ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MuhammedUgan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
32
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Mart 2019 13:04
Toplam Mesaj:
125 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Muhammed ugan
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1993
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Özel yapim 70x40x40
Pseudotropheus Demasoni
100x45x45 yapim aşamasinda
SON 10 MESAJI
Bu Balıkların Türü Nedir?
Afra yada afra kirmasina benziyor sanki semih kardesim . Bu arada demasonilerin guzelmis sayfamin altina bakarsan bendede demasoni tanki var
Afra yada afra kirmasina benziyor sanki semih kardesim . Bu arada demasonilerin guzelmis sayfamin altina bakarsan bendede demasoni tanki var
Kafali Yunus
Soul[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182301141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182301381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182302001.jpg[/IMG]
Arkadaslar 3 tane tankim var bu tankimda kafali yunus besliyorum olculeri 110x50x45 daha once basima boyle bisey gelmedi bilmiyorum neden boyle oldu kizarmaya basladi hareketleri cok degisti aksine yem yiyor kendini tasa felan mi carpti durumuna uzuluyorum ani hareketleri ve titremeleri var . Tecrubeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum
Soul[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182301141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182301381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/261220182302001.jpg[/IMG]
Arkadaslar 3 tane tankim var bu tankimda kafali yunus besliyorum olculeri 110x50x45 daha once basima boyle bisey gelmedi bilmiyorum neden boyle oldu kizarmaya basladi hareketleri cok degisti aksine yem yiyor kendini tasa felan mi carpti durumuna uzuluyorum ani hareketleri ve titremeleri var . Tecrubeli arkadaslarin yardimlarini bekliyorum
Kuyrugunda Deformasyon
Yaklasik 7 8 aydir demasoni besliyorum. Hepsinide yavruyken aldim 1 2 erkek cikardim duzen olsun diye. Her hangi bir problem yasamadim cok sukur ama bugun fark ettim disinin bitaanesi agzinda yumurtalar var ama henuz daha erginlesememis 2 3 demasonimin sirt yuzgeclerinde isirik tarzinda izler var iste erkek cok mu zorluyor acaba bilemedim cikarsam mi cikarsam nereye koycam baliklarimin olmesini istemiyorum
Yaklasik 7 8 aydir demasoni besliyorum. Hepsinide yavruyken aldim 1 2 erkek cikardim duzen olsun diye. Her hangi bir problem yasamadim cok sukur ama bugun fark ettim disinin bitaanesi agzinda yumurtalar var ama henuz daha erginlesememis 2 3 demasonimin sirt yuzgeclerinde isirik tarzinda izler var iste erkek cok mu zorluyor acaba bilemedim cikarsam mi cikarsam nereye koycam baliklarimin olmesini istemiyorum
Kuyrugunda Deformasyon
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/160920181809431.jpg[/IMG]
Arkadaslar galiba baligimin agzi dolu yem yemiyor agzinda siskinlik var bazen yanliz yuzmeyi saklanmayi tercih ediyor herkez cok guzel ama sizden tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum baligimin kuyrugundaki sıkinti ne olabilir sizce yardim edin lutfen [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/160920181812241.jpg[/IMG] acaba erkek demasoni tacizleri sonucu mu boyle oldu
[EDIT]MuhammedUgan,2018-09-16 18:13:03[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/160920181809431.jpg[/IMG]
Arkadaslar galiba baligimin agzi dolu yem yemiyor agzinda siskinlik var bazen yanliz yuzmeyi saklanmayi tercih ediyor herkez cok guzel ama sizden tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum baligimin kuyrugundaki sıkinti ne olabilir sizce yardim edin lutfen [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/160920181812241.jpg[/IMG] acaba erkek demasoni tacizleri sonucu mu boyle oldu
[EDIT]MuhammedUgan,2018-09-16 18:13:03[/EDIT]
Küçük Bir Deneme
O işik balıklarinizi strese sokuyor olabilir . Bendede malavi türü var aynı şekilde işiği açinca ortada hiç birisi kalmiyo ayrıca extra olarak yapay plastik şeyleri tankiniza koymayi önermem . Hangi tür besliyosunuz ? Türe göre kayalıklarla doğal bir ortam oluşturmaniz daha mantikli .
