ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Egeadam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2010 12:12
Son Ziyaret:
22 Ekim 2010 12:07
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Egemen Mancı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaplumbağcıklar

SON 1 MESAJI

Su Kaplumbağası Bakımı ve Akvaryum
Merhaba arkadaslar bende yeni 2 tane su kaplumbağası edindim hediye olarak geldi tasınan bir arkadasım bana verdi mecbur daha oncedende bakmıstım severım keretaları ama ciddi olarak bakmak ıstıyorum hayvanları severım 8 yıldır doberman beslıyorum onların yasam tarzlarına önem veririm rahat etmelerini istiyorum..
Öncelikle bana plastık yuvarlak ortasında bitane cıkıntı olan kapta geldiler icinde taslar falan var ve sureklı butun gun boyunca kaptan dısarı dogru tırmanmanaya calısıyorlar bunun nedenı ne olabilir ? Aç oldukları ıcın yen arayısımı yoksa sıkıntı falan mı ? ( gunde 2 tabe 2 sinide ayrı ayrı yem verıyorum bu arada)
En kısa zamanda akvaryum edincem fakat ilk olucak almısken bir kac balıkta almayı dusunuyorum akvaryum cok maliyetlı bısı olmıcak bir sekılde hem kaplumbagaların hem balıkların yasıcagı bir sekılde nasıl yerlestırebılırım acaba resımlı gosterebilen bırı olursa cok sevnırım..

Birde kaplumbağaların bir tanesı disi birtanesı erkek olsun ıstıyorum fakat bu ayrımı yapmam cok zor heralde suanda yaslarını falan bılmıyorum cınsıyetlerını bılmıyorum nasıl ogrenebılrım ? :s ama ilgilenıcek hayvan sever bir arkadas olursa msnden konusmak ısterım resımlerını falan atarım..Kaplumbağalarımın büyüklügü bitanesı ters cevırıp hesaplarsak 1 tl kadar ( ufak ve cok hareketlı :) digeri biraz daha büyük 1 tlden 2 cm daha genıs bir boyutta ve az hareketlı ürkek bisi..

Uzn bir yazı oldu ama ilgilenen arkadas icin sımdıden tesekkürler..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.