ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MeisteR
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
164
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Eylül 2021 17:59
Toplam Mesaj:
781 [0.15 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Fatih YILMAZ
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 1991
İl:
Istanbul
Meslek:
Barista
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Fatih YILMAZ
SON 10 MESAJI
Kültürsüz Canlı Yem Üretimi Beslenmesi Ve Bakımı
Fotoğraftan belli olan bir şey var ki ürettiğiniz şey su piresi değil. Sivrisinek larvası diyen arkadaşın doğru tespit yapmış olma olasılığı çok yüksek. Google görsellerde bu iki türün fotoğraflarına bakınca ciddi anlamda sivrisinek larvasına benziyorlar. Sivrisineğin bataklık alanlarda çoğalan bir canlı olduğu da uzun yıllar önceden kulağımda kalmış bir bilgi.
Fotoğraftan belli olan bir şey var ki ürettiğiniz şey su piresi değil. Sivrisinek larvası diyen arkadaşın doğru tespit yapmış olma olasılığı çok yüksek. Google görsellerde bu iki türün fotoğraflarına bakınca ciddi anlamda sivrisinek larvasına benziyorlar. Sivrisineğin bataklık alanlarda çoğalan bir canlı olduğu da uzun yıllar önceden kulağımda kalmış bir bilgi.
Photoshop Değil Patlak Gözlü Çöpcü
Arkadaşlar neyin genetiğinden bahsediyorsunuz? Balık albino corydoras ve alenen hasta. Gözleri düştüğünde gerçekte ne olduğunu daha iyi anlarsınız. He ben yanılıyorsam ve hasta değilse durum çok daha vahim demektir; mutasyona uğramış bir canlının acı çekişini görmekteyiz demektir.
Ekleme: Fotoğraflarda dikkatli bakarsanız yüzgeç ve kuyruklarda yıpranma var, su şartları kesinlikle cory türüne uygun değil. Bu da gözlerdeki durumun hastalık olması ihtimalini daha da yükseltiyor.[EDIT]MeisteR,2018-02-22 17:17:07[/EDIT]
Arkadaşlar neyin genetiğinden bahsediyorsunuz? Balık albino corydoras ve alenen hasta. Gözleri düştüğünde gerçekte ne olduğunu daha iyi anlarsınız. He ben yanılıyorsam ve hasta değilse durum çok daha vahim demektir; mutasyona uğramış bir canlının acı çekişini görmekteyiz demektir.
Ekleme: Fotoğraflarda dikkatli bakarsanız yüzgeç ve kuyruklarda yıpranma var, su şartları kesinlikle cory türüne uygun değil. Bu da gözlerdeki durumun hastalık olması ihtimalini daha da yükseltiyor.[EDIT]MeisteR,2018-02-22 17:17:07[/EDIT]
Sera Ürünlerinin İkameleri Doğru Mudur?
Bacteria Feeder ve Rem Ammonia ürünlerini tavsiye etmiyorum, her iki ürünü de farklı ve kullanımına uygun zamanlarda disiplinine uyarak kullandım ve yarardan çok zararı oldu. Rem Ammonia kullandığım dönemde balık ölümlerim başladı ve hızla yükseldi. Reeflowers'a bununla ilgili yazdığımda cevap dahi atmadılar. Bacteria Feeder ise çok zayıf bir ürün, boş su döküyormuşsunuz gibi bir olayı var.
Bio Nitrivec'in rakibi Türkiye pazarında yok. Effective Conditioner ise işe yarayan bir ürün, Aquatan'a daha fazlasını ödemeye gerek yok.
Bacteria Feeder ve Rem Ammonia ürünlerini tavsiye etmiyorum, her iki ürünü de farklı ve kullanımına uygun zamanlarda disiplinine uyarak kullandım ve yarardan çok zararı oldu. Rem Ammonia kullandığım dönemde balık ölümlerim başladı ve hızla yükseldi. Reeflowers'a bununla ilgili yazdığımda cevap dahi atmadılar. Bacteria Feeder ise çok zayıf bir ürün, boş su döküyormuşsunuz gibi bir olayı var.
