ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KerimKl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Mayıs 2024 18:57
Toplam Mesaj:
154 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kerim Kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Çankiri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kerim Kılıç
SON 10 MESAJI
Balıklarımın Bazılarının Gözleri Kapandı
İlaç olarak metilen mavisi kullanın ilave olarak akvaryuma tuz atın. ilk önce ilacı damlattığınız da iç filtreyi kapatın ilaç yok olunca geri çalıştırırsınız 10 gün kadar böyle devam edelim ısı yüksek kalsın 2-3 günde bir %10 gibi dip çekimi yaparak yeni su ilave edersiniz konuyu takip edeceğim tekrardan geçmiş olsun
İlaç olarak metilen mavisi kullanın ilave olarak akvaryuma tuz atın. ilk önce ilacı damlattığınız da iç filtreyi kapatın ilaç yok olunca geri çalıştırırsınız 10 gün kadar böyle devam edelim ısı yüksek kalsın 2-3 günde bir %10 gibi dip çekimi yaparak yeni su ilave edersiniz konuyu takip edeceğim tekrardan geçmiş olsun
Hocam geçmiş olsun yanılmamışız. Son attığınız süzgeçte ki balık fotoğrafa göre beyaz benek hastalığına yakalanmış. Normalde hemen ısıyı 30 dereceye yükseltmeniz ve ilaç tedavisi uygulamanız gerekiyor lakin sizin bitkileriniz var forumda bitkili akvaryumda beyaz benek tedavisini biraz araştırmanızı öneririm ama ihmal etmeyin kayıplarınız artacaktır. İnşallah en az kayıpsız şekilde atlatırsınız iyi haberlerinizi bekliyorum
Hocam geçmiş olsun yanılmamışız. Son attığınız süzgeçte ki balık fotoğrafa göre beyaz benek hastalığına yakalanmış. Normalde hemen ısıyı 30 dereceye yükseltmeniz ve ilaç tedavisi uygulamanız gerekiyor lakin sizin bitkileriniz var forumda bitkili akvaryumda beyaz benek tedavisini biraz araştırmanızı öneririm ama ihmal etmeyin kayıplarınız artacaktır. İnşallah en az kayıpsız şekilde atlatırsınız iyi haberlerinizi bekliyorum
Volkan Bey genel olarak bana beyaz benek hastalığı gibi geldi hareketsizlik, yüzgeçlerinin zamanla erimesi bunlarda beyaz benek belirtileridir. Acaba hasta balıklarınızın daha net fotoğrafını çekip yükleme şansınız var mı daha iyi karar verebiliriz. Balıkların iştahları nasıl yem yemelerinde de sorun yaşıyor musunuz
Volkan Bey genel olarak bana beyaz benek hastalığı gibi geldi hareketsizlik, yüzgeçlerinin zamanla erimesi bunlarda beyaz benek belirtileridir. Acaba hasta balıklarınızın daha net fotoğrafını çekip yükleme şansınız var mı daha iyi karar verebiliriz. Balıkların iştahları nasıl yem yemelerinde de sorun yaşıyor musunuz
Kendi tecrübelerimden yararlanarak Beyaz Benek Hastalığına benziyor diyebilirim. Benim de yunus balıklarım beyaz beneğe yakalanmıştı, İlerleyen evrelerden sonra hastalık balıkların gözlerine sıçramış ve kör etmişti
Kendi tecrübelerimden yararlanarak Beyaz Benek Hastalığına benziyor diyebilirim. Benim de yunus balıklarım beyaz beneğe yakalanmıştı, İlerleyen evrelerden sonra hastalık balıkların gözlerine sıçramış ve kör etmişti
Balığın Türü Ve Cinsi Nedir
Kadir Bey Balığınız Albino Zebra. Cinsiyetine gelirsek dişiye benziyor
Kadir Bey Balığınız Albino Zebra. Cinsiyetine gelirsek dişiye benziyor
Lepistes Dogum
Net bir şey söylemek doğru olmaz ama kafadan 1,5-2 haftası var gibi gözüküyor. Bahsettiğim gibi doğuma az kaldığın da yavruları anne balığın karnında görmeye başlarsın
Net bir şey söylemek doğru olmaz ama kafadan 1,5-2 haftası var gibi gözüküyor. Bahsettiğim gibi doğuma az kaldığın da yavruları anne balığın karnında görmeye başlarsın
Lepistes Dogum
Hocam biraz erken almışsınız sanki, karnı biraz daha şişip annenin karnında yavruları gözle görebildiğiniz zaman yavruluğa alabilirsiniz erken koyup stres yapmasını istemeyiz inşallah bol sağlıklı yavrular alırsınız
Hocam biraz erken almışsınız sanki, karnı biraz daha şişip annenin karnında yavruları gözle görebildiğiniz zaman yavruluğa alabilirsiniz erken koyup stres yapmasını istemeyiz inşallah bol sağlıklı yavrular alırsınız
Balık Ciftleşmek İstiyor Ama Cifti Yok
Çiftleşme dansı dediğin olay büyük ihtimalle kavga etmeleridir Ali Bey. Baskınlık, yer kavgaları zaman zaman çoğalır
Çiftleşme dansı dediğin olay büyük ihtimalle kavga etmeleridir Ali Bey. Baskınlık, yer kavgaları zaman zaman çoğalır
Bitmeyen Beyaz Benek İlleti...