Akvaryum hacminiz nedir ? Bu tarz bilgilrride verebilirseniz daha iyi yardimci olur tecrübeli arkadaşlar
O işik balıklarinizi strese sokuyor olabilir . Bendede malavi türü var aynı şekilde işiği açinca ortada hiç birisi kalmiyo ayrıca extra olarak yapay plastik şeyleri tankiniza koymayi önermem . Hangi tür besliyosunuz ? Türe göre kayalıklarla doğal bir ortam oluşturmaniz daha mantikli .
Akvaryum hacminiz nedir ? Bu tarz bilgilrride verebilirseniz daha iyi yardimci olur tecrübeli arkadaşlar
Cüce Vatozumun Derdi Ne ?
Vatozun yerine camlar için ne koymaliyim ki ? Vatozun türünü mü değiştirsem bilemedim . Dişisi vardi bende o böyle agrasif değildi gayet sakin ve sürekli cam temizliği yapiyordu . Bu camlari felanda temizlemiyor yeme alişti galiba çikartayim tür değişikliği yapayim vatozda
Vatozun yerine camlar için ne koymaliyim ki ? Vatozun türünü mü değiştirsem bilemedim . Dişisi vardi bende o böyle agrasif değildi gayet sakin ve sürekli cam temizliği yapiyordu . Bu camlari felanda temizlemiyor yeme alişti galiba çikartayim tür değişikliği yapayim vatozda
Dip yemi kullaniyorum . Haftada birde salatalık veriyorum güzelce kemiriyor . Ama bu bölgesini koruyor olabilir . Karnının aç oldugunu hiç düşünmüyorum dişkilarina felan da dikkat ettim güzelde dişkılıyor yani . Bir yerlerde okudum bölgecilermiş bölgesini koruyor olabilir mi cünki aşiri agrasif sürekli kovalamaca var acaba çikarmalimiyim bilemedim .
[QUOTE=ResulEmre]Vatoz türleri aşırı aç kalmadıkça diğer balıklara saldırmazlar.Bölgesini koruyor olabilir.Veya tamamen iç güdüselde yapıyor olabilir.
Cüce vatozunuza salatalık vermenizi öneririm.Hem karnı açsa doyar.Hemde dikkatı dağılıp diğer balıklarla uğraşmaz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/175508/280720161408521.jpg[/IMG]
Salatalık içini bu şekilde koyun farkettiği an bitirene kadar bırakmaz.[:)][/QUOTE] fotodada saten dişkısı gözüküyor uzun bayada yani neden böyle agrasif bir türlü anlamadim . Yanına dişi koymustum onuda sürekli kovalamişti cıkarmak zorunda kalmiştim hiç bir balık ile anlaşamiyor ya
Dip yemi kullaniyorum . Haftada birde salatalık veriyorum güzelce kemiriyor . Ama bu bölgesini koruyor olabilir . Karnının aç oldugunu hiç düşünmüyorum dişkilarina felan da dikkat ettim güzelde dişkılıyor yani . Bir yerlerde okudum bölgecilermiş bölgesini koruyor olabilir mi cünki aşiri agrasif sürekli kovalamaca var acaba çikarmalimiyim bilemedim .
[QUOTE=ResulEmre]Vatoz türleri aşırı aç kalmadıkça diğer balıklara saldırmazlar.Bölgesini koruyor olabilir.Veya tamamen iç güdüselde yapıyor olabilir.
Cüce vatozunuza salatalık vermenizi öneririm.Hem karnı açsa doyar.Hemde dikkatı dağılıp diğer balıklarla uğraşmaz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/175508/280720161408521.jpg[/IMG]
Salatalık içini bu şekilde koyun farkettiği an bitirene kadar bırakmaz.[:)][/QUOTE] fotodada saten dişkısı gözüküyor uzun bayada yani neden böyle agrasif bir türlü anlamadim . Yanına dişi koymustum onuda sürekli kovalamişti cıkarmak zorunda kalmiştim hiç bir balık ile anlaşamiyor ya
Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar elimde birtane cüce vatozu var ve aşiri agrasif . Akvaryumdaki bütün balıklara vurmaya çalişiyor sebebi ne olabilir ? Tankımda hayvanlarim çiftleşmeue çalişiyor izin vermiyor ? Acaba yumurta için mi saldiriyor olabilir ? Karnıda aç değil . Demasonilerim daha 4-5 cm olduklari için kaçiyorlar tamamiyle bir cüce vatozu terörü esiyor 2-3 gündük dikkatimi çekti .
Cüce vatozu erkek ve tam erişkinlik boyunda .
