ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tamerkarakan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mayıs 2009 11:57
Son Ziyaret:
01 Şubat 2015 15:52
Toplam Mesaj:
79 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tamer KARAKAN
Doğum Tarihi:
03 Kasım 1979
Yaş:
44
İl:
Gaziantep
Meslek:
Dişhekimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Dt.Tamer KARAKAN

SON 10 MESAJI

Turkish Cargo
Etçil pirana beslemek serbest mi ki? 
Akvaryum yapımı
Adamın elindeki silikon makinesi ilginç elektrikli gibi silikon onda düzgün çıkıyor galiba. Akvaryumu kurarken silikonun kohezyon kuvvetinden yararlanması ilginç olmuş.
Diy CO2 sistem için internet adresleri
Arkadaşlar Mardin/midyat ilçesinde olduğum için CO2 sistem oluşturmak çok zor. Tüp regülatör ve küçük bağlantı parçaları v.s. internetten nasıl bulurum. Hazır sistemler çok para. Forumdakiler 150TL ye maal edebiliyor. Ama hazırlar 250 civarı. Link verirseniz sevinirim. Mardinde tedarik eden varsa adres verirse sevinirim.
Her Şey Demasoniler için...
Anubiasları gözlemlemeyin kesin çürür. Çürüme yaprakların çıktığı dal gibi olan kısım vardır oradan başladığı için ve şu anda kumun altında olduğu için göremezsiniz. O ana gövde kumun üstünde olacak. Işık direkt vurursa yapraklar delinir. Bu bitki doğal ortamında gölge ortamlarda yetişir. Örneğin gün ışığını iyi alan bir evde bu bitki akvaryum ışığı kapalı iken gayet rahat büyür. Siz bu kadar ışıkla ölür diye endişelenirken o yeteri kadar element akvaryumunuzda varsa 1-2 ayda bir yeni yaprak verir. Gübre işi ile uğraşmak istemiyorsan sera floramin yeterli gelir sana. Ama bu şekilde 1 hafta içinde geri dönülemez bir bozulma başlar ve akvaryum suyunu mahveder. Sonuçta çürüme biyolojik bir olaydır. Akvaryumda mantar ve çürükcül bakteri konurunda patlama yaşarsın. Bu da zincirleme olarak amonyak -> nitrit -> nitrat patlamasına yol açar. Sonuçta yok olan bitkiler + su değişimi v.s. ile karşı karşıya kalırsın. 
yerlibitki.com (Hasan arıman)
Şikayetin Nedeni: En ufak bir lafa dayanamayan insan olduğu için telefonla hakaret

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: Telefonla hakaret

Olayın Detayları:

Arkadaşlar Hasan beyle ilgili olarak benim de bir şikayetim var. Karım ve çocuğumla yürürken baktım telefonumda bir cevapsız çağrı var. Tam da hastanenin önünden geçiyorum acaba dedim hasta falan mı var nöbetçi doktorum. Aradım buyrun dedim. Başladı bana hakaretten soytarılık yapmamdan noluyo ne dediyosunuz demeden bitki deyince anladım. Arkadaştan gittigidiyor aracılığı ile bitki almıştım. Gittigidiyordan alış veriş yapanlar bilirler ürünü kabul edebilirsiniz ama buna rağmen olumsuz puanda yapabilirsiniz. Biz insanlık ettik pozitif puan verdik. Ama gelen ürünün durumunuda bildirdik yorum kısmında. Gelgelelim telefonda kükreyen hakaretlerden sonra (tabi fazla dinlemeden telefonu kapattım.) geldim eve gittigidiyora girdim. Cevap olarak bitkinin damarının kahverengi olduğundan v.s. bahsetmiş. Bitkilerde riccia ve java moss. Ürün bu
ve bu 
Bakın bakalım ürünlerde kahverengi damar görüyor musunuz?! Birde şu var ki eğer kendisi haklı ise başkaları da yanılmasın diye ürün bilgisi kısmında bu durumu bildirir. Yok belki cayan olur diye değiştirmiyorsa samimi değildir. Ha mesaj atıp sorulur denilebilir. Müneccim miyiz bu ürünleri almadan önce google amcanın resim kısmında java moss ve riccia diye arattım. Bana gelen ürünlerdeki gibi bir resimle karşılaşmadım. Forumda kimsenin akvaryumunda görmedim. Acaba damarlı mı damarsız mı nerden bileceksin hadi damarlı onunda fotoğrafını ekle o zaman. Bana gelenlerin fotoları aşağıda. Benim yorumlarımda exterminist adıyla kayıtlı satıcının aldığı yorumlar sekmesine tıklayın geriye doğru gidin bulursunuz. Buraya da ekliyorum. 
  • AKVARYUM BİTKİLERİ İÇİN dıy SIVI GÜBRE 250 ML

    exterminist ( 27 )26/05/2012Balık alırken kullanılan naylon poşette geldi. Sayfada bu belirtilmesi lazım. Sonuçta bir su şişesine koydum sorun olmadı. 
    akvaryumcu_x cevabı:Bunu yazmakta amacın nedir ? İlan açıklamasında zaten yazmılı ambalajsız diye !!! - 26/05/2012

