ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kaanarda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Eylül 2010 09:35
Son Ziyaret:
26 Nisan 2011 12:18
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alper Uygur
Doğum Tarihi:
21 Ocak 1975
Yaş:
49
İl:
Istanbul
Meslek:
Analist Programcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hedef, Okyanusa açılmak..Tatlı sularda kalmamak :)

SON 4 MESAJI

Hazır sistem akvaryumlar hakkında
[QUOTE=saslan1982]Merhaba red sea kullanicisiyim ve bende baslayali cok olmadi.Oncelikle cok sik ve kullanisli bir akvaryum.diger turler icerisinde de modifiyeye en uygun tur.sizin ve baliklariniz icin hersey dusunulmus onceden fakat sogutucu falan da baglamaniz icap edecektir.ozellikle hobiye yavas yavas alismani icin mukemmel,ne zamanki kendi akvaryumunuzun mimari muhendisi olmak istersiniz o zaman kendi puzzlenizi birlestirirsiniz.tabii burada redsea yi yapan muhendislerden daha iyi oldugunuzu dusundugunuz zaman olur.kisacasi ben korkmayin ve alin derim.saygilarimla...[/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sanırım Red Sea de mutabık kaldım. Mühendisler gereğini düşünerek yapmışta olsalar uğraş kısmı ve yönetim kısmı bence işin en önemli kısmı. Umarım dediğiniz seviyelere bilgi ve tecrübe edinerek gelmeyi başarırım.
 
Saygı ve sevgilerimle.


[QUOTE=selimay]Eşime küçük bir deniz akvaryumu yapma planım var Allah nasip ederse bu bilgilerimi artırıp yeterli başlangıç seviyesine 1 yıl içinde ulaşıp 2012 ye tuzlusu ile gireceğiz :D Sizin durumunuza gelince araştırmalarım bu tür akvaryumların Denizatı gibi canlılar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. yada yılanbalığı benzerleri gibi tek tür bakmak için.
Yine kısıtlı bilgim ile size önerim ya sadece balık olan bir akvaryum düşünmeli yada reef düşünmelisiniz. İkisi bir arada inanın sorunlar baş gösterdiğinde çeşitli forumlarda okuduğum kadarı ile tüm canlılar kayıp ediliyor.
Saygılarımla
[/QUOTE]
Denizatı ile ilgili forumda birkaç yazı okudum ancak bakanların hepsi zor bir tür olduğu için düşünülmemesi yönünde bilgiler vermişler. Yaşanmış tecrübelere her zaman saygı duyarım, bu sebeple dezinatı ile ilgili gelecekte herhangi bir planım yok. Yılanbalığı bana da ilginç geldi, forumda araştıracağım. ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.
 
Saygı ve sevgilerimle.
Hazır sistem akvaryumlar hakkında
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
 
RS serisi demişsiniz, netten RS olarak arattırdım ancak tam sağlıklı sonuçlar bulamadım yada tam olarak anlamamış olabilirim. Rica etsem tam modelini almam mümkün olabilir mi?
 
Saygı ve sevgilerimle.
Kaanarda2010-12-27 17:05:32
Hazır sistem akvaryumlar hakkında
Değerli arkadaşlar,
 
Öncelikle, kısa bir süre önce aranıza katılmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşamaktan ötürü sizlere teşekkürlerimi iletmek isterim.
 
Malumunuz, bende kıymetli bir arkadaşım vesilesi ile bu hobiye başlamış bulunmaktayım. yaklaşık 4 aylık tatlı su deneyimimin ardından heyecanla beklediğim deniz macerama başlamak üzereyim. Ancak tabiiki de öncelikle bol bol forumdaki yazı ve makaleleri okuyarak süreci en makul şekilde sürdürmek niyetindeyim. Çalışmalarıma başladım bile...
 
Tecrübeleriniz doğrultusunda, resif için hazır sistem akvaryumlar düşünmekte ne kadar sağlıklı bir başlangıç yapmış olurum? lakin red sea gibi bir kaç sistemde araştırmış olmama rağmen forumdaki yazılarda da gördüğüm gibi siz değerli arkadaşlarımın bu sistemlerin muhakkak bazı parçalarının değiştirilmesi konusunda bilgi verdiğini de şahit oldum. PS yetersizliği, kafa motoru, soğutma vs..Bu durumda tecrübe etmiş ve bilgi sahibi arkadaşların hazır sistem konusunda önerileri nelerdir? ÖNERİLECEK hazır sistem hangi marka olabilir ? yada hiç bu sistemlere girmeden kendim bir sistem kurmam dahamı mantıklı olacaktır? gerçi gönlüm hazır sistemlerden yana ancak fikirlerinizi de muhakkak duymak isterim, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Saygı ve sevgilerimle.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar,

Aranızda olmaktan dolayı çok memnunum. Bir vesile ile ziyaret etmiş olduğum siteniz vasıtası ile hemen bu işe soyundum desem inanmazsınız. Yaklaşık bir hafta önce başladığım bu güzel hobide şuan 120lt bir bitki akvaryumum ve çok sayıda da balıklarım mevcut. Tabiki amaç bol bol forumları okuyup balıklarımıza daha güzel ortamlar hazırlayabilmek, bu sebeple siz konusunda uzman arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımla.  KaPTaN2010-09-14 20:51:16

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.