ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eflatun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Aralık 2018 15:50
Toplam Mesaj:
136 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Adem Karaman
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1983
İl:
Istanbul
Meslek:
SMMM
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Eflatun
140x50x70 Malawi
SON 10 MESAJI
Cep Telefonundan Foruma Giriş Sorunsalı
Aynı sorun bende de var arkadaşlar
Aynı sorun bende de var arkadaşlar
Atman F201 iyi temizlemiyor ?
Özgür Bey,
Özgür Bey,
İç filtrede ne kadar elyafda kullansanız filtre suyun içinde olduğundan dolayı su çok berrak olmayacaktır. Aynı litredeki akvaryumuma şelale filtre kullanıyorum ve çok memnunum.
Bu hobide en sevmediğiniz şeyler.?
Şu çocukların cama vurup balıkları korkutmaları benimde çok sinirimi bozuyor.
Anneleri yanlarında oluyor bişeyde diyemiyorum veletlere (ama bir gün yalnızlarken yakaladım bastım kalayı
. Ne yapıyım balıklar camlara çarptıkca içim acıyor.
Şu çocukların cama vurup balıkları korkutmaları benimde çok sinirimi bozuyor.

debi kaybı
Arkadaşlar işyerinde eheim 2217 ve evde ex1200 var. Eğer müsait bir zaman bulursam ikisinide ölçüp buraya yazacağım.
Arkadaşlar işyerinde eheim 2217 ve evde ex1200 var. Eğer müsait bir zaman bulursam ikisinide ölçüp buraya yazacağım.
debi kaybı
Tabiki söylediğiniz gibi. Genelde 2217 ile EX 1200 arasında karşılaştırma yapılır. Bende ona nazaran yazmıştım. Eheim in pro. serileri ile karşılaştırmada tabiki eheim üstün bir filtredir. Çünkü adamlar digital filtre bile yapmışlar. :))
Tabiki söylediğiniz gibi. Genelde 2217 ile EX 1200 arasında karşılaştırma yapılır. Bende ona nazaran yazmıştım. Eheim in pro. serileri ile karşılaştırmada tabiki eheim üstün bir filtredir. Çünkü adamlar digital filtre bile yapmışlar. :))
debi kaybı
Yavuz Bey
Yavuz Bey
Akşam bende filtremin debisini ölçeceğim. Bende merak ettim açıkcası. Yarın durumu size bildiririm. Yalnız Eheim 2217 kullanan arkadaşlardan ricam onlarda bir ölçüm yapıp burada paylaşırlarsa memnun oluruz.
debi kaybı
Tabiki iki filtreninde eksileri ve artıları mevcut. Tetrada hortumu musluklara bağlıyan aparat gerçekden vasat. Bende de iki kez kırıldı ve bulamadım. Nalburdan kelepçe almıştım. Ama bu eksiğin yanı sıra söylemeden geçemeyeceğim özellikleri de var. Filtrenin içinin boş çıkmasından ziyade seramik ve bioball çıkması çok güzel. Hiç konulmayadabilirdi eheim gibi. Filtrenin çanağı çok sağlam. Özellikle açma kapama klipsleri filtre çanağı ile motorun birbirine kenetlenmesinde mükemmel olmuş. Eheimde bu olay kesinlikle vasat. Küçük demir parçaları tutuyorki zamanla kırıldığına şahit oldum. Plastiği aşındırdığına şahit oldum ki bu durumda kova değişmesi gerekiyor. Yine tetrada aparatların mükemmel olmasından kaynaklanan sebeple akvaryuma montesi çok iyi oluyor. Hiçbir eksiği yok. Ama eheimde bunu söylemek imkansız. Akvaryuma hortumların montesi, özellikle su tahliye hortumunun akvaryuma dönüşündeki vasatlık çok kötü. Zaten eheimde bunu farketmiş ki aynı tetratec' in akvaryuma kurulum parçalarından ek olarak üretmiş ve satıyor. Fiyatıda 80-90 YTL. İsterseniz resmini gösterebilirim. Artı olarak sayabileceğim Tetrada sepetlerin olması ve gayetde geniş olması iken eheimde bu olay söz konusu değil ve temizlik sırasında sıkıntı yaratıyor. Yine eklemek istediğim birşey Eheim in su alış kısmında (yani alt tarafta, filtrenin dip kısmında) bulunan çıkıntı zamanla kırılıyor. Nedeni muslukları çıkarırken yada filtreyi monte ederken bu çıkıntının yerinden oynaması yada biryerlere çarpması. Bunlar sadece benim gözlemlediklerim. Vebu yüzden tetratec i tek geçiyorum.
