ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Akvaryumİstanbul
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ağustos 2008 08:23
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2012 16:59
Toplam Mesaj:
119 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Birol BULDULAR
Doğum Tarihi:
04 Mart 1978
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
Balık Üretimi ve Petshop
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Akvaryumİstanbul

Tel: 0542 438 30 09

SON 10 MESAJI

Sahibinden.com'dan güvenli Alışveriş.
Akvaryumİstanbul  olarak hem kendi sitemizden havale ve kapıda ödeme yöntemiyle hemde sahibinden.com ve sanalpazar.com sitelerinden GET avantajları ile hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Sahibinden.com dan alışveriş yapmak için tıklamanız yeterli.
 

Sanalpazar.com dan Alışveriş yapmak için  tıklamanız yeterli.

Akvaryumİstanbul2011-12-19 20:53:13
Gaziosmanpaşa'da Güvenli ve Ucuz Alışveriş Yapabileceğim Akvaryumcu
Murat bey en yakın zamanda sizi bekleriz. Gerci artık canlı satışını bitirdik sadece ekipman,yem  ve canlı bitki satışı yapmaktayız(yeni bitki çeşitlerimiz bayram sonrası) bir bardak cayımı içmenizi isterim.
atobu linkli cem arıbaşa dikkat
Ali bey ;

herkez daysıyla amcasıyla iş yapar olmuş artık esnaflık ve ticaret gerçekten çok zor dün bu mesajı yolladıktan sonra bankadan uyarı mail i geldi yapmış olduğum 30tl lik eft hesabıma geri geldi bu ikinci eft ve her seferinde hesabımdan 4 tl kesiliyor benim için havale veya eft masrafının kesilmiş olması önemli değil önemli olan karşındaki insana düzgün bilgi ver yalan konuşma para senin hakkınsa zaten sana gelir. tehtitle iş yapılınca bu şekilde olur Rabbim kimin haklı kimin haksız herkesten iyi bilir dediğim gibi forumda insanım hobiciyim diye okadar çok asalak dolaşıyor kendilerini okadar çok acındırıyor larki haddinden fazla asalak mevcut.
atobu linkli cem arıbaşa dikkat
Arkadaşlar merhaba;

Burada hep hobici olarak ya akvaryumculardan yada hobimizin içinde barınan veya barınmaya çalışan asalaklardan bahsediyoruz, bende başımdan geçen kısa bir hobici diyaloğunu aktarayım :) bundan 1 ay önce forumdan bır arkadaşımız veya abimiz diyelim bitki satmak için beni aradı ve elinde çok güzel elodea larının olduğunu dalını 0,50 kr tan bana verebileceğini söyledi.
Bende elimde olduğunu ihtiyacım olmadığını beyan ettim kendisi ısrarla almamı beyenmezsem para ödemesi istemediğini beyan etti. herneyse kıramadık ve 100 dal sipariş verdim ertesi gün beni aradı ve kargomu yolladığını ve ödemesini nezaman yapacağımı sordu :) neyse bitkiler geldi gelişi güzel bir poşete konmuş ve kolilenip yollanmış bitkilere baktığımda üstlerinin sakal yosun tutmuş olduğunu ve her tarafının salangoz oldugunu gördük vatandaş pazartesi beni tam 11 kere aramış bende montajlardan dolayı çarşamba günü dükkanda oldum  ve kendisiyle konuştum urunleı gerı gonderecegımı söyledim neyse parayı 30tl ye dusurdu ve ıhtıyacı oldugunu soyledı parayı ıstemeyerekte olsa yolladık bitkiler elimizde kaldı ve çöp oldu vatandaşın hatasında dolayı havalemız tekrar gerı döndü ve 1 hafta sora beni aradığında beni tehtit etmeler yiğenlerini bana yollayacağını onlarla hesaplaşacağımı daha bu yetmezmiş gibi beni cumhuriyet savcılığına şikayet ettiğini soyleyince iş inada bindi saolsun bir arkadaşımın baskısıyla ödemesini yaptık Allah yolunu daim etsin inşallah istanbula birgün gelir ve yanlışlıkla dükkanımı ziyater eder :))) bende onu kendi yiğenimle tanıştırırım:))))

hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum bu mubarek günde başınızı şişirdim ve gözlerinizi yordum.
CAN FISH Kendi Balığını Kendin yarat
Merhaba;