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/020620182030301.jpg[/IMG]
Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar elimde birtane cüce vatozu var ve aşiri agrasif . Akvaryumdaki bütün balıklara vurmaya çalişiyor sebebi ne olabilir ? Tankımda hayvanlarim çiftleşmeue çalişiyor izin vermiyor ? Acaba yumurta için mi saldiriyor olabilir ? Karnıda aç değil . Demasonilerim daha 4-5 cm olduklari için kaçiyorlar tamamiyle bir cüce vatozu terörü esiyor 2-3 gündük dikkatimi çekti .
Cüce vatozu erkek ve tam erişkinlik boyunda .
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205907/020620182030301.jpg[/IMG]
Yeniyim Ve Bilgiye Açım...
[QUOTE=evrenbekdas][:D]
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim...
Şu an için iç filtre kullanıyorum ve bunu temizlemeyeyim mi ??? Ne kadar süre temizlemeyeyim ???
Bahsettiğiniz sıvı kültür için bir marka önerebilir misiniz ve kullanımından biraz bahseder misiniz ???
Sodayı da beypazarı 1 tam şişe koysam olur mu ???
Balık sayısını söylediğiniz gibi denge iyice oturana kadar artırmamayı düşünüyorum...
Ve mercan nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz...
Hayırlı günler...
Muhammed kardeşim ben de Güçlükaya'da oturuyorum...
Bu mevsimde ıspanak bulabilir miyim bilmiyorum marulu nasıl vereceğim biraz ondan bahseder misin...
Salatalıkları da dilim halinde mi veriyim ? İçine direkt mi atıyım bu dilimleri, yoksa ufalayıp mı ?ayrıntılı anlatabilir misin...
Bezelyeyi hazırladıktan sonra kurutacak mıyım ???
Teşekkürler...
Bir de letgo'dan tek çıkışlı sebo marka hava motoru buldum ama hortumu ve hava taşı yokmuş... Akvaryumcudan temin edebilir miyim hortumunu ???[/QUOTE] bana numarani verirsen video olarak atarim sana wspp üzerinden salatalık olayini görürsün hocam . Dediğim yerede kesin uğra haci bektaş veli köprüsüne giderken borapet diye bir yer cok ucuza veriyor . Herşeyi temin edebilirsin . Benim samimi oldugum yer orasi birşeye ihtiyacim oldugu zaman ondan aliyorum kesinlikle ucuz ve kaliteli ürün satiyor .
[QUOTE=mka1938]Merhabalar! İnternetten Gnays kaya temin edebilirsiniz. Kendiniz ormanlık bir yerden veya peyzaj malzemesi satan bir yerden de temin edebilirsiniz.[/QUOTE] Hocam internetten alinan kaya farkli oluyor istediğin yapida gelmeye biliyor tankin içine uymaya biliyor bence görüp almasi daha mantikli yani daha önce benim başima gelmişti saçma sapan kaya da gönderebiliyolar .
[QUOTE=subalik]
Muhammed selam, yavru alabildin mi hiç? bende 1e 3d vardi, kavgaci erken bir diside nerdeyse yüzgeç birakmadigi icin onu ayirdim bir digeride ağzı dolu gibi yemde yemiyor, acaba yumurta mi aldi ağzına emin olamadım [:O][/QUOTE] Hocam şimdi demasonilerde ağzinin dolu oldugunu pek anlayamiyosun diğerlerindeki gibi belli olmuyor göz karari alamiyorsun . Hareketlerine bakın derim yem yemiyorsa bir köşede sessiz sakin bekliyorsa yüksek ihtimalle ağzina yavru almiş demektir . Size bir diğer tavsiyemde demasoni baskın erkek sıkıntılıdır diğer balıklariniza zarar verebilir dişi sayısını coğaltin derim 1 erkek 5 dişi felan yapin bir sorun sıkıntı kalmaz . Size bir tavsiyemde eğer demasoniniz ağzina yavru aldiysa kesinlikle ilk aşamalarda ağzi kücük oldugu için kusturmaya çalişmayin ağzini yirtma gibi durumlar söz konusu olabiliyor bu işi bilen birisinden yardım isteyin yada kendi kusacaği zaman başka tanka alin . Eğer hiç bişey yapamiyosaniz bekleyin ve biraz tecrübe kazanin derim ben .
