ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bordomavi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ağustos 2008 00:23
Son Ziyaret:
25 Mayıs 2012 11:32
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
selman aslan
Doğum Tarihi:
09 Kasım 1984
Yaş:
39
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Ekol Dış Filtre Kullananlar...
[QUOTE=sserkana]Ayrıca sanırım metal milli (çin malları bile porselen ) . [/QUOTE]

Bendeki ekol 15'in mili porselen.
Ekol Dış Filtre Kullananlar...
[QUOTE=bycan]Selman akvaryumda ne besliyorsun birde akvaryumun dış kenarların tam ölçüsü nedir.

[/QUOTE]

valla abi 6 japonum var ve benim akvaryum altıgen şeklinde ama düzgün altıgen değil :) tabanı biraz daha uzun mesela tam ölçülerini şu ana hatırlamıyorum.
Ekol Dış Filtre Kullananlar...
Benim akvaryumum 70 litre akıntı olayını muslukları kısıp açarak ayarlayabiliyorsunuz.
Ekol Dış Filtre Kullananlar...
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığı açmamdaki sebebi belirtmek isterim. Bir kaç ay önce dış filtre almaya kara verdim ve araştırmaya başladım. Çin malı, alman malı derken Türk malı olan ekole rastladım. Hakkında birçok yorum vardı kimisi olumsuz kimisi olumlu ama hepsinde ortak fikir neden türk malı varken çin malına para vereyim. Hemde üreticilerinin satış sonrası hizmeti bu kadar iyiyken. Bende tamam dedim sonuçta ülkemin insanı kazansın çin malında sorun çıkmayacağının garantisi varmı ki dedim. Bu araştırmaları yaparken birçok yorum okudum, birçok başlığa tıkladım bazıları aynı sitede farklı başlıklardı. Bende ekol dış filtre almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla ekol dış filtre kullanan arkadaşların bu başlık altında iyi kötü izlenimlerini paylaşmalarını düşünerek bu başlığı açmayı uygun buldum. Artık söz sizde...Göz%20Kirpma

Öncelikle kendi ürünümden edindiğim izlenimleri paylaşmak isterim.

Yaklaşık bir ay önce ekol 15 siparişi verdim. Tabi okuduğum yorumlara istinaden yeni çıkan gri motor başlıklı siyah kovalı olan modelini tercih etttim. Çünkü bu yeni modelde kafa contası motor kapağına sabitti ve sızdırma problemi ortadan kaldırılmıştı. Deneyip görecektik. Aldığım modelde musluklar dahil değildi bende muslukları haricen aldım (musluk gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Kurulum yaparken, temizlik yaparken vs...) Filtrem geldi ve kolaylıkla kurdum. Ses konusunda şüphelerim vardı ama gerçekten filtreyi çalıştırdığımdaki şaşkınlığımı anlatamam. Düşündüğümden çok daha sessizdi ( akvaryumun yanında yatıyorum). İlk gece acaba sızdırma yapacakmı diye uykuya daldım ama günler geçtikçe bir damla bile sızdırmadığını görünce içim rahatladı ve iyiki ekol 15'i tercih etmişim dedim. Ben ekol 15'i almak isteyen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Bu arada içerisinden aktif karbon, elyaf,sünger ve seramik çıkıyor.


Bende Bitki İstiyorum
Teşekkürler cevap için.
Bende Bitki İstiyorum
Mrb arkadaşlar benim 70  lt lik bi japon tankım var. Fakat derinliği biraz fazla 40 cm akadar. Bu tanka bitki almak istiyorum. Okuduğum bütün yeni başlayanlar konularında zemine ekstradan malzemelerin serilmesinden ve  ekstra aydınlatmadan bahsedilmiş dakat benim tankım kurulu ve ekstra malzeme sermeyi düşünmüyorum. Şimdi ben bitki dikemiyecekmiyim tankıma , illa ekstra malzememi serili olmalı normal kuma bikti diksem tutmazmı. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada aydınlatma sistemimde yok.   
Ekol 15
Bende 57 liralık olandan aldım ayrıyeten muslukta aldım. İmkanın varsa muslukta al bence hem temizlik açısında hem kurarken çok olaylık sağlıyor, hemde musluğu biraz kısıp debiyi düşürünce ses  biraz daha azalıyor.Sitede 4 tl yazıyor ama benden 10 lira aldılar kargo görevlisine sordum bu ücret kapıda ödeme hizmeti ücretimi yok dedi 10 lira kargo ücreti dedi.  bordomavi2011-01-21 13:29:21
Ekol 15
Ben salı günü aynı siteden ekol 15 siparişi verdim bugün elime geçti. Malzemeye gelince siteye eksik yazmışlar üründen karbon elyaf sünger ve seramik çıkıyor. Ben kapıda ödemeli aldım siparişin üzerine 10 tl kargo payı aldılar. Ekol 15 e gelince çok memnunun iyiki almışım diyorum. Sızdırma felan hiçbişi yok ilerde olurmu bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum.
ekol 19 a göz atalım
Mrb arkadaşlar bende bugün itibariyle ekol 15'kurdum. Gerçekten almadan önce bütün yazıları okudum forumlara baktım şikayetleri hepsini okudum denebilir. Bazıları sızdırmadan bazıları sesten bazılarıda çok memnun olduklarından bahsetmişler. Bende Türk malı olması ve yeni seride contanın sabitlenmesi gibi faktörleri göze alarak (tabiki fiyatta çok önemli )  sipariş verdim. Çokta iyi yapmışım sesi beni rahatsız etmedi yazılanlara bakılırsa ben daha sesli bekliyodum sızdırmaya gelince şimdilik hiç bir şey yok musluklarıda bağladım herhangi bir sızdırma olmadı ilerde olurmu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ekol 15 ten. Alacak arkadaşlara ekol 15i tavsiye ederim.
Japon göz büyümesi
@ali277

http://www.akvaryum.com/Forum/balik_hastaliklari_teshis_ve_tedavi_k298747.asp

bir bakın isterseniz drospy hastalığına yakalanan bir balık fotosu var sizin anlattığınız belirtilere benziyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.