Bazı arkadaşlarımızında dediği gibi yaratmak burada yanlış bir kelime ama malesef ürünün üstünde veya kullanım kılavuzunda böyle bir ibare bulunmamaktadır bu başlık tamamen konuyu açan arkadaşımızın yazmış olduğu bir başlıktır.
Artemia konusuna gelince bende yıllarca artemia çıkarmakla uğraştım ve en sonunda üretimhanemde dekapsül yöntemini kullanmaya başladım bazı arkadaşlarımıza gerçekten tuhaf gelecek ama set in içinde çıkan karides tozu gerçekten canlanıyor sonuç olarak artemizda bir karides türüdür ve çıkarıldıkları bölgelere has açılım ve kaliteleri vardır. bu yazıyı yazarken bir yandanda yanımda bulunan bardağa baktım ve 3. ünü bitirmelerine rağmen karidesler hala yaşıyorlar.
CAN FISH Kendi Balığını Kendin yarat
[QUOTE=turktbs]Bana düşüncesel ters. Fanus sevimsiz bence.Büyümüş olarak neden gösterilenler yok oda ayrı bir yönü
Satarmı bizim memlekette satar ne yazıkki
[/QUOTE]
Tuncay bey ;
Bende fanus karşıtı biriyim ama malesef balıklarınız belli bir boya gelmeden akvaryum ortamına alamıyorsunuz malesef 3 haftalık bir süreç içinde yavrular fanusta kalıyor ondan sonra siz isterseniz kendi akvaryumunuzdaki yavruluğa alabilirsiniz.


[QUOTE=RESPECT] [QUOTE=Akvaryumİstanbul] [QUOTE=RESPECT] "Sadece su ve toprakla canlı balık elde edilir."

Hade beeeee:) Ziyaaaa:) Dostum adamlar "kuru"sıkmışlar.
[/QUOTE]



Bukadar eğlendiğinize çok sevindim isterseniz , kıllfish yavrularını gelip görebilirsiniz. Hem çayımızı içersiniz hemde Satmış olduğumuz ürünün doğruluğunu sizde görüp memnun kalırsınız. 
[/QUOTE]

"Sadece su ve topraktan" elde edilmesi çok hoş yoksa içinde killfish yumurtası mı var? Aldatıcı reklam denir buna!!!!!!! Sadece komik.
[/QUOTE]


Mustafa bey ;

zannedersem siz konuyu okumadan yazıyorsunuz yukarıda sizden önce yazan arkadaşların ve benimde belirttiğim gibi içersinde killfish yumurtası mevcut tanıtım videosuna aldatıcı bulmuş olabilirsiniz, lakin bizden bu ürünü almaya gelen arkadaşlara biz ürün içeriğini anlatıyoruz, umarım birgün sizinle tanışma fırsatımız olur ve bizim nekadar dürüst şahıslar olduğumuzu görürsünüz.

yinede ilginize çok teşekkür ederiz.


[QUOTE=atesh]
 
 
  Konuyu başından beri takip etmekteyim yalnız internette ki sorun yüzünden youtube.com' a giremediğimden sonunda izleme fırsatım oldu. Açıkcası hemen bazı sorular aklımda oluştu ilk olarak en küçük balık 2 - 2.5 cm oluyor denmiş çok iyi fakat merak ettiğim 12 adet çıkan balık 2- 2.5 cm olduktan sonra bu fanus bana biraz ufak geldi bunda bu kadar balık nasıl yaşar ilk safalar çok güzel anlatılmış fakat ilerleyen saffalar için hiç bilgi olmaması bazı soru işaretlerini yaratıyor bana göre en basiti 2 cm ve üzeri olduğunda balıklar bu fanusta mı yoksa akvaryum ortamına rahatlıkla geçirilicek mi? Ve yem konusu sonuçta yem belli müddet sonra biticek ondan sonra neyle beslenilecek falan filan bu gibi temel konularda da açıklı getirilirse daha iyi olucağını düşünüyorum.
 
