ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kuro
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 29 dakika önce
Toplam Mesaj:
15 [2.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
12 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yunus Emre Oğuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

30x30x30 Betta

SON 10 MESAJI

Beta Genel Bilgi
Anladım anubias yapraklarını sudan çıkaramıyorum da farklı bir yol düşüneyim o zaman [:?]
Beta Genel Bilgi
[QUOTE=ternapi]

"Betta uykusu" görünce rahmetli Pakizemin[:((] birkaç uyku pozunu eklemeye geldim ki gözlerimiz uyku keyfi görüp şenlensin[3)]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213398/310720252253461.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

ben de bettam için anibias bitkisinin kökünü vantuza yapıştırıp yaprakları sudan çıkmayacak ama suya çok yakın şekilde cama vantuzla sabitledim ama pek yattığını göremiyorum :/

[QUOTE=Cyber_Scout][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/21182/300720252027021.jpg[/IMG][/QUOTE]

bettam için aldığım tüm frogbiteler ya kötü geldi ya tutmadı akvaryumda ya sizinki baya iyiymiş yatsın diye de o kadar anubias ile uğraştım yine de yattığını göremedim [:O]
Tütün Yapraklarinda Olusan Benekler
Anladım belki başka bir durum vardır, benim de çok bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. [:(]
Tütün Yapraklarinda Olusan Benekler
[QUOTE=ufukkisikk]Bendede aynı durum var bilen biri lütfe yazsın[/QUOTE]

Aynı benzer durum bende de var, ama bir zararını görmedim. İnternetten araştırdığımda diatom ya da nokta yosunu olduğunu öğrendim, yaprakların üzerinde daha göze batıyor ama bu yüzden yaprak kaybetmedim hiç. Su değişimlerimi hava hortumu ile yaparken yaprakların üzerinden hafifçe aldım ben. Hâlâ biraz var ama benim tankım yok yeni zamanla azalıyor diye okudum.
Shark Led Güvenilir Mi?
Rica ederim, umarım memnun kalırsınız
Shark Led Güvenilir Mi?
3 sıra aldım ben kırmızı ışık fazla olsun diye. Bitkilerin fotosentez için kırmızı ışığa daha fazla ihtiyaç duyduklarını okumuştum o yüzden kırmızı sayısını artırmak için 3 sıra tercih ettim. Rotalalar geldiğinde ki renginde ne yeşil ne capcanlı kırmızı, yeni çıkan yaprakları yeşil kırmızı ikisinden de var ama ben sıvı co2 excel kullanıyorum yeterli olmuyor sanırım el yapımı co2 denicem, bir kit söyledim ve potasyum gübre vs aldım. Onlar ile deneyeceğim şuanlık her işi ışıktan beklemek yanıltıcı olabilir. Soğutma hem balıklar hem bitkiler için şart bence şu sıcaklıklarda ben 12v bir fan ile çözdüm tek fan yetti
Betta Balığımın Rengi Soldu Ve Durgunlaştı
Ben tetra jel yemlerinden sipariş etmiştim, küçük jel şeklinde. İçeriği: blood worms, krill, shrimps, daphine şeklinde 4 lü satılıyor. Baya da uygun fiyatı her verdiğimde bayılarak yiyor. İnternetten temin edebilirsiniz ama verirken tek öğün olarak verilmesi gerektiğini okumuştum yiyor diye fazla vermeden deneyebilirsiniz. Hafta da 2 gün şeklinde. Bu jel yemi bayılarak yiyeceğinden eminim diğer yemleriniz besleyici değilse takviye olur.
Shark Led Güvenilir Mi?
Cryptocoryne Wendtii, Rotala Blood, Lobelia Cardinalis ve Hygrophila Polysperma Ceylon Zeytin ve mosslar var akvaryumda. Bitkilerim de bir kaybım olmadı hatta köklendiler budayıp tekrar ektim iyi gidiyor. Kasa ve ayaklardan memnunum bir sıkıntım olmadı. Ben de kasası aşırı ısınmadı kablosunda sadece açma kapama düğmesi var benim aldığımda o yüzden akıllı priz alıp ayarlamayı düşünüyorum. Suyu hava sıcak olduğu için daha hızlı ısıtıyor tabi onun için de w1209 dan kendim bir sistem kurdum çok iyi oldu 25 derecede sabit su sıcaklığımda. Gayet iyi aydınlatıyor şikayetim yok. Ama 1 aylık bir kullanıcı olduğumu da tekrar belirteyim.
Shark Led Güvenilir Mi?
Merhabalar ben de yeni kurduğum akvaryum için shark led tercih ettim, benim akvaryumda buhar camı olduğundan cama takılan lambalardan değil de metal ayaklı basamaklı yapıda ayak olması önemliydi. Shark ledi gördüm ürün açıklamasında kelvin ve nm değerleri verilmişti güvenip aldım. Arayıp akvaryum ölçülerimi sorup ilgilendiler 1 aydır kullanıyorum bir sorun çıkmadı.
İlk Akvaryum Kurulumum
[QUOTE=Cyber_Scout]Suyu tamamlamak yerine var olan sınırdan %25 daha boşaltıp tam doldur. Tankta kalanlar (gübre ve diğer bileşikler) yoğunlaşma oluşturur. Bir anda herşey bozulup ters gider.[/QUOTE]

teşekkürler güzel öneri öyle yaparım 2-3 gün de su değişimi gibi yapıp tamamlarım havalar oda sıcaklığı 30 derece iken buhar camını kapatmayı düşünmedim hiç o yüzden eksiliyor baya

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.