ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İsmail Karakaş
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Nisan 2007 21:18
Son Ziyaret:
05 Ocak 2024 13:32
Toplam Mesaj:
83 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail Karakaş
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Antalya
Meslek:
Turizm
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Limon Bitkisi
Üzerlerinde genel kullanımlar mevcut. Ama her akvaryumun gereksinimi farklı oluyor. İmkanınız varsa bir test kiti alıp, buna göre gübreleme yapmanızı öneririm. İmkanınız yoksa, üzerindeki kullanım talimatlarına uyarak, haftada 1 mutlaka %30 su değişimi yaparak kullanıp deneyiniz.
Limon Bitkisi
Forumda yaprakda delik diye aratırsanız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sanırım gübreleme yapmıyorsunuz. Gerekli elementlerin eskikliği yüzünden olur.
www.teleskopakvaryum.com.tr
Siteniz üzerinden yaptığım 197 numaralı, 10.01.2013 tarihli siparişimde Seachem Purigen 100 ML isimli ürünü siparişi tamamladıktan sonra iptal etmeme rağmen halen ürün bedeli kredi kartıma iade edilmedi. Konu ile alakalı size mailde attım fakat dönüş yapılmadı. Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim...
DIY Dozaj Pompası
Merhabalar. Aklımda olan tasarımı sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz üzere gerek bitkili akvaryum gereksede tuzlu su akvaryumu sahipleri her gün(ya da gün aşırı) gübreleme yapıyorlar.Bu gübreleme işi zaman zaman aksayabiliyor.( biz evde olmadığımızda,tatile çıktığımızda,yoğun olduğumuzda vb.) Bu sebeplerden ötürü otomatik gübreleme sistemi yapmayı düşünüyorum. Zaten hali hazırda bu iş için üretilmiş ürünler mevcut fakat fiyatları yüksek. Ayrıca pompa sayıları az bu da bizim gübreleme takvimize uygun olmuyor, ben kendi adıma 6-7 çeşit gübre kullanıyorum örneğin. Ben ilk aşamada 4-5 pompalı bir sistem düşünüyorum. Sistemi günlük bazda 1 kere çalışacak şekilde ayarlayacağım.(Tabiki ihtiyaca göre değişiklik olabilir) Sizce böyle bir sistem yapsam, hobici arkadaşlarımızdan talep eden olur mu?
Chaos -1 -Bitki Akvaryumu (syf. 18)
Daha önceki malawi cichlid tanklarımda bu kayalardan bolca kullanmıştım. Ph üzerinde artırıcı bir etkileri olmuştu. T(tamda istediğim şeydi aslında:)) Tabiki sayı olarak fazlaydılar fakat konu bitkili akvaryum olunca herşeyi ince eleyip sık dokurum. Ph kontrol altındaysa problem yok demektir. Çok güzel bir tank olacağa benziyor takipteyim..
Co2 Çözülme
Mayalı sistemi hazırlarken akvaryum suyunuzdan mı kullandınız çeşmeden mi?
Ne tür bitki kullanmalıyım
İlk aşamada dediğim türdeki bitkileri kullanınız. Zaman içinde su tam oturduktan sonra düşündüğünüz peysajı uygularsınız. Bu süreçte uygun bitkileri eklerken, ilk kurulumda eklediğiniz hızlı büyüyen bitkileri yavaş yavaş çıkartırsınız..
yavru balıklarımı 10 litrelik şişede bekliyorum da ... sorunum konuda
Pipo filtre kısacası hava filtresi yardımıyla çalışan iç filtredir. Şehrinizdeki herhangi bir akvaryumcuya pipo ya da üretim filtresi istiyorum derseniz yardımcı olur.
Sürekli ön camın önünde gidip gelen balık
Stres giderici ürünlerden kullanmanızı öneririm.
Micralarım neden uzamıyor?
Sizin micralar eğitimli gelmiş herhalde:) Herkesin isteyipde yapamadığı bir durum bu aslında. Işıklandırmanızın yeterli olduğunu gösteren bir durum bence...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.