Arkadaşlar kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O zaman vatozları farklı bir yere alıp ilaç tedavisine devam ederken akvaryumu da tuzlu suda bekletip kumları güzelce yıkayayım Oğuzhan kardeşimin dediği gibi balıkları ekleyince su değişimini daha sık yapmaya başlarım
Arkadaşlar kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O zaman vatozları farklı bir yere alıp ilaç tedavisine devam ederken akvaryumu da tuzlu suda bekletip kumları güzelce yıkayayım Oğuzhan kardeşimin dediği gibi balıkları ekleyince su değişimini daha sık yapmaya başlarım
Bitmeyen Beyaz Benek İlleti...
Herkesin bildiği Beyaz Benek hastalığına an itibariyle yenik düşmüş durumdayım. Bir çok hobici kolayca atlatsa da ne yaptıysam üstesinden gelemedim sıcaklık artışı, tuz, ilaç, düzenli dip çekimi, bol oksijen ama bir türlü son veremedim ve balıklarımın hepsini kaybettim balıklar da aşırı derecede kanlanmalar vücutlarında farklı farklı renklenmeler oluşmaya başlamıştı. sadece 2 tane vatoz kaldı onlarında durumu pek iç açıcı değil üzerlerinde kum gibi beyaz benek var. Arkadaşlar şimdi her şeye rağmen tekrar başlamak istiyorum sıfırdan bir akvaryum kurup bu kez canlı doğuranlara yöneleceğim küçük boy akvaryumumda bakıyordum bu akvaryum boşa çıkınca buna almaya karar verdim lakin nasıl bir yol izlemeliyim nasıl temizleyip kurmalıyım ? tamamen suyu boşaltıp kumları yıkamalı mıyım ya da susuz akvaryumu bir kaç gün bekletmeli miyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Hastalık sürecinde ki bazı fotoğrafları atayım neden bu illetin önüne geçemediğime dair fikri olanlar olur belki de. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342341.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342461.jpg[/IMG]
Herkesin bildiği Beyaz Benek hastalığına an itibariyle yenik düşmüş durumdayım. Bir çok hobici kolayca atlatsa da ne yaptıysam üstesinden gelemedim sıcaklık artışı, tuz, ilaç, düzenli dip çekimi, bol oksijen ama bir türlü son veremedim ve balıklarımın hepsini kaybettim balıklar da aşırı derecede kanlanmalar vücutlarında farklı farklı renklenmeler oluşmaya başlamıştı. sadece 2 tane vatoz kaldı onlarında durumu pek iç açıcı değil üzerlerinde kum gibi beyaz benek var. Arkadaşlar şimdi her şeye rağmen tekrar başlamak istiyorum sıfırdan bir akvaryum kurup bu kez canlı doğuranlara yöneleceğim küçük boy akvaryumumda bakıyordum bu akvaryum boşa çıkınca buna almaya karar verdim lakin nasıl bir yol izlemeliyim nasıl temizleyip kurmalıyım ? tamamen suyu boşaltıp kumları yıkamalı mıyım ya da susuz akvaryumu bir kaç gün bekletmeli miyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Hastalık sürecinde ki bazı fotoğrafları atayım neden bu illetin önüne geçemediğime dair fikri olanlar olur belki de. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342161.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342341.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/150881/080520190342461.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- Yeni 30lt Akvaryumum Kaç Balık Alır Metin2268, 10:05
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum - Balık Atlama Problemi K0L0Ni, 10:04
Yeni Üye Forumu - Creaqua Mobilya Hüsranı. K0L0Ni, 09:42
Şikayet Var! - Lepistes Yavruları Gizemli Ölüm scorpion26, 09:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Betta Tankı Ayberk1634, 09:23
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum İçin Led Ve Filtre Malzemesi Legadiens, 08:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryumu Yosun Sardı tetrazonnen, 07:16
Yosun - Bitkilerin Yaprakları Eriyor HoLdeX, 03:56
Bitki Türleri ve Bakımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 03:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Tilki Kuyruğu Çürüyor Ehtiyar, 02:10
Bitki Türleri ve Bakımı - Transgenik Tetra neperia, 01:51
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Bitki Türleri Kaya Özyurt, 01:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Yosun Problemi omer09, 01:18
Yosun - Continious Tetra Hakkında Bilgi barisyilmaz28, 00:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumda Su Kabarcıkları Oluştu yunusi96, 23:52
Yeni Üye Forumu - Lepistes Türü Oluşturma Günlüğü koraykbl, 22:45
Yeni Üye Forumu - Neyi Var Anlamadım Rana00, 22:29
Yeni Üye Forumu - Astronot Balığı ve Oyuncak Japonseven, 21:37
Yeni Üye Forumu - Kendi Akvaryumumu Yapmak İstiyorum KaanE, 21:00
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Arka Plan Önerisi Aqua_06, 17:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ramireziye Çözüm AmatorCichlidci, 17:41
Güney Amerikan Cichlidleri - 200+ Litrelik Akvaryumlarınızda Su Değişimi ? Hidro Dinamik, 17:39
Filtreleme Seçenekleri - Beta Balığı Akvaryum/bakım Sadel, 17:38
Yeni Üye Forumu - Artemia Çıkarırken Başka Bir Böcek Çıktı villy, 17:22
