ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Convict
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ağustos 2008 18:30
Son Ziyaret:
12 Mayıs 2009 13:14
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Atıl GÖÇMENOĞLU
Doğum Tarihi:
13 Eylül 1994
Yaş:
29
İl:
Izmir
Meslek:
Lise öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Atıl GÖÇMENOĞLU

SON 10 MESAJI

cüce gurami ve melek

İyi günler son kalan balığım olan melek ve elma salyangozu bulunan tankıma dün gördüğüm ve dayanamayıp aldığım cüce gurami yi koydum şu an bir problem yok ama ileride problem yaşarmıyım ?

Saygılar...

7,5 litrelik nano (Bitkili)
Bence arka fonu kaldırıp siyah ya da mavi yaparsanız süper olur.
 
Saygılar...
Havuzda Chichlid

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.Galiba şu anlık sadece havuzu yapıp japon balıkları besliyebilirim.Yaza doğru belki (ısı problem olmadığı zaman) yaz boyu malawi veya amerikan besleyebilirim.Yaprak ve toz olayını da düşündüm onlar için havuzun üzerine şeffaf naylondan sera tarzı bir platform yapıcam. Tekrardan teşekkür ederim...

Havuzda Chichlid
İyi akşamlar geçen hafta bahçesi olan bir apartmana taşındık ve bahçe bize ayit diyebilirim.Tabi bu doğal olarak bende kaşıntı yaptı. Kahkaha
  Bahçeye küçük çaplı bir havuz yapmaya karar verdim.Aklımdan geçen boyut 100cm en,100cm boy ve 50 cm yükseklik oldu ama tabi bu değişebilir.Filtrasyon,ısıtma ve yalıtım hakkında bir şey düşünmedim. Kullanıcağım malzemeler muşamba,strafor ve büyük taşlar olucak. Asıl sorum yapıcağım bu havuzda malawi veya amerikan cichlidleri besleyebilirmiyim??? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim... 
Aktif karbon
İyi günler malum 1. dönem bitti ben de yarı yıl tatilinde proje ödevlerini yapmaya başladım. Fizik projemde su arıtma sistemi yapmaya karar verdim. Projemde saçaklardan akan yağmur sularını toplayıp farklı katmanlardan süzülüp kullanıma müsait hale gelicek. Ben de süzüldükten sonra berraklığı sağlamak için katmanların birine aktif karbon koymayı düşündüm. Sizce insan sağlığı açısından bir zararı olur mu ? Birde aktif karbonun kusma yaptığını biliyorum. Kaç ayda bir yenilemem gerekir.
 
Şimdiden herkese teşekkür ederim. Saygılar...
130-50-70 akv.kurulumu Resimler s.4

Keşke yüksekliği 50 cm den yukarı çıkmasaydınız. Dekor düzenleme ve canlılara müdahale etmeniz gerekirse zorlanabilirsiniz.

150x50x65 (h) tür tavsiyesi

Mesleğinizde otelcilik yazıyor.Eğer bir show akvaryumu yapmak istiyorsanız size kafa yapmış iri erkek midasları öneririm.

Saygılar...
SAAT KUTUNDAN DIŞ FİLTRE

Bence gayet hoş olmuş ama bence de kutular bir zaman sonra paslanacaktır.Fakat gerçekten gerek küçük olsun gerek akvaryumun içindeki kötü iç filtre görüntüsünden olsun çok hoş olmuş.Düşünsenize atman patentini alıp seri üretime sürdüğünü :D.

Saygılar...

Kafa Motoru
Kafa motoru kaliteli değil ise ve metal milli ise mili paslanmış olabilir.
Ya da milin üzerindeki pervane bir yere sürtüyor olabilir.
 
Saygılar...
pano akvaryum
Genişlik 15 olur sa da besleyebileceğiniz balık sayısı da az olur. Ayrıca 30 olursa da daha güzel bir görüntü oluşacağına eminim.
 
Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.