ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
CANALIUM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Şubat 2024 22:08
Son Ziyaret:
27 Nisan 2024 07:39
Toplam Mesaj:
6 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
CANALIUM
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

CANALIUM

SON 6 MESAJI

Axolotl Soru?
Merhabalar. Yaklaşık 1 yaşında axolotlum var. Isı problemiyle ilgili hiç bir sıkıntısı yok ama 2 sorum olcak bir tanesi kuyruğunun ucunda çok küçük şeffaf bir siyah var mantar olabilir mi? 2.si Axolotlım dışkınısını yapıyor şelale filtre onu çekemiyor ama ben cımbızla alıyordum. 2 kere vaktim olmadı 2sin de de yedi. Bağırsakta her hangi bir sorun olabilir mi? Bir de Axolotlım bugünlerde çok hareketli sanki birşey den kaçıyormuş gibi. Teşekkürler.
Axotl Suyun Altına İnemiyor Uzun Süredir
Merhabalar. Benim de axolotlum öyle olmuştu ama şuan gayet sağlıklı. Eğer hala öyleyse tavsiye vermek istedim. Ben axolotlum böyleyken yem verdim ama hiç strese sokmamaya çalıştım karanlık ortama koydum ve hiç ellemedim suyu su da temiz olduğu için sıkıntı yoktu. Oksijen den dolayı olabilir. Çünkü ben bu sorunu oksijenden halletmiştim. Oksijen filtresini açınca oksijen dengesi yerine gelince geri eski haline geldi onun için oksijen seviyesi de önemli.
Axolotlım Hasta
Merhabalar. Biraz geç yanıt oldu ama bende axolotl sahibiyim şuan axolotl hala yaşıyor mu? Ayrıca düzeldiğini umuyorum çünkü benim axolotlum da öyle olmuştu şuan aşırı sağlıklı. Akvaryumun bilgilerini söyleyebilir misiniz?
Axolotlım Aşırı Stresde
Teşekkürler. Metilen mavisini zaten bayadır kullanmıyordum. Salyangozlar ise axolotlun yutacağı kadar küçük değil ama yine de bir araştırma yapmak lazım.
Axolotlım Aşırı Stresde
Teşekkürler. Kötü zamanlardan geçti ama şuan gayet sağlıklı. Su baya dinlendi. Su eklersem de suyu 1 gün dinlendiriyorum. Şelale filtrem var dophin h100 aşırı iyi yaptı suyu. Metilen mavisini de 1 ayda 1 atıyorum. Axolotlun kuyruğunun ucunda çok küçük bir siyahlık var. Normal midir? Onun dışında her şey normal.Ayrıca internette axolotlun yanına salyangozlar koyuluyor. Filtrasyon için bende alıp koysam axolotlum ile anlaşabilirler mi?
Akvaryumu da büyütmeyi planlıyorum akvaryum şuan 12 litre civarı. 50 ye 25 bir akvaryum düşünüyorum. Ayrıca moss ağacı ve silis kum koymayı düşünüyorum zaten saklanma yeri var. Yanlışım varsa söyler misiniz teşekkürler.

[EDIT]CANALIUM,2024-04-12 10:31:35[/EDIT]
Axolotlım Aşırı Stresde
Merhabalar ben yaklaşık iki hafta önce axolotl aldım. Akvaryum boyu 35 cm eni 10 cm civarı. Litresini bilmiyorum 5 li fan soğutucumuz var ve iç filtrem var maalesef dış filtrem yok. Axolotl aldığımda çok büyük bir hata yaptım ve suyu alıştararak koymadım maalesef aklıma gelmedi. Ayrıca 1 hafta sonra suyun tamamını değiştirmek zorunda kaldık. Hiç taraftarı değildim ama maalesef yapmak zorundaydık. O günden beri Axolotlum hep stresde çok hızlı hareket ediyor ve suyun üstünde geziniyor. Yemini yiyor. Metilen mavisi kullanıyorum. Akvaryum da bazı değişiklikler oldu. Yardım eder misiniz saolun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.