Eğer yem yemiyorsa erkeğin baskısından dolayida olabilir bunada dikkat edin . Anladiğim kadariyla erkeğiniz sürekli bir stres yaratiyor akvaryumda bu cok belli galiba dişi sayisini kesinlikle coğaltin yoksa tek tek cikarmak zorunda kalcaksiniz balıklarinizi
Ağzina iyice dikkatlice bakın hocam siskinlik varmi ? İki dişiyi bir karşilaştirin . Eğer yumurta varsa ki vardir . Baskın erkek sürekli baskı yapip yumurtalarida attira bilir çözüm dişi sayisi [:D]
[QUOTE=evrenbekdas][:D]
Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim...
Şu an için iç filtre kullanıyorum ve bunu temizlemeyeyim mi ??? Ne kadar süre temizlemeyeyim ???
Bahsettiğiniz sıvı kültür için bir marka önerebilir misiniz ve kullanımından biraz bahseder misiniz ???
Sodayı da beypazarı 1 tam şişe koysam olur mu ???
Balık sayısını söylediğiniz gibi denge iyice oturana kadar artırmamayı düşünüyorum...
Ve mercan nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz...
Hayırlı günler...
Muhammed kardeşim ben de Güçlükaya'da oturuyorum...
Bu mevsimde ıspanak bulabilir miyim bilmiyorum marulu nasıl vereceğim biraz ondan bahseder misin...
Salatalıkları da dilim halinde mi veriyim ? İçine direkt mi atıyım bu dilimleri, yoksa ufalayıp mı ?ayrıntılı anlatabilir misin...
Bezelyeyi hazırladıktan sonra kurutacak mıyım ???
Teşekkürler...
Bir de letgo'dan tek çıkışlı sebo marka hava motoru buldum ama hortumu ve hava taşı yokmuş... Akvaryumcudan temin edebilir miyim hortumunu ???[/QUOTE] bana numarani verirsen video olarak atarim sana wspp üzerinden salatalık olayini görürsün hocam . Dediğim yerede kesin uğra haci bektaş veli köprüsüne giderken borapet diye bir yer cok ucuza veriyor . Herşeyi temin edebilirsin . Benim samimi oldugum yer orasi birşeye ihtiyacim oldugu zaman ondan aliyorum kesinlikle ucuz ve kaliteli ürün satiyor .
[QUOTE=mka1938]Merhabalar! İnternetten Gnays kaya temin edebilirsiniz. Kendiniz ormanlık bir yerden veya peyzaj malzemesi satan bir yerden de temin edebilirsiniz.[/QUOTE] Hocam internetten alinan kaya farkli oluyor istediğin yapida gelmeye biliyor tankin içine uymaya biliyor bence görüp almasi daha mantikli yani daha önce benim başima gelmişti saçma sapan kaya da gönderebiliyolar .
[QUOTE=subalik]
Muhammed selam, yavru alabildin mi hiç? bende 1e 3d vardi, kavgaci erken bir diside nerdeyse yüzgeç birakmadigi icin onu ayirdim bir digeride ağzı dolu gibi yemde yemiyor, acaba yumurta mi aldi ağzına emin olamadım [:O][/QUOTE] Hocam şimdi demasonilerde ağzinin dolu oldugunu pek anlayamiyosun diğerlerindeki gibi belli olmuyor göz karari alamiyorsun . Hareketlerine bakın derim yem yemiyorsa bir köşede sessiz sakin bekliyorsa yüksek ihtimalle ağzina yavru almiş demektir . Size bir diğer tavsiyemde demasoni baskın erkek sıkıntılıdır diğer balıklariniza zarar verebilir dişi sayısını coğaltin derim 1 erkek 5 dişi felan yapin bir sorun sıkıntı kalmaz . Size bir tavsiyemde eğer demasoniniz ağzina yavru aldiysa kesinlikle ilk aşamalarda ağzi kücük oldugu için kusturmaya çalişmayin ağzini yirtma gibi durumlar söz konusu olabiliyor bu işi bilen birisinden yardım isteyin yada kendi kusacaği zaman başka tanka alin . Eğer hiç bişey yapamiyosaniz bekleyin ve biraz tecrübe kazanin derim ben .
