ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dayi_BALKES
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Şubat 2010 00:15
Son Ziyaret:
17 Haziran 2013 23:30
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
halil tığlı
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Kütahya
Meslek:
sağlık memuru
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

halil tığlı

SON 10 MESAJI

Balıklar da garip davranışlar
12 tane balıktan bir tane kaldı müdahale etmeye başladığımda olay çok fena hızlandı bir geçede ne varsa gitti. Teşekkür ederim ilgili arkadaşlara. İlaçtan edineceğim bir tane.
Balıklar da garip davranışlar
220lt  tank 12 orta boy yunus vardı bir de bugun 3 tane ölüm yaşandı. Balıklar hala aynı şekilde kaya tuzu atmıştım iki üç gün önce. Bugun de suyu yarı yarıya değiştirdim tuz atım şimdi bir de isiyi yükselteyim. Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah bir daha ölüm yaşanmadan bu işten kurtuluruz.
Balıklar da garip davranışlar
İki hafta önce aldığım 12 adet yunusumu bir hafta önce aldığım 9 adet saulosi kolonisiyle yan yana koydum üç gün bir problem yoktu. Yunuslar canlı ve sağlıklı görünüyorlardı fakat saulosiler stres yapmış gibilerdi. Salınma hareketi yapıyorlardı sabit durup vucutlarını sağa sola sallıyorlardı aynısı yunuslarımda da olmaya başladı. Bazen bir yere sürtündüklerini görüyorum. Bir sürü kaya aldım akvaryumda saklanacak yer  yaptım fakat balıklar belli yerlerde toplu şekilde duruyorlar. Saulosiler aynı yerde en tepede köşe kısma baş yukarıda salınm  yapıyorlar. Yunuslarda ortada bir yerde toplu halde duruyorlar. Tekrar ayırsam durum düzelir mi yoksa bakteri çakışması mı oldu. Bir de hala stres mi hakim akvaryumda. Balıklar farklı yerden geldikleri için benim en büyük korkum bakteri çakışması ve bunun stresi. Sizce ayırsam toparlanır mı durum.
Melon üretim
[QUOTE=M.Tuna]1.ve 3.fotoda ''meydan okur gibi,daha fazla yaklaşma ''der gibi bakmış melon ama sizi tanıyor belli.

Bu yavruların hepsini öperim ben yahu.

Küçükken böyle ''Tinfoil''gibi oluyorlar ama büyüyünce Red Melon.


[/QUOTE]
 
Çok teşekkür ederim. Anne çok hırcın bizi sokmuyor yanına elden yem yiyen balık yavru olunca pek açımıyor ne dip çektiriyor ne de de cama yaklaştırıyor. Ama tam anaç hakkını veriyor süper bakım yapıyor. İlk yavrularını bile tek sefer de üzerine alıp bakmıştı. Ben de tontişim diyorum onlara. Melonları seviyorum çok güzeller. Bugunler artemialar çok az çıkıyor o çok kötü oldu balıklar çok çok vermem gerekiyordu bu iki gün artemiları çıkmayınca çok az miktarda verdim inşallah bir problem oluşturmaz. Su değişimi ve diğer bakımlarda kusur etmiyoruz ama artemia da bol bol verilmesi lazım. Canım ona sıkıldı bugun.(
Melon üretim
[QUOTE=balıkçımusa]Harika Yavrularınız var maşallah allah daha çok yavru versin inşallah[/QUOTE]
 
Çok teşekkür ederimsizin de olur inşallah.
Melon üretim

[/IMG]

[/IMG]
Balıklar gelişmekteler, iyi discuslar.
Melon üretim
[QUOTE=kebodiscus]Halil bey maşallah ömürlü olsunlar, inşallah ilerleyen günlerdeki paylaşımlarınızda mutluluk ve huzur dolu olur.

Güzel bir günce olacak...

Muhabbetle kalınız...[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim herkes için discus da bir şeyler yapıp soğumadan güzel discuslu günler görmesi dileğiyle olsun istiyorum. Sizin de güzel yazılımlarınız da olunca ben daha şevke geldim. Burdan büyüyüne kadar sizinle  paylaşmayı düşünüyorum. İnşallah aksilik olmaz da büyütmek nasip olur.
Melon üretim
Selam arkadaşlar yavrular 8 günlük oldular. Bir kaç foto paylaşmak istedim. Saygılar.
onurdemirbala2012-10-03 10:43:57
Melon üretim
[QUOTE=Alp Atu]Tebrikler Halil bey, umarım strese girip yavruları yemezler. Çok karşılaşılan üzücü olaylar bunlar. [/QUOTE]
Teşekkür ederim size, yavru yumurta yeme alışkanlıkları hiç olmadı inşallah bundan sonra da olmaz bazı sebeblerden dolayı kendime büyütmedim yavrulardan inşallah bu sefer güzel damızlıklar çıkartacağım bunlardan.


[QUOTE=Göktan Canaz]İnşallah Halil abi çift bugün sabah 11 gibi ana tankda 4.yumurtalarını yaptılar artık ayırma vakti geldi.[/QUOTE]
Olur ayır artık zamanı geldi onların az kaldı bir iki de orda yumurtlasın sonra kımıl kımıl bebeler olur :)
 
 
 


Video ekledim arkadaşlar. Gelişmeleri burdan sizlere sunacağım.
Melon üretim
[QUOTE=Göktan Canaz]Halil abi hayırlı olsun ,MAŞALLAH.[/QUOTE]
Sağolasın Göktan aynısını yakın zamanda sende de göreceğimize eminim. Hızlı yeni bir başlangıç olacak senin için inşallah.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.