  • Zemin bitkisi RİCCİA 10*10 cm tabaka 12,5 lira

    exterminist ( 27 )26/05/2012Arada kahve rengileşmiş bitkiler var.(Java moss da almıştım onun kadar olmasada var.) Ancak genel olarak iyi duruyor. 
    akvaryumcu_x cevabı:Bu arkadaş problemli . İlk kez bitki görüyor mosun ana damarları ne renk olur sanıyordun - 26/05/2012
  • Java moss pvc tele sarılı halde 10x10 tabaka

    exterminist ( 27 )26/05/2012Çoğunlık kahverengi görünümde heralde düzelir. İlk defa bu türü besliyorum. Daha önce testlerle ve sıvı gübrelerle çok bitki besledim. Bakacam bunla nasıl olacak. 
    akvaryumcu_x cevabı:Adam olsa bilip bilmeden profile karalama yapmaz idi . Önce sorup öğrenmeyi denerdi . Böylelerine dicek bişey yok . . . - 26/05/2012

Adını Kargodan öğrendim. Zaten Hasan bey olduğunu bilseydim zaten almazdım. Çünkü üç sene öncede benzer agrefis tavırları yaşamıştım.
Birde mesaj alımını engellemiş benim ona bana davrandığı gibi mi davranacağımı zannetmiş ilginç. 

Gübrede paketsiz geliyor diye yazıyor demiş. Ürün bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/akvaryum-bitkileri-icin-diy-sivi-gubre-250-ml-55382810 açıklamalarda Satış şekli ( 250 ml ) lik paketler halindedir. yazıyor değil mi ? benim yorumumsa bildiğimiz akvaryum poşetinde şeklinde oldu.

Mesele şu ki bana dediği şeyler normalse benim yorum kısmına bunları yazmam da ne sıkıntı var zaten olumlu puan vermişim. O artı işareti ne ki zaten. Gitti gidiyordaki ve ebay daki yorumların altına hasan beyin yaptığı gibi yorumlar ancak nötr ya da olumsuz yazılırsa yapılır. Eğer ben böyle yapsaydım sağ tarafta gördüğünüz satıcının prestiji %100 den %99'a düşerdi. Ama bey efendinin %100 puanda kalmasına rağmen bana telefonda hakaret etmeyi hak görüyor.

Telefonumun ses kayıt etme özelliği yok ama avukat arkadaşa sordum zaten ses kaydı mahkemede delil olmuyor dedi. Yoksa 32 yaşımda havanın güzelliği ile ailemle mutlu mesut gezerken bu şekilde duruma kayıtsız kalmaz sizi dava ederdim.

Benden önceki mesaj da 4 gün önce dikkatinizi çekerim.

Son olarak kimse inanır ya da inanmaz ama benim şahitim Allah c.c. kuran üzerine yemin ederim ki ben hakaret işittim ve yaptıklarım da bunlar el insaf diyorum başka bir şey demiyorum. Hesabım ahirete arkadaşım. Kimse de bana hasan bey süper adam demesin. Kulağıma mı inanayım size mi?

Gittigidiyora ürün fotolarının gerçeği yansıtmadığı ilanda belirtilmeyen durum olduğunu belirttim. Yukarıda bahsettiğin ürün açıklaması gittigidiyor baskısı ile de değişebilir. En azından ürünü alacak ne geleceğini bilsin.


Düzenleyen tamerkarakan - Bugün Saat 02:29
Dt.Tamer KARAKAN
 
Yerlibitki.com hakkında?
Şikayet var kısmını yeni gördüğüm için mesajı oraya kopyaladım.tamerkarakan2012-05-27 09:02:18
Bu hangi balık
Cevap veren herkese çok teşekür ederim.
Bu hangi balık
Yemler uygun mu acaba?
Bu hangi balık

Bu hangi tür (türkçe latin v.s. ismi) arkadaşlar. Bir de şu yemler yeterli mi? 
Sera Vipagran
Sera Flora
Tetra Pro Colour
Melekler hakkında ilginç bir makale
Melekler ile ilgili tesadüfen bulduğum bir makale. Okumak için acrobat reader yüklü olmalı yada crome tarayıcı ile direkt açılabilir.

http://vetdergi.kafkas.edu.tr/extdocs/2012_2/185-189.pdf

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.