Eğer yem yemiyorsa erkeğin baskısından dolayida olabilir bunada dikkat edin . Anladiğim kadariyla erkeğiniz sürekli bir stres yaratiyor akvaryumda bu cok belli galiba dişi sayisini kesinlikle coğaltin yoksa tek tek cikarmak zorunda kalcaksiniz balıklarinizi
Ağzina iyice dikkatlice bakın hocam siskinlik varmi ? İki dişiyi bir karşilaştirin . Eğer yumurta varsa ki vardir . Baskın erkek sürekli baskı yapip yumurtalarida attira bilir çözüm dişi sayisi [:D]
SON MESAJLAR
- Vatozumun Dikeni Kapanmiyor Akvarist günlüğü, 00:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Vatoz Balığım Öldümü ? Bilgi mkose09, 00:21
Yeni Üye Forumu - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 00:01
Akvaryum Tanıtımı - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre burak3206, 23:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum İç Mekan orhan_6070, 23:29
Yeni Üye Forumu - Ramirezi Hakkında Her Şey (güncel) emrpcl, 23:14
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Betta Balığımda Beyazlık Ovipositormü Parazit Mi? eLySioNX, 23:03
Yeni Üye Forumu - Balik Beslemeye Baslamak Istiyorum fishhyy, 23:02
Yeni Üye Forumu - Arka Plan Bitki Önerisi Ömer Kaan, 22:50
Bitki Türleri ve Bakımı - Tetra 6 İn One Test Çubuklarını Kesiyorum? fishhyy, 22:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x35x35 Akvaryum Neon Tetra - Transgenetik Tetra simsela, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - Safkan Velifera Cyber_Scout, 22:36
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lepistes Bu Hastalık Nedir Ozan582026, 22:35
Yeni Üye Forumu - Salyangozlar koraykbl, 22:28
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başladım Ama Çok Kayıp Verdim HakanD60, 21:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu Neden Buharlaşır ? fishhyy, 21:19
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Bitkili Akvaryumda Purigen Kullanımı K0L0Ni, 20:56
Bitki Akvaryumları Genel - KAYSERİLİLER BURAYA eryildirim, 20:32
Akvarist Grupları ve Buluşmaları - Black Ramirezi emrpcl, 20:19
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryum Aydınlatma Burakaydn, 20:10
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Alt Köşesi Kırık Gibi Burak014, 19:23
Yeni Üye Forumu - Altın Gurami Çifti Ve Arkadaşları Samnastrp, 19:19
Akvaryum Tanıtımı - 20 Tds Su İle Deniz Akvaryumu Kurulabilir Mi? ogurcay, 17:33
Deniz Akvaryumları Genel - Flowerhorn Orhan76, 15:52
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Lepistes Akvaryumu Bitki Önerisi saturday, 15:43
Bitki Akvaryumları Genel - Axolotl İçin Ph Değeri Hakkında mericer4577, 14:50
Yeni Üye Forumu - 2. Akvaryum Deneyimim ogurcay, 14:45
Akvaryum Tanıtımı - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 14:42
Akvaryum Tanıtımı - Meyankökü Gurami - Parosphromenus Deissneri İnci Kefali, 14:32
Labirentliler Tanıtımı - Bitkili Low Tech-yeni Başlangıç Tatar10, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Parosphromenus Deissneri (meyankökü Gurami) Sorusu eryildirim, 13:16
Labirentliler - Akvaryumum ogurcay, 12:37
Akvaryum Tanıtımı - 50x50x50 Bitkili Akvaryum Tür Önerisi ogurcay, 12:22
Yeni Üye Forumu - Su Üstü Bitkileri Hakkında musses00, 10:50
Akvaryum Tanıtımı - Frogbit Siyah Leke sina cen, 10:45
Bitki Türleri ve Bakımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Alper-S, 09:30
Yeni Üye Forumu - Göz Fungusu Orhan76, 09:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Flowerhorn Derisindeki Nedir ballantines, 09:05
Hastalıklar ve İlaçlar - 20x20 Küp Beta Akvaryumu anil1912, 00:34
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly umitopall, 22:14
Labirentliler Tanıtımı - Yeni Bitki Akvaryum İçin Bitki Seçimi fishhyy, 20:29
Bitki Akvaryumları Genel - Tropheus Su Değerleri Çağatay Tozak, 18:33
Tropheus - Gece Mavi Işık Zararlı Olur Mu? Srknatmn, 17:55
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Albino Koi Lepistesim Doğurmuş Zaid, 17:40
Canlı Doğuranlar - Camallanus Worms Hastalığı Ve Nilverm Mucizesi aupqua, 15:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Sistemleri Hakkında kilgarrah, 15:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Blackwater Akvaryum flanormimar, 12:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low Tech Bitki Önerisi Ömer Kaan, 11:50
