ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ulasatar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Eylül 2010 08:20
Son Ziyaret:
18 Nisan 2017 10:46
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ulaş ATAR
Doğum Tarihi:
03 Haziran 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ulaş ATAR

SON 10 MESAJI

64 Litre akvaryumum ve lepisteslerim
Ya arkadaşlar lepistes çabuk yavrular fakat çabukta ölür bu faktörü niye düşünmüyorsunuz.Elindekiler dahil 8-10 tane yeter. Hatta görsel için kullanacaksan dişi 2 tane al 4 tane erkek al bu da yeter.Lepistes çabuk ürer fakat üretmesini bilene yanlış anlama rafyalar fakat yapman lazım akvaryumun içine bol bitki koyman lazım bütün bunlar akvaryumun görüntüsünü bozar.Balık doğurur döner arkasını yer.Tecrübelerimle sabit...İyi hobiler.
64 Litre akvaryumum ve lepisteslerim
Akvaryumun hayırlı olsun.Sana tavsiyem aynen dediğin gibi köpek balıklarını ver lepistes al fakat alacağın lepisteslerin hepsini dişi al.Bir daha da o akvaryumcudan alışveriş yapma.Yapay bitkiler bir sorun oluşturmaz.Çöpçüler hariç 8-10 tane lepistes yaşayabilir.İyi hobiler.
Demir profil yaptırmak için en uygun yer? ( İstanbul'da )
Dostum senin için profil boylarını hesapladım ölçülendirdim her şeyi hallettim resimlerde görüldüğü üzre sana sadece bu resimlerle demirciye gidip fiyat almak düşer.Profili yaptırırsan buraya yaz ben sana mobilya ölçüsü çizeyim ve ölçülendireyim.






Demir profil yaptırmak için en uygun yer? ( İstanbul'da )
Merhabalar ben Zeytinburnu Demirciler sitesinde çalışıyorum.Etrafımızda paslanmaz ve kara demir ürünleri satılıyor. Yalnız buralarda sadece demiri alabilirsin piyasadan çok uygun fiyata tabi ve istediğin boyda keserler.Sana yalnızca nakliye ve demirci bulup kaynak işleri kalır.Normalde demirciler şu şekilde çalışıyor diye biliyorum malzeme 100 lira ise 100 lirada işçilik + nakliye.Ama buradan alıp kendin yaptırırsan daha uyguna gelir. 1 boy profil; et kalınlığı ve ölçüleri ne olursa olsun boyu 6 metredir.Buradan da kaç boy alacağını hesaplaya bilirsin. Senin için boy fiyatı sordum 4x4x1.5mm 20 tl 3x3x1,5mm 15 tl şimdiden kolay gelsin. ulasatar2012-06-18 22:32:27
Sarı Prenses yavruları annelerinin ağzına girmeye çalışıyor.:)
[QUOTE=masaaii]Çok sevimliler :))) yazık tehlikenin farkında bile değil kuzular :( Birşeyde eklemek isterim okadar büyük yavruların artık yavrulukta durmasına gerek yok bir süre sonra ölebilirler...[/QUOTE]

Bugün yavruluğa girecekler zaten videoyu çekmeden önce (dün akşam) kuluçka makinasının havasını kestim bakıyım kendi başlarına yüzüyorlar mı diye sonuçta bu görüntüler çıktı :)
Sarı Prenses yavruları annelerinin ağzına girmeye çalışıyor.:)
Arkadaşlar akvaryumumdaki sarı prenses yavruları doğadaki gibi annelerinin ağzına girmeye çalışıyorlar.Ama yanlarına gelen anneleri değil onları yemek için gelen mavi prenses :))))

Çok ilginç geldi, o kadar yavru aldım ama böyle bir olayı ilk defa gördüm oda rastgele oldu...

İşte videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=r8PHcFuat2w&feature=youtu.be
Kuluçka Aparatını Kullanmayı Bilen Varmı ?
Tamam işte resimdeki gibi akvaryumun içine monte edeceksiniz.Çıkıntıya hava hortumunu takın verin havayı tamam.Hepsi bu kadar tür hakkında bilgim yok.İyi hobiler.
Kuluçka Aparatını Kullanmayı Bilen Varmı ?
Kuluçka makinesi nasıl bir şey fotoğraf koyabilir misiniz?

yenı kurdugum malawi akvaryumum
Isıtıcıyı köşeye yaklaştırın göze hoş durmuyor diğer dizaynda sizin hoşunuza gitmiş ki yapmışsınız güzel olmuş. Yavru boy sp'ler için iyi ama büyüdükçe büyük sorun. Hayırlı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.