ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
banu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Kasım 2008 19:20
Son Ziyaret:
09 Aralık 2008 21:12
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
banu karacı
Doğum Tarihi:
29 Aralık 1973
Yaş:
50
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

banu karacı

SON 10 MESAJI

ps de sorun
ista hava taşlı ps nin ön tarafında bulunan,musluk agzı gibi olan yerden su akmıyor yaptıgımız bir yanlışmı var acaba,toplama kabında kahverengi sıvı topladı ama.bu suyun oradan akmasımı lazım nasıl akıtıcaz.
deniz akvaryumuna geçmek istiyorum
bizim gibi iki adet şelale filtre,sirkülasyon motoru,bir adet ista havataşlı ps mercan kırıgı ve canlı kaya ile fazla canlı koymadan güzel bir akvaryum yapabilirsiniz,
 
ista ps hava taşlı ps:55 ytl
şelale filtre atman 600:35ytl
iki adet sirkülasyon motoru:20 ytl
vede canlı kaya kilosu 8.5 ytl aquapetten alabilirsiniz sipariş verebilirsiniz,10 veya 15 kg yeter size,biz böyle yaptık ve sorunsuz sistem devam ediyor :)
aydınlatma
Tatlı su akvaryumunda kullandığım lambayı acaba tuzlu suda kullanabilirmiyim?Lamba suyun içinde çalışan tiplerdendi,sadece balık besleyeceğiz. lafayette2008-12-05 16:16:10
ps nasıl çalışıcak
çok teşekkür ederiz kullanma klavuzu yoktu ama siz yardımcı oldunuz çok teşekkürler,bugün baktık biraz sarımsı bir sıvı toplanmış toplama haznesine :)
ps nasıl çalışıcak
Arkadaşlar yeni kurdugumuz 70 lt lik nanoya hava taşlı ista ps aldık akvaryuma taktık anlamadıgımız nokta,hava taşının üstünde hava hortumuna takılı pervane gibi birşey var o dönücekmi ve nasıl dönücek ayrıca musluk gibi agzı var yani su akma yeri ve su akmıyor burdan su akması gereklimi ve su belli bir seviyede duruyor musluk gibi olan borunun diger ucu acık ve suya gömülü buraya başka bir hava hortumumu takıcaz bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse seviniriz. 
hangisi
arkadaşlar 60lt nano kuruyoruz arkadaşa ve ufakta olsa havataşlı ps koyacak,ista havataşlı psmi yoksa havataşlı haqos ps mi alalım cevabınızı bekliyoruz.
SAKAL YOSUNUMU

canlı kayalarımın üstü yoğun bir şekilde sakal şeklinde yosunlar oldu camlarda veya kumumda birşey yok sadece canlı kayalarımda var nedeni nedir acaba benim birşey yapmam gerekmi yoksa normal birşeymi 3 haftalık akvaryum sadece canlı kayalar var.

banu2008-11-21 19:14:02
canlı
akvaryumumda çok küçük suda yüzen beyaz yaratıklar var ayrıca balık bulunmuyor akvaryumda sadece canlı kaya var,bu beyaz ve küçük yaratıklar nedir acaba zararı varmıdır.
ps
arkadaşlar wave 400 adlı ps yi alıcam ama motoru fiata dahil degilmiş,nasıl bir motor alıcam fiatları çokmu pahalı ayrıca askılı olarak kullanıcam olabilirmi acaba.
yosun
Arkadaşlar sadece canlı kaya olan akvaryumumda sanırım yosun sorunum var camlar temiz ama kayalarımın üstünde ince ve kısa sac gibi yosuna benzer şeyler var sebebi nedir ve nasıl giderilir,ayrıca suyun içinde uçuşan şeyler var  pislik degiller ama ne olduklarını anlayamadım tuz tamamen eridi ama bunların ne oldugunu anlayamadım,akvaryumda şimdilik ps yok alıcam ama şelale filtre ve 3 adet sirkülasyon motoru var,yardımcı olursanız sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.