ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Masters
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Ağustos 2016 16:49
Toplam Mesaj:
116 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Gizli Gizli
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Gizli Gizli
SON 10 MESAJI
Beta Balığı Ve Karides Birlikte Yaşar Mı?
Görmem çokta önemli değil ya, yanına cüce vatoz almalı mıyım betanın?
Görmem çokta önemli değil ya, yanına cüce vatoz almalı mıyım betanın?
[QUOTE=Cdoğu]Ben besledim bi kayıp olmadı karideslerde ama bitkilerim vardı saklanma şansları vardı bi süre sonra beta takmıyor pek açıkcası onu fark ettim birde 200 lt tek beta göraellik açısından pek güzel olmaz bence 30 40 lt akvaryum tavsiye ederim :) [/QUOTE]
30-40 litre akvaryum almıycağım, 200 litre akvaryumumun boş kalmaması ve masrafının az olmasından kaynaklı beta balığı + kiraz karidesi beslemek istiyorum. Görsellik pek önemli değil, balıklar mutlu olsun yeter. Bol bitkili yapmayı düşünüyorum. Peki beta balığı, kiraz karideslerini yemezse canlı yem olarak ne vermeliyim? Artemia öneriyolar ama yapımını bilmiyorum :([EDIT]Masters,2016-06-16 10:28:30[/EDIT]
[QUOTE=Cdoğu]Ben besledim bi kayıp olmadı karideslerde ama bitkilerim vardı saklanma şansları vardı bi süre sonra beta takmıyor pek açıkcası onu fark ettim birde 200 lt tek beta göraellik açısından pek güzel olmaz bence 30 40 lt akvaryum tavsiye ederim :) [/QUOTE]
30-40 litre akvaryum almıycağım, 200 litre akvaryumumun boş kalmaması ve masrafının az olmasından kaynaklı beta balığı + kiraz karidesi beslemek istiyorum. Görsellik pek önemli değil, balıklar mutlu olsun yeter. Bol bitkili yapmayı düşünüyorum. Peki beta balığı, kiraz karideslerini yemezse canlı yem olarak ne vermeliyim? Artemia öneriyolar ama yapımını bilmiyorum :([EDIT]Masters,2016-06-16 10:28:30[/EDIT]
[QUOTE=Kromatit]Yabancı sitelerde kiraz karides veya hayalet karides ile sıkıntısız yaşadığına yönelik bilgiler var. Karides yosun vs bulur yer aç kalmaz. Salyangoz da kabuğuna çekilince kaplumbağa gibi savunmayı en üst seviyeye çıkarıyor.
Damacana ile 200 litre bence israf. Ancak su gerekli sıcaklıkta ise koyarsınız.[/QUOTE]
Merak ettiğim bir şey var, beta balığı bu akvaryumda çok küçük kalır mı? yani gözükür mü? :) Mutlu olması benim için daha önemli ama arada uğraşmadan da görmek isterim doğrusu :D Yeterince büyüyorlar mı, akvaryumda gözükecek kadar?[EDIT]Masters,2016-06-16 10:12:35[/EDIT]
[QUOTE=Kromatit]Yabancı sitelerde kiraz karides veya hayalet karides ile sıkıntısız yaşadığına yönelik bilgiler var. Karides yosun vs bulur yer aç kalmaz. Salyangoz da kabuğuna çekilince kaplumbağa gibi savunmayı en üst seviyeye çıkarıyor.
Damacana ile 200 litre bence israf. Ancak su gerekli sıcaklıkta ise koyarsınız.[/QUOTE]
Merak ettiğim bir şey var, beta balığı bu akvaryumda çok küçük kalır mı? yani gözükür mü? :) Mutlu olması benim için daha önemli ama arada uğraşmadan da görmek isterim doğrusu :D Yeterince büyüyorlar mı, akvaryumda gözükecek kadar?[EDIT]Masters,2016-06-16 10:12:35[/EDIT]
