefishmannn]Süper red hm hmpk, koi hm hmpk ,bunlar genellikle sevilenlerdir lakin ben olsam hemen almaz başka bir çiftle denerdim. Bende şuan red samurai lar var size bi çift verirdim bilseydim malesef elimde kalmadı.
[/QUOTE] Sağolun hocam düşünmeniz yeter.
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Hocam varda var siz nasıl bir kuyruk çeşidi istiyorsunuz?[/QUOTE] Hocam halfmoon veya hmpk olabilir.
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Ben 1 kilo aldım 6 çift için 1 ay için. hocam ama umarım balıkları hemen ayırır ve hemen satarsınız çünkü bardakta çok bekleyemezler hocam ve üreteceğiniz balığın ya özel tür olsun yada petshopla anlaşmalısınız. Sadece artemia ile besliyemezsiniz sadece 3 ay için artemia öneririm ondan sonra kan kurdu gibi protein ağırlıklı beslemelisiniz.[/QUOTE] Hocam tavsiye edebileceğiniz bir özel tür varmı?
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]3-4 ay kesin idare eder.Hocam kavanozlarda çok yer kaplar o yüzden dedim.[/QUOTE] artemiayı kendim üretmeye çalışırsam yavrular yetişkin artemiaları yiyebilirler mi 1-1.5 aylık falan olduklarında. Besin değeri farklılık yaratırmı.
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
[QUOTE=Thefishmannn]Ben 1 kilo aldı. hocam ama umarım balıkları hemen ayırır ve hemen satarsınız çünkü bardakta çok bekleyemezler hocam.[/QUOTE] çivit mavi halfmoon üretmeyi düşünüyorum alıcı petshop var olmadı toptancıyla görüştürür petshopçu 50-60 civarı yetişkin olursa. Ama muhtemelen alır hepsini gibi geliyor.[EDIT]Marimo.,2024-06-02 21:05:54[/EDIT]
Beta Yavruları İçin Ne Kadar Artemia Bulundurulur?
Beta üretmeyi denemek istiyorum ve alacağım artemia yumurtalarının yavrulara uzun süre dayanmasını istiyorum yavrulara 50-60 civarı ortalama bir rakam verirsek yavrular 4-5 aylık olana kadar sizce ortalama kaç Gr artemia yiyebilirler o ortalama miktara göre artemia yumurtası alacağım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.