Bio Nitrivec'in rakibi Türkiye pazarında yok. Effective Conditioner ise işe yarayan bir ürün, Aquatan'a daha fazlasını ödemeye gerek yok.
120 Lt Bitkili Tank İçin Dış Filtre Önerileriniz
Eheim 2213 tavsiye ederim, 100Lt akv'de 5 yıldır kullanıyorum, bozulsa yine gider Eheim alırım. Yeni modellere ait bilgim pek yok, güncel modellerden seçmek isterseniz diğer arkadaşların yorumlarını bekleyiniz.
Eheim 2213 tavsiye ederim, 100Lt akv'de 5 yıldır kullanıyorum, bozulsa yine gider Eheim alırım. Yeni modellere ait bilgim pek yok, güncel modellerden seçmek isterseniz diğer arkadaşların yorumlarını bekleyiniz.
Isıtıcının Tamamı Suya Girerse?
Isıtıcının üzerinde yada kutusunda "Fully Submersible" yazmıyorsa tamamen su içinde kullanılmaz.
Isıtıcının üzerinde yada kutusunda "Fully Submersible" yazmıyorsa tamamen su içinde kullanılmaz.
Hailea C40 taban çatladı.
[:D][QUOTE=Akuacan]Merhaba,
Geç oldu ama, o akvaryum cam malzemeden diye düşünüyorum.
Tamiri hallettiniz mi?[/QUOTE]
Dostum sen napıyorsun 2,5 yıllık konu olmuş geç oldu diyorsun [:D]
[:D][QUOTE=Akuacan]Merhaba,
Geç oldu ama, o akvaryum cam malzemeden diye düşünüyorum.
Tamiri hallettiniz mi?[/QUOTE]
Dostum sen napıyorsun 2,5 yıllık konu olmuş geç oldu diyorsun [:D]
Tatil Yemi
[QUOTE=Cmlcngz]
Yazılan yazıların tarihlerine baktınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Özellikle şikayet edilen yemler yazı yazıldıktan sonra hiç mi gelişme/değişiklik göstermedi?Hiç mi kalitesini arttırmadı?
Ayrıca dikkatinizi çekerim özellikle oldukça uzun zaman önce şikayet edilen bir yemi sordum fikir edinmek için.
[/QUOTE]
Evet hiç değişmediler, çünkü firmalar ürünlerini değiştirdiğinde ambalajını da değiştirip bunu belirtirler. Algısı olumsuz olan bir ürünü iyileştirip aynı paketleme ile sunmak ölü yatırımdır. Gel gelelim değişse bile tatil yemlerinin çalışma prensibi zaman içerisinde çözülerek yenilebilir hale gelme üzerine kuruludur. Akvaryumun içinde sürekli çözünen bir tablet ve sürekli yemek yemeyen bir canlı popülasyonu var. Atıl vaziyette çözünmüş yem suyun içinde kalarak günler içinde fosfatı yükseltecek, dengesi bozulan suda hassas yada yavru balıklar öldüğünde de amonyak patlaması yaşayacaksınız, bozulan dengeden bırakın beslenmeyi hareket edemez hale gelen balıklarınız olacağından yem suda tamamen çözünecek ve onu yiyen canlı olmayacak, su nihayetinde çamura dönecek. Hiçbir canlı ölmese bile atıl vaziyette kalan yem artıkları suyu çamura çevirecek. Hala size tatil yeminin mantıklı gelen bir yanı var mı?
Yemleme makinesi tavsiye ederim, 1 kere para verirsiniz ömür boyu kullanırsınız.
Daha bir kaç hafta öncesinde bile bu konu tartışıldı ne kadar eski bir konuya baktınız? Yada kaç tane konuya baktınız?
Ek olarak belirtmek isterim, 7 yıldır hobinin içindeyim henüz aa bunun paketi değişmiş dediğim yem sayısı 2 elin parmaklarını geçmedi.
[QUOTE=Cmlcngz]
Yazılan yazıların tarihlerine baktınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Özellikle şikayet edilen yemler yazı yazıldıktan sonra hiç mi gelişme/değişiklik göstermedi?Hiç mi kalitesini arttırmadı?