Bitki Akvaryumları Genel - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 11:36
Deniz Akvaryumları Genel - Sera Bakto Tabs Yemi Orhan76, 09:34
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ada Amazonia V2 Soil Toprak WnrAquascaping 00:18
- 17mm Cam Zambak Lily Pipe Emiş (skimmer) Ve Basış kastaniga 00:11
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 00:02
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 00:02
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 00:02
- Aquael Fzn Pro 1500 Askı Filtre 13w 1370l/s vivinien 23:34
- Nano Akvaryum 36x22x20 LEGEND59 22:52
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 22:17
- Afra Coube AlisBaba 21:45
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 21:45
- Akvaryum Arıtma Ürünleri Sayfamız İndirimde... zafer3885 20:53
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:53
- Hobiyi Bırakıyorum - Malzeme barsbingul 20:44
- 3 Katlı Akvaryum Seti barsbingul 20:44
- Elimdeki Özel Türler Satıştadır. Takasa Açıktır Alpbaba 20:18
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 20:06
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 20:06
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 20:06
- Fluval 207 sametyildiz 19:27
- Afrika Cichlidleri devito 19:26
- Mobilyalı Akvaryum Seti vedat79 19:15
- Hongsloi Süper Red AtlasPoyraz 18:40
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 18:36
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 18:36
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 18:21
- 60x40x(40-15)h Aksan Sıfır Diamond Paludaryum artgy 18:15
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:40
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:40
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:40
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 17:17
- Foai Sibwesa Kolonisi Kemalk41 17:00
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 16:23
- Akvaryum 30*30 metsi 16:23
- 30x30x30 Üretim & Tasarım Akvaryumu Wolkan 16:07
- 35x35x15h Mangrow Kökü Balık Takaslı Yigiiit_can 15:29
- Hava Motoru dark blue 15:25
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 14:51
- Chihiros B60 Armatür UgurCoban 14:21
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 14:09
- Su Piresi 200 - 300 Adet 80 Tl CevdetSERBEST 14:09
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:09
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı -samsun- orcrist 14:01
- Yati Kökü Ve Eheimısıtıcılar orcrist 14:01
- Kök Arıyorum LionelMehmet10 12:40
- Isıtıcı Arıyorum 25w 50w LionelMehmet10 12:40
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:38
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 12:38
- 3 Tür Java Fern egedin 12:38
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 12:18
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:34
KULLANICILAR
- 169 Online Kullanıcı, 92 Üye
Online Kullanıcılar
SametTUNA,
K0L0Ni,
TheDS,
emrpcl,
Ehtiyar,
sina cen,
emrbrcn,
YorgunEfe,
Koksal Gurkan,
Witchmann,
KÇetintaş,
MrPi,
Emerse,
Sütçü,
bearse22,
kambortam,
Alpbaba,
sedaterdem,
erdalakçay,
Şahinöztürk,
oguzhanYeniBalik,
mrah,
simsela,
Straga,
ternapi,
WnrAquascaping,
EKAR,
Vitalis,
nyzcandan,
Veronicax,
sahinabi,
rupee,
demasonici,
Tatar10,
eLySioNX,
burak3206,
TuRKeR,
salihselam,
HobiRehberi,
BaldGuy,
ozdenozesen,
fishhyy,
karguden,
reprise,
Cyber_Scout,
kastaniga,
FredyB16,
Stablont,
Alcin1907,
furkan0626,
Kurslu,
sinor,
SahinTaskin,
osmandbnl,
Kemalk41,
Taha⚡,
Srhtylcn,
Sukhoi,
scorpion26,
Balikcidede,
BitkiliRasbora,
Kaanaras.,
Zaid,
Sirri42,
Rgkts,
kaansener03,
Müptela,
Busra1753,
barsbingul,
Thunderbird,
Cüneyt ERGÜN,
ootkn,
Metinmert Yiğit,
Oğuzhan00600,
Ömer Kaan,
Hayrizorlu,
LEGEND59,
esensml,
asyya,
etiismail,
kadirik,
FurkanYnk,
İnci Kefali,
koraykbl,
Lodos muhafızı,
umitopall,
rahmankaradag,
serkan_tc,
Kaangzkr,
Gökdeniz Kale,
Hobimus,
Eldurmaz,
vedat79,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.