eflatun 2008-01-17 11:17:24
Tabiki iki filtreninde eksileri ve artıları mevcut. Tetrada hortumu musluklara bağlıyan aparat gerçekden vasat. Bende de iki kez kırıldı ve bulamadım. Nalburdan kelepçe almıştım. Ama bu eksiğin yanı sıra söylemeden geçemeyeceğim özellikleri de var. Filtrenin içinin boş çıkmasından ziyade seramik ve bioball çıkması çok güzel. Hiç konulmayadabilirdi eheim gibi. Filtrenin çanağı çok sağlam. Özellikle açma kapama klipsleri filtre çanağı ile motorun birbirine kenetlenmesinde mükemmel olmuş. Eheimde bu olay kesinlikle vasat. Küçük demir parçaları tutuyorki zamanla kırıldığına şahit oldum. Plastiği aşındırdığına şahit oldum ki bu durumda kova değişmesi gerekiyor. Yine tetrada aparatların mükemmel olmasından kaynaklanan sebeple akvaryuma montesi çok iyi oluyor. Hiçbir eksiği yok. Ama eheimde bunu söylemek imkansız. Akvaryuma hortumların montesi, özellikle su tahliye hortumunun akvaryuma dönüşündeki vasatlık çok kötü. Zaten eheimde bunu farketmiş ki aynı tetratec' in akvaryuma kurulum parçalarından ek olarak üretmiş ve satıyor. Fiyatıda 80-90 YTL. İsterseniz resmini gösterebilirim. Artı olarak sayabileceğim Tetrada sepetlerin olması ve gayetde geniş olması iken eheimde bu olay söz konusu değil ve temizlik sırasında sıkıntı yaratıyor. Yine eklemek istediğim birşey Eheim in su alış kısmında (yani alt tarafta, filtrenin dip kısmında) bulunan çıkıntı zamanla kırılıyor. Nedeni muslukları çıkarırken yada filtreyi monte ederken bu çıkıntının yerinden oynaması yada biryerlere çarpması. Bunlar sadece benim gözlemlediklerim. Vebu yüzden tetratec i tek geçiyorum.
Neden eheimi ele aldınız derseniz Tetra ile karşılaştırma yapacağım tek filtre çünkü eheim. Eğer tetradan daha iyi varsa oda eheimdir. Ve buda classik serileridir. Eğer eheimin diğer serilerini (2226-2228 pro) derseniz ona tabiki diyecek birşeyim yok.
Saygılar
(Silivrili)Yenilenmiş Malawi Akv. Resimler 5-7.say
Akvaryumunuzun kum rengi malawiler için pek uygun görünmüyor. Beyaz olması daha güzel gösterebilirdi. Kusura bakmayın iyi bir yorum veremiyeceğim.
Akvaryumunuzun kum rengi malawiler için pek uygun görünmüyor. Beyaz olması daha güzel gösterebilirdi. Kusura bakmayın iyi bir yorum veremiyeceğim.