200 Litrede Flowerhorn Beslenir Mi?
[QUOTE=fthdry]200 litre beta icin uygun olmayabilir cok derin akvaryumlari sevmedigini duydum. Zaten besleseniz bbile baligi icerde gormek icin bi durbune ihtiyaciniz olabilir:)[/QUOTE]
Bana yeterince büyük balıklar gibi geldi ve derin akvaryumları seviyorlar araştırdım ve %100 uygun. 200 Litre akvaryumda çok daha mutlu olacağına eminim :) Bu balıklar küçük akvaryumlarda veya fanusta mutlu olmazlar ne kadar alan olursa ve tabi bitki o kadar daha mutlu olurlar. Büyük akvaryumlarda beslenmemesinin nedeni 2-3 tane beta aynı akvaryumda kavga ettikleri için koyulamıyor. :), 1 tane içinde kimse beta almıyor fakat ben fazla masraf yapmak istemediğim ve dayanaklı ve çok hoşuma giden balık olduğu için almayı düşünüyorum :) Ayriyetten evdeki akvaryumumun boş kalmasını istemiyorum :)[EDIT]Masters,2016-06-16 10:06:07[/EDIT]
[QUOTE=fthdry]200 litre beta icin uygun olmayabilir cok derin akvaryumlari sevmedigini duydum. Zaten besleseniz bbile baligi icerde gormek icin bi durbune ihtiyaciniz olabilir:)[/QUOTE]
Bana yeterince büyük balıklar gibi geldi ve derin akvaryumları seviyorlar araştırdım ve %100 uygun. 200 Litre akvaryumda çok daha mutlu olacağına eminim :) Bu balıklar küçük akvaryumlarda veya fanusta mutlu olmazlar ne kadar alan olursa ve tabi bitki o kadar daha mutlu olurlar. Büyük akvaryumlarda beslenmemesinin nedeni 2-3 tane beta aynı akvaryumda kavga ettikleri için koyulamıyor. :), 1 tane içinde kimse beta almıyor fakat ben fazla masraf yapmak istemediğim ve dayanaklı ve çok hoşuma giden balık olduğu için almayı düşünüyorum :) Ayriyetten evdeki akvaryumumun boş kalmasını istemiyorum :)[EDIT]Masters,2016-06-16 10:06:07[/EDIT]
Arkadaşlar beta akvaryumu kuracağım. Önceden her şeyi hazırlayacağım bol bitki, ısıtıcı, pipo filtre, içme suyu vs. Akvaryum 200 Litre ve tek beta bakmayı düşünüyorum.
Fakat görsellik ve beta balığına faydası olacağı için birazda canlı yem için kiraz karidesi beslemek istiyorum. Önceden çoğalmasını bekleyeceğim böylelikle hepsini yiyemez.
Bunun dışında bitkilerde adi salyangoz tehlikesine karşı katil salyangoz alıcağım. Ama bir korkum var beta balıkalrını videolarını izlerken salyangozu hiç rahat bırakmıyor vurup duruyordu böyle bir sıkıntı çıkar mı? (öldürmüyordu cins cins bakıp arada bir vurmaya çalışıyodu)
Akvaryumu kurduktan sonrada beta balığını alıp akvaryuma koyacağım.
Merak ettiğim bir şey var, 200 Litre suyu damacana ile alıp akvaryuma dökmeyi düşünüyorum, damacana suyu direk akvaryuma döktükten sonra balığı koyabilir miyiz? Suyu biraz bekletmek gerekir mi?
Kiraz karidesleri için bol bitki ekmeyi düşünüyorum saklanacakları alan filan olması için fakat bir yandan da canlı yem olarak kullanmak istiyorum hem görsellik, hem uygun yaşamaları hemde beta balığına faydası olması için canlı yem olarak.
Kiraz karidesi ne yer, sadece bitki eksem yaşarlar mı yoksa özel yemleri mi var?
Bunlar yeterli mi beta balığı için? Beslemeyi en çok istediğim balıklardan :) Ve çokta masrafın çıkmasını istemiyorum, dış filtre almıyacağım.
Arkadaşlar bir cevap verebilir misiniz?
Kiraz karidesini önce çoğaltmayı düşünüyorum 30-40 tane, sonra beta balığını koyacağım ama beta balığı hepsini yer mi? Hepsini yemesini de istemiyorum, ihtiyacı olduğu kadarını sadece, renkleri canlanması için. sadece artemia üretmeyi bilmediğim için yetiştiremeyeceğim maalesef :([EDIT]Masters,2016-06-16 09:49:56[/EDIT]
Arkadaşlar beta akvaryumu kuracağım. Önceden her şeyi hazırlayacağım bol bitki, ısıtıcı, pipo filtre, içme suyu vs. Akvaryum 200 Litre ve tek beta bakmayı düşünüyorum.
