ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Oozer3466
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
66
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
85 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
20 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer
Doğum Tarihi:
02 Haziran 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100×50×45 Hi-tech Akvaryum Cüce Pembe Desenli Nerite Salyangoz

SON 10 MESAJI

Demasoni İçin Nasıl Bir Yavruluk Almalıyım?
Yavrulukta marka olduğunu zannetmiyorum hocam uygun olanı alın size
Hi-tech Akvaryum Tür Tavsiyesi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/190074/150620261610281.jpg[/IMG]

Merhabalar kurulum-gelişim aşaması devam eden akvaryum için 30 adet kırmızı burun tetra eklemesi kafamda kesinleşti, 1e1d apistogramma türü de olacak kesin olarak, nerite salyangozları ekledim zaten 5 adet, onların yanına ekstra 4 adet rio nanay melek düşünüyorum, ekstra temizlik ekibine eklenebilecek tür tavsiyesinde bulunabilir misiniz ileride duruma göre otocinlus ekleyeceğim zaten, düşüncelerinizi de paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
Demasoni İçin Nasıl Bir Yavruluk Almalıyım?
Sağlıklı hobiler hocam hava motoru ile çalışan kuluçka makinesi ayrıca serbest yüzüşe geçtikleri zaman içinde normal balıkların didikleyemeyeceği yavruların düşmeyeceği aralıkta bir yavruluk alabilirsiniz.
Hobiye Devam
Birleşmiş milletler topluluğu gibi keşke sadece lepistes ile kalsaydınız her bir cins ayrı bir akvaryum canlısı [:)]
30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁
Merhaba sağlıklı hobiler dilerim geçmiş olsun çok üzücü balık kayıplarınız, mosslara sanki biraz az süre vermiş olabilir misiniz tam takvimi bilmemek ile birlikte, eğer çok fazla yapıştırıcı ile yapıştırmadıysanız üstlerinden yeni yeşil sürgünler verebilirdi, ağacı da bucepalandra türleri ile kaplamayı kurdum kafamda nasıl olurdu mosslar çıktıktan sonra.
200 Litrede Geophagus Ve Eba Olurmu?
Benimde hi-tech akvaryumdan sonra beslemek istediğim türler hayırlı olsun şimdiden sağlıklı hobiler.[:)]
Yeni Akvaryum Kurulumu
Tankta artık 3. hafta içerisindeyim ilk misafirlerimiz 5 adet cüce pembe desenli neriteler camlardaki biyofilm ile beslenmeye başladılar haziran 27 sinde ilk 15 li grup kırmızı burun tetrayı almayı düşünüyorum diğer balık konusunda kararsızım rio nanay melek düşünüyorum ama vazgeçebilirim apistogramma kesin olacak ya borelli opal ya da kakadu.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/190074/150620261610281.jpg[/IMG]
Hava Sirkülasyonu İçin Sineklik İle Çerçeve
Merhaba; eğer kendinizi rahat hissetmek istiyorsanız illaki oluklu polikarbon kapak olabilir trendyol üzerinde satan yerler var, su seviyesini bir miktar aşağıda tutsanız da olur lepistesler için bu ölçülerde, salyangozları gözlemlemelisiniz su değerleri iyiyse akvaryum dışına çıkmazlar, sıcaklık için ise su değişimi yapmalısınız dengelemek için ama bende 29-30 dereceleri gördüğüm olmuştu eksilen su için ekleme yaparak geçirmiştim düşünün bi sıkıntı yaşamadım tetra,lepistes ve apistogramma beslerken.[EDIT]Oozer3466,2026-06-15 09:17:31[/EDIT]
Akvaryum Koyacağım Zeminde Eğrilik
Merhaba kardeşim akvaryum ile mobilya arasına mat koymanı tavsiye ediyorum.
Akvaryumun Dibindeki Kırmızı Toplar
Merhaba resim yok hocam. [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.