ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Poetisa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2008 19:30
Son Ziyaret:
11 Nisan 2010 17:57
Toplam Mesaj:
163 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Elif İrem Koç
Doğum Tarihi:
23 Eylül 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Mütercim Tercüman
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Elif İrem KOÇ
Kırmızı Yanaklı Pembe ve Minik:)

SON 10 MESAJI

sitede balon mollynin açıklaması yok
Peki madem bu tür mutant bir tür, nasıl elde edilmiş? Yani başka türlerin melezlenmesiyle mi, yoksa laboratuvarda genleriyle oynanarak mı? Neden böyle bir ihtiyaç duyulmuş? Balık özürlü gibi duruyor tip olarak. Onun da seveni vardır tabi, ama bence hiç estetik değil. Mutsuz
Acizane Paludaryum (kurulum devam ediyor)
Bence paludaryumunuz gayet güzel ilerlemekte, ümitsizliğe kapılmanıza hiç ama hiç gerek yok.Göz%20Kirpma Akvaryum arka fonu çalışmalarında olduğu gibi, hani strafora biraz doğal bir şekil verip toprak tonlarında boyarsanız aralardan strafor yin görünse de rengi pembe olmayacağı için çok daha doğal durur. Kaya parçası gibi durur. Benim aklıma bu geldi fikir olarak.

Kolay gelsin. Sağlıklı balıklar.
BİG Türk malı yem
Ben kaplumbağalarım için bu yemi kullanıyorum, kaplumbağa yemi de üretiyor firma. Ama yan yem olarak kullanıyorum.

Yemin tipi kaplumbağa yeminden çok standart balık yemine benziyor, ama rengi daka koyu Reptomin gibi. Ama Reptomin'in kokusunda yoğun olarak balık aroması varken, bu yemde daha değişik, daha ağır bir koku var. Ama kaplumbağalarım bayıla bayıla yiyorlar. Zaten içerik olarak Reptomin'le neredeyse aynı.

Ama yine de ben Tetra Reptomin'in daha kaliteli bir yem olduğunu düşünüyorum ve sırf değişiklik olsun bu yemi de veriyorum. Bazen yemlere Devit-3 de damlatıyorum. Şimdiye kadar ne akciğer enfeksiyonu, ne kabuk yumuşaması, ne de mantar görmezdim kaplumbağalarımda. Bence güvenli bir yem.
Atman AT-F200
Ama dediğim gibi, içinde 4 tane plati olan akvaryumda dipte pislikler kalıyordu. Bettayı ben de düşündüm ama akvaryumda 1 adet balığın dolaşıp durması fikri sıkıcı geliyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

İyi akşamlar.
Atman AT-F200
Elimde bu model filtreden var. Ne yazık ki kazıkçı bir akvaryumcu tarafından arkadaşıma satılmış. Benim plati beslemek isteidğimi bilen bir arkadaşım, akvaryumcunun önünden geçerken tel. açıp filtre+balıkları söylememi, oradan alıp getireceğini söyledi. Ben de o sırada şehir merkezine uzakta bulunduğum için kabul ettim. Böylece bu minnacık filtreye ve 4 adet platiye 45 lira bayılmış arkadaş. Tabi gelip parasını benden isteyince ben bayılmış oldum. Platinin tanesini 7 liraya aldım resmen.Mutsuz

İşin kötü yanı, ben şelale filtre istemiştim, ama akvaryumcu bunu vermiş. resimlerine bakarsanız filtrenin şelaleyle ilgisi yok. Sadece üstünden su çıkartıyor. Akvaryumcu bu mantık ilişkisini kendi kurdu heralde. (Kusura bakmayın, öğrenciyim, dertliyim, içimi döktüm.Utangaç)

benim asıl sorum şu: Bu filtre benim 25-15-10 cm'lik mini akvaryumumu temizler mi? İçinde dört tane plati varken yerde hep pislikler kalıyordu akvaryum cama cam olduğu halde. Sonradan balıklarım da öldü. Aglama Ben de akvaryumu boşalttım. Şimdi eve dönünce tekrardan kurup içinde 2 dişi bir erkek herhangi bir canlı doğuran koymak istiyorum. Sırf hobi olarak. ama balıklarımı tekrardan kaybetmeyi göze alamam. İçim acıyor resmen. Bu filtre suyu yeterince temizler mi acaba? Yanına bitki+salyangoz falan mı alsam? Ne yapsam ben?
Uçaklarda Balık İzni
Ben İzmir'den İstanbul'a kaplumbağalarımı götürecektim. İzin vermediler. Önce sıvı taşınması yasak dediler, sonra karnesi olan kedi-köpekler dışında herhangi bir canlı taşınması yasak dediler. Yalvadım, yakardım, hiçbir şekilde kabul etmediler. Ben de yanımdaki biz bez çantaya koydum kaplumbağaları, onu da el çantama yerleştirdim. Bu şekilde gizlice sokabildim anca, ama hayvancıklar x-ray'den geçmek zorunda kaldılar. Aglama

Ailem İzmir'de yaşıyor, ben de İstanbul'da öğrenciyim. Yanımda salça da getirecektim yurtta yeriz diye. Ona bile göz koydular. Yiyecek/sıvı herhangi bir şey taşınması yasak diyerek. Salçamı da aldılar.Aglama Ben de oturdum ağladım. Belki bana gıcık bir görevli gelmiştir, bilmiyorum, ama bence işinizi şansa bırakmayın.
Aç lepistesler
Evet, balıklar iki gün dayanabilir. Bir gün öncesinden iyice besleyin, hiçbi şeycik olmaz onlara. Lepistesler zaten otçul. Akvaryumda yosun, bitki varsa onları da yerler.
Dünyanın en büyük "Planted Tank"ı
Heheh, güzelmiş bu. Yaratıcı zeka ürünü. Bravo. Kahkaha

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.