ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MANYAX
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mart 2007 22:22
Son Ziyaret:
07 Haziran 2007 17:28
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
SERHAT IDIZBEZ
Doğum Tarihi:
16 Mayıs 1988
Yaş:
35
İl:
Manisa
Meslek:
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SERHAT IDIZBEZ

SON 10 MESAJI

kaç sp?
ya bi sorum olcak ama beyler bende öğrenciyim aynı benım takımda öle 1 seneye kadar büyütcem akvaryumu ben şimdididen yavru alcam büyütcem soruma gelince bu mağara tarzı şeyler ne için oluyor acaba alsam balıkları sonra yavaş yavaş koysam mazemeleri içine olmazmı_? bizde öğrenciyiz de :D bide ben yavru almayı düşünüyorum 1 erkek 2 dişi sp 1 erkek 2 dişi aceman mı varya onu almayı düşünüyorum nasıl olurmu _? yavruyken alcam ama bende canlı doğurancıydım ama artık değiştircem ya çok cabuk ölüyorlar da
                                        SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLAR
bitkilere hangi kum uygun olur_?
Çok sağol Kerem Bey, ama bu Manisa'da yok sanırım. O sıteden bakarım artık alırsam ordan alırım. Çok teşekkür ederim, yardımlarınız için sağ olun.
                   SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLAR
acemi412007-06-03 23:35:47
bitkilere hangi kum uygun olur_?
Ayrıca unutmuşum canlı doğuran bakıyorum, saygılar. acemi412007-06-03 23:29:09
bitkilere hangi kum uygun olur_?
Aquaclay bu nasıl bır kumdur resmi varsa koyarmısınız ben aryrum ama bulamıyorum _? teşekkürler
bitkilere hangi kum uygun olur_?
Arkadaşlar,  benım akvaryumum 50lt içinde 4 kök eledoa , 8 kök ceratophyllum demersum , 1 kök amozon ve 1 kökde saz gibi bişi var ama buyumuyolar yanı  gelişmiyorlar. Kumundan olabılır mı acaba? Resım koyma şansım yok, olsa koycaktım da koyamıyorum. Akvaryum uzak. Neyse nasıl kum olmalı? Dere kumuna benzer ufaklı çakıl gıbı kum var o uygun mu bitkiler için ?  Bir de benım balıklar ölüyor . 3 tane alıyorsam 2 ayda 2 tanesi ölüyor, bir tanesi yaşıyor. Bunun nedenı nedır acaba ? acemi412007-06-03 23:28:48
elma salyangozu

Arkadaşlar ben elma salyangozu alacağım ama bende canlı doğuran turlerinden var.Bir sakıncası olur mu acaba? Vatoz vardı ama onu bıtkısız akvaryuma aldım. Bıtkılere zarar verıyor da. Şimdi diyorum elma salyongozu alayım, acaba aynı görevi o da görür mü ? Veya vatoz gıbı ama bıtkılere zarar vermeyecek bir tür varsa söyler mısınız ?

 

 

Mesajlarınızda yazım kurallarına dikkat edin. Saygılar.

acemi412007-05-31 00:07:29
VALİFİERA ıspanak yemiyor_?
Arkadaşlar VALİFİERA ıspanak yemiyor yavrularada atıyorum yemıyorlar _? geneldede yemezmi yoksa benım balıklardamı sorun var lepistesler yiyor onlar yemiyoo neden acaba _? bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabılırmı_?
                            SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLARWink
Sürpriz Yavru
Bencede hüseyin bey melek ve köpek balıklarını çıkartın akvaryumcunuza verin almıyorsa bırını bulun satın eğer satamadıysanızda verın gıtsın akvaryumcunuza karşılığında yem alırsınız bıraz melekler küçük diyorsunuz onlarda büyücek ve sorun yaratacak sız en iyisi melek ve köpekbalılarını elden çıkartın(gene en iyi kendiniz bilirsiniz)
                      SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLAR                  
Lepistes 8 aydır hamile_?
Sevgili arkadaşlarım benim balık bıraz tuaf işte öle gercekten hamile ama nitekim yavrular ölü kabız olsa nasıl dıskısını çıkarçak_? yani bi ilaç filan yokmu onu çıkarabilçek_? lütfen bi yardım edin öle şiş şiş yaşıyor işte akvaryumda ne yapmalıyım_? yanına erkek koymuyordum ama dayanamadım bi normal lepistes ve endler's erkek aldım çok güzeller şimdi hamile falan kalırsa patlamasın balık_?
                                    SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLAR
Sizce plati&lepistes lerim hamilemi

Ahmet bey lepistes hamile ama daha 1haftadan fazla var doğurmasına platy ise belli olmuyor resım bulanıkta daha ii resim varsa koyarsanız daha ii yanıt alacağınıza eminim

           SAYGILAR SAĞLIKLI BALIKLAR

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.