Fakat görsellik ve beta balığına faydası olacağı için birazda canlı yem için kiraz karidesi beslemek istiyorum. Önceden çoğalmasını bekleyeceğim böylelikle hepsini yiyemez.
Bunun dışında bitkilerde adi salyangoz tehlikesine karşı katil salyangoz alıcağım. Ama bir korkum var beta balıkalrını videolarını izlerken salyangozu hiç rahat bırakmıyor vurup duruyordu böyle bir sıkıntı çıkar mı? (öldürmüyordu cins cins bakıp arada bir vurmaya çalışıyodu)
Akvaryumu kurduktan sonrada beta balığını alıp akvaryuma koyacağım.
Merak ettiğim bir şey var, 200 Litre suyu damacana ile alıp akvaryuma dökmeyi düşünüyorum, damacana suyu direk akvaryuma döktükten sonra balığı koyabilir miyiz? Suyu biraz bekletmek gerekir mi?
Kiraz karidesleri için bol bitki ekmeyi düşünüyorum saklanacakları alan filan olması için fakat bir yandan da canlı yem olarak kullanmak istiyorum hem görsellik, hem uygun yaşamaları hemde beta balığına faydası olması için canlı yem olarak.
Kiraz karidesi ne yer, sadece bitki eksem yaşarlar mı yoksa özel yemleri mi var?
Bunlar yeterli mi beta balığı için? Beslemeyi en çok istediğim balıklardan :) Ve çokta masrafın çıkmasını istemiyorum, dış filtre almıyacağım.
Arkadaşlar bir cevap verebilir misiniz?
Kiraz karidesini önce çoğaltmayı düşünüyorum 30-40 tane, sonra beta balığını koyacağım ama beta balığı hepsini yer mi? Hepsini yemesini de istemiyorum, ihtiyacı olduğu kadarını sadece, renkleri canlanması için. sadece artemia üretmeyi bilmediğim için yetiştiremeyeceğim maalesef :([EDIT]Masters,2016-06-16 09:49:56[/EDIT]
[QUOTE=Hakan257]
Yapma arkadaşım flower horn besle köpek gibi bizim Azerbaycanda olsaydı çokdan beslerdim bence vazgeçme[/QUOTE]
Su değişimi filan çok sık olması gerekiyormuş bunuda yapmam pek mümkün değil bu yüzden vazgeçtim ve çok büyüyorlar bu akvaryumun yeterli geleceğini sanmıyorum. Akvaryumun küçük kalmasını pek istemem, büyüyünce bile rahat bir akvaryumu olsun isterim. Bu yüzden Beta beslemek daha iyi ve kolay olacak gibi geliyor ve birde uygunsa kiraz karidesi :)[EDIT]Masters,2016-06-16 08:24:25[/EDIT]
[QUOTE=Hakan257]
Yapma arkadaşım flower horn besle köpek gibi bizim Azerbaycanda olsaydı çokdan beslerdim bence vazgeçme[/QUOTE]
Su değişimi filan çok sık olması gerekiyormuş bunuda yapmam pek mümkün değil bu yüzden vazgeçtim ve çok büyüyorlar bu akvaryumun yeterli geleceğini sanmıyorum. Akvaryumun küçük kalmasını pek istemem, büyüyünce bile rahat bir akvaryumu olsun isterim. Bu yüzden Beta beslemek daha iyi ve kolay olacak gibi geliyor ve birde uygunsa kiraz karidesi :)[EDIT]Masters,2016-06-16 08:24:25[/EDIT]
[QUOTE=Hakan257]Beslenir[:)][/QUOTE]
Fotoğraflarına baktım çok büyüyorlar, büyüdüklerinde rahat edebilirler mi ? :) çünkü sonradan büyütme gibi bir imkanım yokç
Neyse vazgeçtim, kiraz karidesiyle beta balığı yaşar mı 200 Litre bitkili olucak.
[QUOTE=Hakan257]Beslenir[:)][/QUOTE]
Fotoğraflarına baktım çok büyüyorlar, büyüdüklerinde rahat edebilirler mi ? :) çünkü sonradan büyütme gibi bir imkanım yokç
Neyse vazgeçtim, kiraz karidesiyle beta balığı yaşar mı 200 Litre bitkili olucak.