Ayrıca dikkatinizi çekerim özellikle oldukça uzun zaman önce şikayet edilen bir yemi sordum fikir edinmek için.
[/QUOTE]
Evet hiç değişmediler, çünkü firmalar ürünlerini değiştirdiğinde ambalajını da değiştirip bunu belirtirler. Algısı olumsuz olan bir ürünü iyileştirip aynı paketleme ile sunmak ölü yatırımdır. Gel gelelim değişse bile tatil yemlerinin çalışma prensibi zaman içerisinde çözülerek yenilebilir hale gelme üzerine kuruludur. Akvaryumun içinde sürekli çözünen bir tablet ve sürekli yemek yemeyen bir canlı popülasyonu var. Atıl vaziyette çözünmüş yem suyun içinde kalarak günler içinde fosfatı yükseltecek, dengesi bozulan suda hassas yada yavru balıklar öldüğünde de amonyak patlaması yaşayacaksınız, bozulan dengeden bırakın beslenmeyi hareket edemez hale gelen balıklarınız olacağından yem suda tamamen çözünecek ve onu yiyen canlı olmayacak, su nihayetinde çamura dönecek. Hiçbir canlı ölmese bile atıl vaziyette kalan yem artıkları suyu çamura çevirecek. Hala size tatil yeminin mantıklı gelen bir yanı var mı?
Yemleme makinesi tavsiye ederim, 1 kere para verirsiniz ömür boyu kullanırsınız.
Daha bir kaç hafta öncesinde bile bu konu tartışıldı ne kadar eski bir konuya baktınız? Yada kaç tane konuya baktınız?
Ek olarak belirtmek isterim, 7 yıldır hobinin içindeyim henüz aa bunun paketi değişmiş dediğim yem sayısı 2 elin parmaklarını geçmedi.
Tatil Yemi
Cemil Bey, tatil yemleri hakkında açılmış ve bolca açıklama bulunan çokca konu mevcut. Lütfen arama özelliğini kullanın.
Cemil Bey, tatil yemleri hakkında açılmış ve bolca açıklama bulunan çokca konu mevcut. Lütfen arama özelliğini kullanın.
Jbl Spirulina Ve Tropical Spirulina
[QUOTE=FurkanTezcan]
Çok pardon evet sabah sabah yazınca biraz anlatmak istediğimi anlatamamışım.İkisinide almak mantıklı gelmiyor derken,ikisinide aynı anda alıp kullanmak demek istemiştim.[:)]
Yanlış kurdum ama düzeltiyorum hemen kusura bakmayın [:)][/QUOTE]
Dostum, spirulina oranları arasındaki %4'lük fark üreme yada renklerde farklılık oluşturmuyor benim canlı doğuranlarımda gözlemlerimce ancak JBL suyu kirletmemede çok daha başarılı. O yüzden benim oyum bu ikisinin arasında JBL'den yana.
Son mesajında JBL'yi aldığını belirtmişsin. Doğru seçim oldu. Aynı zamanda krill içerikli yem olarak da JBL Krill'i beğeniyor ve kullanıyorum. Temel yem olarak Eheim ve Tropical seçiyorum. Türk pazarında yeni yeni gelişen diğer markalara da fırsat vermeyi düşünüyorum elimdeki litrelik kutular bittikten sonra. New Life Spectrum performans olarak her daim favorim olmuştur ancak fiyatları çok uçuk ve fazla yemlemede suyu kirletme durumu fazla. Hikari markasından da dibe batan bitkisel yemini denemiştim cüce vatozlarım için çok güzel sonuçlar almıştım. Cama yapışan yem istersen Tropical %36 Spirulina modelini tavsiye ederim.[EDIT]MeisteR,2017-09-11 23:09:13[/EDIT]
[QUOTE=FurkanTezcan]
Çok pardon evet sabah sabah yazınca biraz anlatmak istediğimi anlatamamışım.İkisinide almak mantıklı gelmiyor derken,ikisinide aynı anda alıp kullanmak demek istemiştim.[:)]
Yanlış kurdum ama düzeltiyorum hemen kusura bakmayın [:)][/QUOTE]
Dostum, spirulina oranları arasındaki %4'lük fark üreme yada renklerde farklılık oluşturmuyor benim canlı doğuranlarımda gözlemlerimce ancak JBL suyu kirletmemede çok daha başarılı. O yüzden benim oyum bu ikisinin arasında JBL'den yana.