debi kaybı
[QUOTE=mustafaerdogar]Malesef Tetratec pek kaliteli değil dediğiniz gibi(aynı filtreyi bende kullanıyorum). Tetra gibi kaliteli bir markaya yakışmıyor. Yeterlimi derseniz balık miktarınızı ve su değişim sıklık ve miktarınızı bilmekle daha doğru bir cevap verebiliriz sanırım. [/QUOTE]
eflatun 2008-01-17 09:20:39
[QUOTE=mustafaerdogar]Malesef Tetratec pek kaliteli değil dediğiniz gibi(aynı filtreyi bende kullanıyorum). Tetra gibi kaliteli bir markaya yakışmıyor. Yeterlimi derseniz balık miktarınızı ve su değişim sıklık ve miktarınızı bilmekle daha doğru bir cevap verebiliriz sanırım. [/QUOTE]
Mustafa bey söylediklerinize katılmıyorum. Çünkü tetratec eheim ile aynı kalitededir. Ve benim tahminimdir ki 2217 ile aynı debiye sahiptir. Eheim ile arasındaki tek fark eheimin biraz daha sessiz olmasıdır.
Tek kelime Eheim 2217 & Tetratec Ex 1200
Eheim 2217 kullanan arkadaşlarımızdan ricam gerçek debiyi ölçüp buraya yazabilirler mi? Bende TetraTec EX1200 debisini ölçüp yazacağım. Aradaki farkı gerçek değerlerle tespit edelim.
Eheim 2217 kullanan arkadaşlarımızdan ricam gerçek debiyi ölçüp buraya yazabilirler mi? Bende TetraTec EX1200 debisini ölçüp yazacağım. Aradaki farkı gerçek değerlerle tespit edelim.
Saygılar
SON MESAJLAR
- Akvaryum Kurulumu İçin Fikir Önerisi Sosis1, 01:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 9 Ph Vatoz Ve Çöpçü eackgzz, 00:51
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Kurulum Başlangıcı K0L0Ni, 00:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2 Odalı Mini Sump Dizilimi K0L0Ni, 00:26
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Samoo, 00:10
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Japon Balıklarım Filtrenin Altına Saklanıyor Taha Yanık, 23:25
Yeni Üye Forumu - Malawi Kum Hk. xfuriousx, 23:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sakal Yosunu İstilası Searlas, 23:07
Yosun - Melek Balığı Yavruları Ölüyor emin ziya, 22:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Şelale Filtre Zaid, 22:51
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Dışarıdan Bitki Eklemek GhostKoi, 22:18
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karma Canlı Doğuran Tankı Hk. Cyber_Scout, 21:09
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Hobiye Geri Dönüş mrrking, 21:00
Yeni Üye Forumu - Zebra Balığım Fazla İrileşti eackgzz, 20:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Multi Tankım - 0dan Tanganyika İnci Kefali, 20:25
Akvaryum Tanıtımı - 08-11 Ekim 2025 11. Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Cyber_Scout, 20:17
Akvaryum Dünyasından Haberler - Pleksi Kopuyor 😔 Fikirlerini Bekliyorum Cyber_Scout, 19:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı mrrking, 18:38
Akvaryum Tanıtımı - 60 Gündür Şişkin Olan Molly Balığım Hamile Mi? Cyber_Scout, 18:33
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Aktif Karbon Dağıldı YunusEmreHan, 18:29
Yeni Üye Forumu - 3x30x30x30 Yeni Betta Akvaryumlarım mrrking, 18:26
Akvaryum Tanıtımı - Oscar Balığı Rengi Hakkında K0L0Ni, 17:19
Yeni Üye Forumu - Lepistes Türü Oluşturma Günlüğü GhostKoi, 15:52
Yeni Üye Forumu - Saulosilerin Yanına Hangi Alg Yiyiciler? K0L0Ni, 15:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kapsül Gübre ? Tuna2002, 13:46
Taban ve Gübreleme - Neon Tetra Yumurtası Samnastrp, 12:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Tetra Yumurta Alımı Cyber_Scout, 11:58
Yeni Üye Forumu - 75 Litre Bitkili Akvaryum T3kniker, 11:56
Akvaryum Tanıtımı - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 11:43
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Ulaşılmayan Bölgelerde Yosun Searlas, 11:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı & Sera Baktopur Snnberber, 09:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Makro Alg Buraks27, 08:52
Deniz Canlıları - Taşınmada Oluşan Köşe Çatlak Neothauma, 08:17
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Anubias Kesimi Tuna2002, 03:08