Arkadaşlar 200 Litre akvaryumda Flowerhorn beslenir mi? yoksa betta alacağım 1 tane :)
Arkadaşlar 200 Litre akvaryumda Flowerhorn beslenir mi? yoksa betta alacağım 1 tane :)
Ufak Bir Bilgilendirme(red Eared Slider)
Sahiplendiremeyenlerde eğer çevresinde varsa hayvanat bahçesine verebilir orada çok güzel bakıyorlar. Ben öyle yaptım ve ortamları gerçekten mükemmel :)
Sahiplendiremeyenlerde eğer çevresinde varsa hayvanat bahçesine verebilir orada çok güzel bakıyorlar. Ben öyle yaptım ve ortamları gerçekten mükemmel :)
Kaplumbağam Uzun Burun
Kara Kaplumbağasıysa öyle türleri var :)[EDIT]Masters,2016-06-15 05:40:35[/EDIT]
Kara Kaplumbağasıysa öyle türleri var :)[EDIT]Masters,2016-06-15 05:40:35[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Lepistes Hasta Mı, Hastaysa Hastalığı Ne Olabilir bendeniztayfun, 22:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dekorasyon Fikirleri BETA.4, 22:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu Hasanbey0101, 22:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Defa Akvaryum Kuruyorum baran0x55, 22:10
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Ve Cüce Puffer Karma Akvaryum PufferKingdom, 22:01
Yeni Üye Forumu - Hobiye Dönüş, Oranda İle? Numii, 21:14
Sazansıgiller - Discus-melek-neon Tetra-cüce Vatoz Gkcn24, 20:31
Akvaryum Tanıtımı - 80x50x60 Akvaryum İçin Önerileriniz Nedir ? Semih41, 20:28
Yeni Üye Forumu - Bettamın Türü Ne? Alperen Ersen, 20:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Balığı Aldım Ama Bakmayı Bilmiyorum Serkanjb, 20:21
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı enessmsek, 20:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam'ın Akvaryumunu Değiştireceğim? İnci Kefali, 19:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Bakımı İçin Destek Ryionme, 19:42
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Mobilyası Ahmetkngr, 19:40
Yeni Üye Forumu - Astronot Solungacında Bir Sorun Var xellence07, 19:36
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurucağım Fikirlerinize İhtiyacım Var İnci Kefali, 19:14
Yeni Üye Forumu - Yesil Su Olmuş Mu İzmirligenco 2.0, 18:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Akvaryum Kuruyorum Tavsiye İstiyorum ? hobisever1235, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Gürami Hasta Mı mitii, 16:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ahmed......, 16:36
Yeni Üye Forumu - Tablet Yem Dibe Batmıyor Berkay45, 15:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Papağan Balığı Ve Bluetooth Acara Zaid, 15:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 10 Litreye Pipo Ve Hava Motoru Önerisi AliHan, 14:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Uzamış Kabızlık Ve Şişlik GhostKoi, 14:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Kurulumu koraykbl, 13:54
Yeni Üye Forumu - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 13:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Karides Macerası Ruzgar001, 12:56
Akvaryum Tanıtımı - 40x40x40 Black Ramirezi Tankı EbrarBerkZeybek, 12:39
Akvaryum Tanıtımı - Bettalar İçin Diyet Listesi BettalyaStudio, 11:16
Labirentliler - Lepistes Haftalık Diyet Listesi İnci Kefali, 10:15
Canlı Doğuranlar - Tuzlu Su Yeni Kurulum 160 Lt vel1d, 09:17
Deniz Akvaryumları Genel - Bitkili Tankda Led Kullanımı isssmailak, 02:13
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Elma Salyangozları Emre0303, 02:06
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğu Çürüyor Ehtiyar, 01:03
Bitki Türleri ve Bakımı - Elma Saylangozu Ölmüşmü Hidro Dinamik, 00:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Fiyatı AmatorBetaci, 23:50
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:25
Akvaryum Tanıtımı - Channa Balığı Olarak Biliyorum Fakat Türü Nedir ? fiXer, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Düzenleyici Nasıl Kullanılır? NightWist, 23:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Betaya Kabuksuz Artemia Vermek NightWist, 23:02
Labirentliler - Kaç Liraya Satmalıyım? koraykbl, 22:13
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 21:40
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Suyun Üstünde Yatıyo NightWist, 21:29
