ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tturkes
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Temmuz 2011 18:55
Son Ziyaret:
14 Eylül 2022 13:00
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
türker türkeş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

türker türkeş

SON 10 MESAJI

Artakua marka yem hakkında.
[QUOTE=ufukbasar]ArtAkuka Premium Bitkisel Anaç yemini kullandım. 2 yıldır suyumun renginde bir bozulma olmuyordu. 1 ayda akvaryumun suyun yemyeşil oldu. Düzenli su değişimine rağmen suyun renginin yeşilliğini kaybetmeyi başaramadım. Suyun rengini bozanın yem olduğunu farkettiğimde bu yemi vermeyi kestim ve tekrar su eski haline geri geldi. 
Suyun yeşermesinin sebebinin yemin içindeki boya mı yoksa alg mi olduğunu bilmiyorum ancak kesinlikle suyu yeşerttiğine şahit oldum.
[/QUOTE]

aynı durum bende de yaşandı. su yemyeşil ve su değişimine karşın yeşil renk gitmiyor
CanBerk`ten Msobo Magunga & Demasoni (syf 2) İzmir
Berkcan kardeşim, inşallah en kısa zamanda yavru almaya başlarsın, bu işin zevkide burada başlıyor bence. allah nazardan korusun, balıklarının maşallahı var. fotoğrafların boyutu biraz büyük sanki açılması zor oldu:)
iyi akşamlar
tank ısı
Hakan Bey;

6 adet akvaryumu sump sistemi gibi birbirine bağlayarak ortak bir akvaryumdan soğutma yapabilirsiniz.
Fan sistemi nasil yapılıyor ?
[QUOTE=Hafiz20]Peki fani aldıktan sonra gücünü nerden alicak fan yani yeni bir adaptormu alıcam yoksa herhangi bir güç unitesine bağlasam yeterli olurmu mesela güçlü bir telefon adaptörü ?[/QUOTE]

Bilgisayar fanları 12 volt yaklaşık olarak 1. 2 w güç çekiyorlar. 12 volt 1 amper adaptör max 12w güce dayanabilir. Yanı 10 adet fan çalıştırabilir. Sınırda çalışmamak adına 7-8 tane takmak yerinde olacaktır. 
Bunun dışında sıcaklık kontrolü için ufak bir elektronik devre kullanırsanız sıcaklığı da sabitlemiş olursunuz. Bunun dışında başka sorunuz varsa elimden geldiğince yanıtlayabilirim.
BeZGiN2013-06-05 10:49:50
Fan sistemi nasil yapılıyor ?
[QUOTE=byyılmaz]Bilgisayar fanlarını,cep telefonu şarj cihazına bağlayarak güç baglantısı sağlanır ve akvaryumun kapağında fan sistemi kurmak için,iki ayrı hava deliği açılmalı fanların sıgacağı şekilde,yerleştirilmelidir.[/QUOTE]

bu konulara dikkat ediniz. 12 voltluk bir fana 6 voltluk bir adaptör bağlarsanız. adaptörü yakarsınız. elektrik bilgisi olamdan bu işlere kalkışmayın zararla oturursunuz.
tturkes2013-06-03 23:44:01
Demasonimin suçu ne?
Cenk bey;
akvaryumunuz gayet boş duruyor. Bence yol yakınken 10 adet demasoni bir o kadarda saulosi olacak şekilde balık eklemenizi tavsiye ederim. 3 balık hele birde demasoni çok çabuk strese girerler, nacizane tavsiyemdir.
Bu balığın türü nedir ?
Demasoni besliyorum kesinlikle değil, mpanga olabilir, onun dışında bilmediğimiz mpanga ya benzeyen değişik bir türde olabilir ama kesinlikle demasoni değil.
Demasoni Hakkında bilgi verirmisiniz
Arkadaşlar, forumda her yerde yazıyor, demasoni bitkisel beslenir, sarı prenses protein ağırlıklı beslenir. Bu türler bir arada kesinlikle beslenmemelidir. İlla sarı istiyorum diyorsanız saulosi ekleyebilirsiniz. .
Demasoni Hakkında bilgi verirmisiniz
Demasoninin yanına saulosi de al geç kalmadan, hep beraber büyüsünler, hem renk katar hemde ürkekliklerini alır.
kuluçka makinası
Merhabalar, makinayı ters takmışsınız fakat yumurtalar döllenmemişte olabilir. Yumurtaları kaçıncı gün aldınız. En az 8 gün sonra almanızı tavsiye ederim. .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.