Bitki Türleri ve Bakımı - İlk Akvaryum [walstad] Bare, 02:38
Akvaryum Tanıtımı - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 02:20
Akvaryum Dünyasından Haberler - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 00:44
Güney Amerikan Cichlidleri - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum eackgzz, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Hızlı Büyüyen Myriophyllum Elatinoides UygarBey, 00:09
Yeni Üye Forumu - Otomatik Su Değiştirme Sistemi mrrking, 23:35
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Lepistesime Ne Oldu ? furkanoncel, 22:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Aydınlatması Renk Önerisi SadeceAkvarist, 21:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Safkan Velifera Ramazan Güleç, 21:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Bitkili Akvaryum ahmetfiratozkaya, 21:21
Yeni Üye Forumu - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Bitkisiz Lepistes Akvaryumu Konusu Samnastrp, 19:25
Yeni Üye Forumu - 30 Küp Low Tech Sirri42, 19:14
Akvaryum Tanıtımı - İç Filtreye Pipo Filtre Takılabilir Mi ? Mstfnr123., 16:26
Yeni Üye Forumu - 30.lt Bitkili Lepistes Tayfun10, 16:04
Akvaryum Tanıtımı - Kediler Ve Akvaryum AtaDemirci, 15:36
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 06:35
- Canlı Yem Ceşitleri Lotus88 06:35
- Sessiz Motorlu Akvaryum Ers1905 06:22
- 60×40×40h Akvaryum Searlas 06:15
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 06:04
- Bitki Çeşitleri emreemin 06:04
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 06:04
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 06:04
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 06:04
- 4 Adet Crossocheilus Siamensis (sae) -satılık mcdoglos 02:08
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 00:42
- Akvaryum 30*30 metsi 00:42
- Apistogramma German Bred Triple Red Samoo 00:26
- Çeşit Çeşit Kusursuz Akvaryum Malzemesi Samoo 00:26
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 00:19
- Kardinal Tetra Arıyorum. mrhllunl 00:19
- Apistogramma, Gurami Ve Kardinal Tetra Arıyorum. mrhllunl 00:19
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 00:10
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 00:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:55
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 23:55
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 23:52
- !!!elma Salyangozunda Sezon Kampanyası!!!! GOLDFISH 23:52
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 23:24
- Makarna Kayası TurX 23:08
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 23:08
- Mangrow Yada Yati Kökü Emin Değilim TurX 23:08
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 23:01
- Akvaryum Filtre Ve Isıtıcılar Eheim - Aquel Şahinöztürk 23:01
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 22:08
- Microfex Kültürü sefailgaz 22:05
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 22:05
- 40*40*40 Full Clear Akvaryum Wolkan 21:18
- 80x30x30 Bölmeli Akvaryumlar Wolkan 21:18
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 21:04
- Anubıas, Moss, Amazon (karides Takas) marihuan 20:14
- Turuncu Sakura fth0507 20:04
- 1e 4d Kribensis fth0507 20:04
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 19:53
- Discus Ve Eş Discus F13K 19:53
- Damızlık Melek Ve Oranda F13K 19:53
- Amazon Hançerleri kerem1135 19:47
- Katil Salyangoz - 100 Tl kerem1135 19:47
- Çeşitli Canlı Bitkileri High-tech & Low Tech BuRAK 19:19
- Aquaclear 30 Şelale Filtre apistoman 19:18
- Ultra Clear 45 Derece Birleşimli 30x30x35 Akvaryum apistoman 19:18
- Garra Rufa,limnophila Sessiliflora,frogbit livadi 18:54
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 18:53
- Zebra Elma Salyangoz 🐌 Ve Sarı Elma Salyangoz 🐌 Ahmetsaribuga 18:50
- Minare Salyangoz Ahmetsaribuga 18:50
KULLANICILAR
- 22 Online Kullanıcı, 12 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.