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 21:10
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Ve Moli Yavruları Furkan2020, 20:32
Canlı Doğuranlar - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 20:06
Labirentliler - Mayalı Sistem Ph Değişikliği cihann7, 17:27
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kuru Başlangıçta Böcek ahmetfiratozkaya, 16:54
Cinsiyet ve Tür Belirleme - L144 Yumurta Hidro Dinamik, 16:34
Yeni Üye Forumu - Diş Filtreme Ek Pipo Filtre? Yunuss058, 16:23
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Temporalis ( Çikolata ) HayatımızBalık 22:03
- Gold Severumlar Damızlık Altı HayatımızBalık 22:03
- 150x60x60 Akvaryum Ve Armatür HayatımızBalık 22:03
- Afrika Cichlidleri devito 21:52
- Lda 16 Red Marble Tül Yavrular sirhill 21:35
- Akvaryum Malzemeleri İle Olabilir(albinokoi Takas) ikolatangan 21:26
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 21:18
- Rasbora Arıyorum Miller 21:18
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 20:47
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 20:47
- Sumbu Shell & Similis & Caudopunctatus Çiftler Özşahin 20:31
- Rio Nanay, G.blue Ram, Sterbai Aquaboy 19:31
- Channa Limbata Blue Bengal Çift Hcan 19:29
- Sağlıklı Beta Balığı demg 19:18
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 19:17
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 19:17
- Flo Armatür, Isıtıcı CanB 17:36
- Damızlık Limon Leleupi Koloni Son 15 Balık mimar55 17:30
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:28
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:28
- Zebra Elma Salyangoz 🐌 Ve Sarı Elma Salyangoz 🐌 Ahmetsaribuga 16:57
- Parosphromenus Türleri Ve Çikolata Gurami eackgzz 16:44
- Albino Afrika Kurbağası aziz.sirin 16:38
- 4 Adet Discus Sahiplendirilecek murat3800 16:25
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 16:21
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 16:21
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 16:21
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 16:21
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 16:06
- 4 Erkek Saulosi Emirk 15:23
- 44 Cm Mangrow Emirk 15:23
- Diamond Selenoid Valfli Profesyonel Co2 Regülatör Thunderbird 15:14
- L401 Yavru. 1erkek 2dişi L15, 1e2d L66 Pleco voltran 15:10
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 15:05
- Chihiros B60 Jbl Artemio 1 GreeNWooD 15:05
- Vampir Yengeç Çifti GreeNWooD 15:05
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 14:59
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 14:50
- Beyaz Kurt Kültürü (white Worm) - Canlı Yem Amati340 13:52
- Su Piresi Kültürü (daphnia Magna) + Yeşil Su Amati340 13:52
- Microfex Kültürü sefailgaz 13:41
- Yem Tablet BUCALILAR 13:39
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 13:39
- İç Filtreler Ve Led Aydinlatma Gursoyhasan 13:34
- Cüce Vatoz mertank 13:10
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:55
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:54
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:54
- Cyprichromis Microlepidotus Kiriza F1 achiiles_622 12:47
- Damızlık Süper Red Ve L144 Mavi Göz Tüller achiiles_622 12:47
KULLANICILAR
- 132 Online Kullanıcı, 72 Üye
Online Kullanıcılar
YigitAlpCicek,
mertakbasoglu35,
erosennin,
yildizaquatics,
İnci Kefali,
Sahinn,
HayatımızBalık,
ahmedakif,
Azizdurdenn,
Özşahin,
sadonutz,
MiSoSiKiaN,
BETA.4,
Hidro Dinamik,
t.korkmaz,
aupqua,
urzais,
AmatorBetaci,
mustafazkara1,
EKAR,
egecinar,
demg,
cihann7,
hoddog,
SunkenShrimps,
MertSoyumert,
MehmetS88,
Jeveux,
denizim20,
baran0x55,
bedirhaanklnc,
turanmertcom,
mimar55,
hobisever1235,
Golgeci,
pleco mania,
iSMaiL_1074,
czafer58,
akomania,
AtuM,
Akax,
PufferKingdom,
Waskof,
achiiles_622,
Vlademirol,
EREN KARAGÖZ,
SOAD,
Searlas,
bay hobici,
Ehtiyar,
TayfunYLMZ,
Amati340,
mlh06,
Oquanus,
Alperen Ersen,
Ozano6,
MasterChief,
MerterKorkmaz,
Eminsalih,
TugayÇınar,
devito,
hasan_tr_01,
Umyy,
Salih06,
Duboisi_,
ozgurtpcogl,
06BURAK,
Liga,
Furcifer,
ThanatoZek,
Alisan,
Blacksamurai,
Samoo,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.