 
 
 
[/QUOTE]

Sizinde yukarıda yazdığınız gibi balıklar 2cm ve üzeri olduğunda ufak gelecektir, biz kitimizi alan müşterilerimize ilk 3 haftayı tamamlamadan su değişimi yapmamalarını ve balıklar büyüdükten sonra akvaryum ortamına almalarını tavsiye ediyoruz beslenme konusuna gelince doğal olarak ilk başlarda canlı karides veriyorsunuz ve sonunda elinizdeki yumurtalar bitecek bunun sonucunda balıklarınıza sera bettagran veya tropical betta verilmesini tavsiye ediyoruz, balık adetine gelincede maksimum 12 adet balık yavrusu cıkmaktadır, bu sayı minimum 6 dır.(Bazı durumlarda daha az yavru çıkabilir)

CAN FISH Kendi Balığını Kendin yarat
[QUOTE=RESPECT] "Sadece su ve toprakla canlı balık elde edilir."

Hade beeeee:) Ziyaaaa:) Dostum adamlar "kuru"sıkmışlar.
[/QUOTE]



Bukadar eğlendiğinize çok sevindim isterseniz , kıllfish yavrularını gelip görebilirsiniz. Hem çayımızı içersiniz hemde Satmış olduğumuz ürünün doğruluğunu sizde görüp memnun kalırsınız. 
CAN FISH Kendi Balığını Kendin yarat
Arkadaşlar merhaba;

Konuyu başından bu yana takip etmekteyim ve can fish satan bir firma olarak önce bende bazı terettüt ler içindeydim lakin ürünü kendimiz kullanınca gerçekten de klavuza uygun hareket edıldıgı aktırde yavruların cıkısını ve karıdes yavrularının doğuşunu rahatlıkla göre biliyorsunuz eğer bu ürünün uygulamasını görmek isteyen arkadaşlarımız varsa dükkanımıza hem çayımızı hemde ürünün doğruluğunu görmeye bekleriz.

sağlıklı akvaryumlar.
Can Fish Stoklarımızda......
Merhaba;

Uygulamada çıkan balıklar 7 ila 12 adet arasında değişik türlerde kill fish dir.
Akvaryumİstanbul2011-06-01 19:44:37
Can Fish Stoklarımızda......




CAN FISH balıkların doğal ortamlarında nasıl doğduklarını ve yaşamaya başladıklarını

gözlemleyebilmek amacıyla geliştirilmiş, yeni nesil canlı balık besleme setidir.

CAN FISH size özellikle balıkların doğdukları andan itibaren ne şekilde bir yaşam

sürdürdüklerini ve tüm yaşamsal faaliyetlerini de izleme imkanı sunar...

CAN FISH her yaştan doğa severin seveceği ve eğlenebileceği, aynı zamanda da

çocukların dünya görüşlerini olumlu yönde etkileyebilecek bir üründür..

CAN FISH çocuklarımız ve gençlerimize hem hayvan sevgisini aşılayacak hem de

sevimli dostlarının ilk günden itibaren tüm ihtiyaçlarını karşıladıkları için sorumluluk

sahibi yapacaktır.

CAN FISH size evinizde beslediğiniz canlı süs balıklarınızın doğmasını izleme şansı

veren ve onları besleyip büyüterek tamamen size özel dostlarınız olmasını

sağlayacak MUCİZE oyuncaktır.
SU + TOPRAK = CAN FISH

CAN FISH balık besleme setinin içinde bulunan kavanoza suyu koyuyorsunuz. Setin içinde bulunan

folyo poşeti açıp suyun içine boşaltıp karıştırıyorsunuz. Beklemeye bıraktığınız kavanozun içinde maksimum

24 saat içinde yeni doğmuş canlı süs balıklarınızı keyifle izlemeye başlıyorsunuz.

CAN FISH e sahip olmak için yapmanız gereken tek şey ise bize ulaşmak.



Kullanım Kitapçığı

Takımda neler bulunur ?

