ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Emre karabas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
72
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 28 Dakika önce
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
36 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre kara
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre kara

SON 10 MESAJI

Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum
Cevap için teşekkürler. İlgi çekici bir günlük takip edeceğim.

[QUOTE=eackgzz]
Çok teşekkürler. Suya burnum değecek kadar yaklaşmadığım sürece koku hiç yok [:)))] Yaklaşınca da gelen koku herhangi bir sağlıklı akvaryum kokusuyla aynı yok denecek kadar az. Amonyak patlaması, bakteri çökmesi gibi spesifik bir durum olmadıkça kötü kokan bir akvaryumla karşılaşmadım hiç.[/QUOTE]
Akvaryum Köşesinde Kırık Hakkında
Taşırken oluşmuş. Çapak atmış. İyice güzel bir akvaryum silikonu ile içten ve dıştan tampon yapabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum.
Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum
Merhaba,
Bu tarz bir akvaryumda koku oluyor mu?
Tankınız çok hoş gözüküyor. Maşallah.

[EDIT]Emre karabas,2025-07-18 19:39:05[/EDIT]
Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili
Çokmu zorlar abi neden?
Yada çok yaprak döküyor problem bu olabilir. 😀 Tüm bitkiler gözüme güzel gözükmeye başladı. Şuan anubias türlerine merak saldım.

[QUOTE=CoryCory]Cobambalardan neden her hobicinin nefret ettiğini anlamana çok az kaldı. [:)))][/QUOTE][EDIT]Emre karabas,2025-07-18 18:30:04[/EDIT]
Ufak bir güncelleme yaptım canlılarda Hollanda stili diye yola çıkıp sanırım başka bir stil oldu. Bir süre bakteri patlaması ile uğraştım. Sorunu kısa sürede çözdüm. Şuan su değerlerim iyi.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/174128/180720251257091.jpg[/IMG]
Eriyen Ve Sararan Yapraklar
Hiç bir fikrim yok. Muhtemelen sıcaklar. Ama bana ilk kurulumda bir ay kadar haftada bir su değişimi yapın gübre dozlamayin demişlerdi. Ama bence tüm suçlu sıcaklar. Evde durulmuyor.
Orionled Kullanılır Mı
Ben c serisi bir led armatür kullanıyorum memnunum. Daha iyileri elbette her zaman vardır. İş görüyor. Beslemek istediğiniz canlı türüne göre alırsanız problem olacağını sanmam. Sahibi sanırım sosyal medyada aktif bi konuşun daha iyi bilgi verebilir.
Resimdeki Şelale Filtreden Kullanan Var Mı?
Kolay kolay suya elektrik verebilecek ürünler değiller. Yıllar geçmesi motor üzerindeki kablonun sıcak soğuk ile özelliğini yitirmesi gerekli. Ama motor görüntüsü pek hoş durmuyor bence. Benim 30*30*30h ölçülerinde bir tankım var bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum.. Sanırım bulduğum ve alacağım ürün aquawing aq501hf. Bi inceleyin isterseniz. Tankiniza belki uygun gelir.
Resimdeki Şelale Filtreden Kullanan Var Mı?
Motorun akvaryum içerisinde yer alması rahatsız edici gibi duruyor onun harici iş yapar.
Ufak bir çılgınlık yapıp bitki ekleme ve çıkarma işlemine giriştim. Yerleşim planı ve canlı seçimi konusunda hata yapmış olabilirim. Ama deneyim diyelim.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/174128/030720250520211.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.