ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
peace4all
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Ekim 2007 14:20
Son Ziyaret:
17 Haziran 2014 16:35
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
barış çınar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100x60x50
karışık çiklit
Barış Çınar

SON 3 MESAJI

Zebra Cichlid’ler Hakkında Bilgiler
2 d 1 e zebram diğer 6 sarı prenses-yunus ile beraberler, hep yumurtluyorlar, hep yavrular 1 haftalıkken diğer balıklara yem oluyor. 1 kez bile 1 tane bile büyütemediler. Asla ayırmıyorum. Bu böyle sürecek sanırım. Başka yapacak bişey kalmadı, akvaryumu ayırdım tülle, girdiler sonuç aynı :( yavruluğa aldım yavruları yunuslar gözlerimle şahit oldum hava deliklerinden emdiler yavruları. Bu canımı sıktı ve akvaryuma olan ilgimi azalttı hatta. Yardım edecek tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler.
yavruların hayatta kalması için öneriler

Öneriler için çok teşekkürler arkadaşlar. Başka önerileriniz de varsa bekliyorum. Peki, piyasada dip yavruluğu gibi bir ürün var mı?

Şöyle ki, vantuzlu cama yapışan tüllü yavrulukların ters biçimde dibe yavruların üzerine kapatılması fonksiyonel olur mu? zebra yavruları besini anneden almıyorlar sanırım.

yavruların hayatta kalması için öneriler
Merhaba arkadaşlar;
 
Sarı prenses ve yunus olan akvaryumuma 1 çift amerikan zebra koydum. Asla akvaryum içerisinde uyumsuzluk olmadı. Yumurtlama zamanı zebralar kendilerine aynı köşeyi tutup, temizleyerek yuvalarını yaptılar. Diğerleriyle sürtüşmeleri olmadı değil. Ancak bu asla benzer türlerdeki iktidar kavgalarından daha sert olmadı. Yavruları yumurtadan çıktıktan sonra dişi ve erkek yaklaşık 3 gün gayet güzel onları kolluyorlar. Ancak 3. günden sonra yavrular dağılarak yüzdüklerinde, toplama konusunda baba ve anne başarısız olmaya başlıyor ve diğer türler bu yavruları canlı yem yapıyorlar. 3. kez yumurtladılar ve aynı son yakın gibi duruyor.
Sorum ise şu:
1. Bu grubu nasıl diğer balıklardan bir süreliğine izole edebilirim. (2. akvaryumum yok. Daha önce akvaryumu tülle 2 ye ayırdım fakat başarısız oldum. )
 
Sevgiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.