Son mesajında JBL'yi aldığını belirtmişsin. Doğru seçim oldu. Aynı zamanda krill içerikli yem olarak da JBL Krill'i beğeniyor ve kullanıyorum. Temel yem olarak Eheim ve Tropical seçiyorum. Türk pazarında yeni yeni gelişen diğer markalara da fırsat vermeyi düşünüyorum elimdeki litrelik kutular bittikten sonra. New Life Spectrum performans olarak her daim favorim olmuştur ancak fiyatları çok uçuk ve fazla yemlemede suyu kirletme durumu fazla. Hikari markasından da dibe batan bitkisel yemini denemiştim cüce vatozlarım için çok güzel sonuçlar almıştım. Cama yapışan yem istersen Tropical %36 Spirulina modelini tavsiye ederim.[EDIT]MeisteR,2017-09-11 23:09:13[/EDIT]
Jbl Spirulina Ve Tropical Spirulina
İkisini de kullandım, ikisini de almayı düşünüyorsun ama ikisini de almak sana mantıklı gelmediyse ikisini de alma. Cümleni mi yanlış kurdun, anlatmak istediğini mi ifade edemiyorsun?
İkisini de kullandım, ikisini de almayı düşünüyorsun ama ikisini de almak sana mantıklı gelmediyse ikisini de alma. Cümleni mi yanlış kurdun, anlatmak istediğini mi ifade edemiyorsun?
SON MESAJLAR
- Şans Bambusu giyotyn, 21:17
Bitki Akvaryumları Genel - 1cm Cam Kalınlığına Dijital Termometre Uygun Mu? asliaral, 21:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - High Tech Paludaryum CoryCory, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Kaplumbağa Cinsiyeti Sadece Bet, 20:41
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Beta Balıgı Garip Hareket Emirbatn, 20:27
Yeni Üye Forumu - Zebra Tetra Yumurtlicakmı ? ayci, 20:10
Hastalıklar ve İlaçlar - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Aykut kuru..., 20:08
Yeni Üye Forumu - Tür Değişikliği Ve Yeterlilik Lepistes - Ebjd İnci Kefali, 19:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 25 Küp Bitkili Hm Betta İnci Kefali, 19:54
Akvaryum Tanıtımı - Her Deneme Başarısız merutay, 19:44
Labirentliler - Akvaryum Kaya Salınım Testi fishhyy, 19:33
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatozum Pipo Filtreye Yapıştı Ayrılmıyor kad1rc4nn, 19:01
Sazansıgiller - 90*45*45 Natural Style mrah, 18:53
Akvaryum Tanıtımı - L 397 - L398 - L201 -l333 İçin Yem Tavsiyesi mightymurat, 18:28
Kedi Balıkları Forumu - Ro Cihazı İçin Tavsiye UEK, 16:44
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Blackwater Akvaryum fishhyy, 16:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2226 Dış Filtre Emreytr, 15:58
Filtre ve Sump Yapımı - Doğal Kurulumlarım Urass, 15:10
Bitki Akvaryumları Genel - Sumpı Böyle Yapsam Çalışır Mı, Verimli Olur Mu AmatorBetaci, 14:03
Filtre ve Sump Yapımı - İkola Kaiser Yem Tavsiye fma3280, 13:46
Tropheus - Tropheuslar İle En Uyumlu Vatoz Ve Çöpçü Hangisi? fma3280, 13:31
Tanganyika Cichlidleri - Killifish Serüvenim scorpion26, 13:29
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım merutay, 12:39
Yeni Üye Forumu - Albino Kipili Yem Günü Belirleme, Nasıl Yapmalıyım tevfikaktunc, 12:02
Tropheus - Seachem Purigen Kullanımı ThanatoZek, 11:00
Filtreleme Seçenekleri - Sarı Prenses Orhan76, 09:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Yeni Gelen Balık Ölümü merutay, 08:42
Yeni Üye Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum İnci Kefali, 08:05
Yeni Üye Forumu - Doğru F/p Dış Filtre Hidro Dinamik, 04:03
Filtreleme Seçenekleri - Malawi Mbuna Türleri İçin Dekor Tavsiyesi xfuriousx, 01:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum UEK, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karma Canlı Doğuran Akvaryumu UEK, 00:58
Canlı Doğuranlar - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides fishhyy, 00:52
Omurgasızlar - Lepistes Yavru Saklanma Alanı Hidro Dinamik, 00:43
Yeni Üye Forumu - Msobo Magunga alper_64, 00:17
Yeni Üye Forumu - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 00:16
Arka Fon Yapımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 23:41