Yeni Üye Forumu - Ilk Beta Baligim Hakkinda MasterChief, 16:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre İlk Akvaryumum AmatorCichlidci, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Sünger İle Artemia Çıkarma MertSoyumert, 15:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Balıkesir Körfezde Akvaryumcu PufferKingdom, 14:59
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Electric Blue Acara Karnının Altındaki Şey Nedir? fishhyy, 13:29
Yeni Üye Forumu - Halfmoon Nemo Galaxy Male fishhyy, 13:16
Labirentliler Tanıtımı - Betta Balığıma Ne Oldu fishhyy, 12:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Kuyruk Erimesi fishhyy, 12:18
Yeni Üye Forumu - Beta Bir Şeye Kafayı Taktı ? fishhyy, 11:57
Labirentliler - Dıy Excel Hazırlama FurkanTezcan, 09:17
Taban ve Gübreleme - Akvaryum Sislenme Sorunu ThunderstrucK, 08:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyun Berraklığı Sorunu onur225, 01:57
Bitki Akvaryumları Genel - Dış Filtre İçin Malzeme Önerisi akvryumbaliklazm, 01:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balıklarla Frekansların İlişkisi Küçük akvaryumcu, 22:28
Akvaryum Bilimi - Ciklet Balığım Yem Yemiyor K0L0Ni, 21:58
Yeni Üye Forumu - Kaplumbağalara Yeni Akvaryum Hakkında NightWist, 21:23
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Akvaryum Şekli Dizilişi İçeriği Ve Balık Tercihi Hsrt, 20:59
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu Tortuga7, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Blackwater Tür Tavsiyesi 24med11, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum almunecar, 18:33
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Sonunda Beta Akvaryumum fishhyy, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Balığıma Ne Kadarda Bir Artemia Vermeliyim? Cyber_Scout, 17:00
Yeni Üye Forumu - Arıtma Suyu? RelaxrUD, 16:44
Yeni Üye Forumu - Hamile Moli Balığım Bir Anda Öldü betta20, 14:48
Canlı Doğuranlar - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Orhan76, 13:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japonun Kuyruğu Yırtılmış ahmetfiratozkaya, 12:33
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 10:00
- Cüce Vatoz - Saulosi Coral Red FrkMbuna 10:00
- Su Sümbülü Büyük Boy Aquarist101 09:57
- Uygun Akvaryum Malzemeleri Takasa Açık Aquarist101 09:57
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 09:16
- Kusursuz Anubiaslar/java Fern ballantines 09:16
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 09:13
- Genç Çiftler Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz 09:13
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 09:12
- Anubias, Buche Ve Cripto Turleri agbaglama 09:12
- Yem Tablet BUCALILAR 09:00
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 09:00
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 08:56
- Özel Tür Endler(red Scarlet) YunusEmin210 08:38
- Microfex Kültürü sefailgaz 08:35
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 08:35
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 06:46
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:23
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 03:19
- L022-l183-trifasciata Karides Omer901 02:19
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:12
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:12
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:12
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:12
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:12
- Galaxy Rasbora / Cpd Yavrularim Satiliktir Aquacoholic 01:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:43
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:43
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 00:38
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 00:38
- Ateş Ağız/elektrik Blue Acara/green Terör Uneys 00:26
- Temiz Akvaryum Uneys 00:26
- Çeşitli Canlı Bitkileri High-tech & Low Tech BuRAK 23:28
- Fainzilberi Lundo Genç Damızlık Adayları 1e 12 D iesiringu81 22:44
- Malawi Erkekleri AlisBaba 22:32
- Yellow Tuxedo AlisBaba 22:32
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 22:30
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 22:27
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 22:27
- Armatür Ve Sis Makinesi Serdariekrem 22:18
- P. Blue, Albino White, Altum-silver Kır. Melekler. Laetacara 22:05
- Harlequin Rasbora Satılık docere 21:47
- Cryptocoryne Wendti Green Satılık docere 21:47
- Afrika Cichlidleri devito 21:01
- 2.67 Tüp Furcifer 21:01
- Dennerle Akvaryum Furcifer 21:01
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:01
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:01
- 80.40.40 Ultra Clear 45kesim+ Lake Dolap Full Set Cihanmir 20:30
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 20:28
KULLANICILAR
- 23 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.