Adet Balıklarımızın evi için fanus

Adet Toprak ve içinde balık yumurtaları bulunan paket

Adet Karidesler için deniz tuzu

Adet karides yumurtası paketi

Adet pipet/tüp (karidesleri balıklara vermek için)

Adet çok kullanımlık kaşık

Adet su değişimi için kullanılmak üzere filtre kağıt

Başlamadan Önce :

  1. Fanusu temiz suyla yarıya kadar doldurun ve normal oda sıcaklığında 6 saat kadar dinlendirin. Daha etkili sonuçlar için fanusu güneş ışığına koyun.

İPUCU : MUSLUK SUYU KULLANMAYIN.

Balıklarınızın Yumurtalarından Çıkmasını Sağlamak İçin ;

  1. (İçinde toprak bulunan ) Folyo paketi açın. Yarıya kadar dolu olan fanusun içine dökün.
  2. Şimdi içinde toprak ve su bulunan fanusu hafifçe sallayın. Suyun dökülmemesine dikkat edin.
  3. Fanusu 2-3 saat boyunca ışıkta bekletin.

İpucu : Balıkların yumurtadan çıkması yüksek sıcaklıkta daha sağlıklı gerçekleşir. Fanusu bir lambanın altına koymak iyi bir çözümdür.

İpucu : Balıklar için en uygun iç sıcaklık 14 – 16 C.

  1. 24 saat sonra, yeni doğmuş küçük balıkları gözlemleyin. Bir paket CAN FISH ile 12 adet balığa ulaşabilirsiniz.

Balıkların beslenmesi :

  1. Yavru balıkları gördüğünüz anda, takım içerisinde verilen küçük bardağı su ile doldurun. Daha sonra bardağa bir tutam deniz tuzu ve karides pudrası ekleyin. Karidesler 24 saat içinde yumurtadan çıkacaktır.
  2. Canlı karidesleri, balıkları beslemek amacı ile fanusa aktarmak için setin içindeki pipet/tüp kullanın.
  3. Balıkları ilk 2 hafta boyunca günde 2-3 kere besleyin.

İPUCU : Her balık öğün başına 3-4 karides gereksinimi duyar! Balıklar büyüdükçe daha fazla karides verilebilir. Karidesler 3-4 güne kadar hayatta kalabilir. Bu işlem, balıkların canlı deniz karidesini yiyebilecek olgunluğa kavuşmasına kadar tekrarlanır.

İPUCU : Balıklar 2-3 aylık olduğu zaman, balıkları bölgenizde bulunan balık dükkanlarından alabileceğiniz canlı deniz karidesleri ile besleyebilirsiniz.

Balıkların Bakımı :

  • İlk üç hafta boyunca fanusta bulunan suyu değiştirmeyin. Daha sonrasında ise, fanus suyunu haftada bir ya da iki defa değiştirin.
  • Eski suyu değişmeden önce, yeni ekleyeceğiniz su en az 6 saat dinlendirilerek hazırlanmalıdır.
  • Kirli suyun 3/2’sini yavaşça boşaltın ve temiz suyu ekleyin.

İPUCU : Klor, pas ve bakteri gibi oluşumlar balıklar için zararlıdır. Ölümcül etkiler teşkil edebilirler. Eklenecek temiz suyun bir gün dinlendirilerek hazırlanması benzer riskleri ortadan kaldırır.

Uyarılar :

*Yavru balıklar oldukça güçsüzdür. Yumurtadan çıktıkları andan itibaren, fanusu SALLAMAYIN.

* İçeriklerin tüketiminden uzak durun ; tüketilmesi sakıncalıdır.

* 7 yaş altı çocuklardan uzak tutun.

* 10 yaş altı çocukların ürünü kullanımı esnasına bir yetişkin eşlik etmelidir.

ÖNEMLİ UYARI : Ürünün içinde kullanma kılavuzu bulunmaktadır. Lütfen talimatları çok dikkatli uygulayınız. Talimatları doğru uyguladığınızda balıklarınız doğacaktır. Kullanım kılavuzuna uyulmaması durumunda uygulama başarısız olabilir.



Akvaryumİstanbul2011-06-01 21:05:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.