Akvaryum Tanıtımı - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:24
Yosun - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tataaa4325, 21:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. Muhammed2323, 21:18
Canlı Doğuranlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin merutay, 19:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:57
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 20:57
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:57
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:57
- 2.67 Tüp Furcifer 20:43
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:43
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 20:43
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 20:42
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:42
- Lda 16 Red Marble Düz Ve Tül Yavrular Balikcidede 20:42
- Super Red Cüce Vatoz Yavrular Tuby 20:32
- 2 Adet Yetişkin Melek Tuby 20:32
- Microfex, Mikrokurt, Pistia Ve Sessiflora akomania 19:38
- Kırmızıburuntetra&albinocücevatoz& Kardinalneon akomania 19:38
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 19:30
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 19:30
- Endler, Lepistes,kongo Tetra Kolonisi,melekler,gt koraysoylu 18:58
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 18:40
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 18:26
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 18:26
- L333 - L397 Pleco Dişi Arıyorum mightymurat 18:26
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 17:55
- Damızlık Panda Çöpçü Ers1905 17:43
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 17:41
- 4 Erkek Saulosi Emirk 17:06
- 44 Cm Mangrow Emirk 17:06
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 16:47
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 16:47
- Gambusya Aranıyor eataseven1 15:40
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:29
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:29
- Siyah Calvus (black Cameron) mercedesclk 15:17
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 14:26
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 14:26
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 14:26
- Kamlumbağa Tankı hasancn 14:26
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:12
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:12
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 14:01
- Altolamprologus Gold Head Kantalamba Yavruları ertuğrull 13:56
- Saz Bitkisi Furkann 13:15
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 12:52
- Rasbora Arıyorum Miller 12:52
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 12:13
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:13
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:13
- Çeşitli Malzemeler totanka 12:01
- Beyaz Kurt Kültürü totanka 12:01
- Moss Ve Su Üstü Fava Fern totanka 12:01
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 11:26
KULLANICILAR
- 127 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
Balikcidede,
Mahir06,
egecinar,
ScarX,
osmandbnl,
MiSoSiKiaN,
Koksal Gurkan,
darkaura,
Besiktas3838,
Canss,
Gokhancavusoglu,
dremreavsar,
Öğretmen Ali,
GuccugPirens,
asliaral,
MosfeT,
hamand,
Rafayel,
ngokkaya,
Hidro Dinamik,
reprise,
hunted86,
gorkemortakci,
ubaltepe,
Akçaaa,
xfuriousx,
karkasnyy_dom_sqSr,
mrah,
Akax,
EKAR,
Tuby,
mar76,
Emre karabas,
HarunYILDIRIM,
alper_64,
Dnrtghc,
rouvax,
AmatorBetaci,
H.polat,
Tekin28,
UEK,
ahmet.nal,
ArtaN,
Efe Koyuncu,
sahinsahiner,
Oquanus,
mustafagaziantep,
sedaterdem,
RuLing,
otantikakvaryum,
Praton,
Cyber_Scout,
alparslanarslan,
Tinazor,
mertank,
hll_aquascaping,
MehmetAkif,
Aykut kuru...,
ahmetfiratozkaya,
41Mert,
CoryCory,
ArifhbsAquatics,
Xethra,
HIZIR19,
Burak24,
fissidens,
Valkyrja,
Furcifer,
Mehmetalisr,
Emirbatn,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.