ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Amatör balıkçı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Saat 30 Dakika önce
Toplam Mesaj:
20 [2.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Göktuğ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kilis
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Göktuğ (lepistes)

SON 10 MESAJI

Lepistes Ölecek
Balık rahmetli oldu
Sarımsaklı yem yapıp verdim artemia gibi hemen yemediler ama sonuç olrak yediler su değişiminide hazır dinlenmiş su olmadığın içme suyuyla yapacam su dolduruyom şimdilik akşam yizde elli su değişi yapacam
Lepistes Ölecek
Tamamdır hemen yüzde 50 su değilimi yapacam srımsaklı yemi pul yeme mi yapayım Artemiaya mı yapayım o balok gitti gidecek canı çımsın su değişi yapayım o zaman
Lepistes Ölecek
Benim tankımda dün sağlıklı olan balık yalpaloyor şuan yan yatmış sadece solungaçları oynuyor sadece tek fark ettiğim karın içe çökmüş dışkı gri
Lepistes Ölecek
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265108/220820251151171.jpg[/IMG]

Dışısı beyaza yakın emanet bir balık lütfrn yardım edin elimde sadece ilaç olarak metilen mavisi var ne yapmalıyım ?

Hastalık Belirtileri:
Akvaryum Kapasitesi (litre):
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):[EDIT]Hoppala,2025-08-22 15:46:15[/EDIT]
Yavru Lepistesler İçin Yem Önerileri
Kabuksuz artemia , tropikal supervit pul yem ama toz haline getirip lepistes, plati yavrularına veriyorum gayet memnunum
Yetişkin Ve Yavru Lepisteslere Her Gün Artemia
Ben kendi diyetimi veriyim anlık 30 kadar 2-3-4 cm yavrularım var

Sabah kabuksuz artemia

Akşam : tropikal supervit

N:ot yakında akşam yemeğine seranın otçul yemlerinden alcam
Balık Önerisi
Oscar için en az 200L gerekir malawilerden tek tür 1 erkek 3 dişi sarı prenses gibi
Barajdaki Japon Balığı
[QUOTE=GhostKoi]

Siz yakaladığınızda yine aynı yasadışı eylemde bulunmuş olmayacak mısınız. Demek ki avlamak yasak. Vazgeçin bu sevdadan, balıkları yerinde rahat bırakın.

Japon beslemek istiyorsanız 200 l ayrı akvaryum kurun, 5 tane alın. Tanesi 200-300 tl. 6 ayda o boya gelirler zaten.[/QUOTE]

Mantıken bulunmuş olmam ordan yakalayan akvaryumlarına yada bağ evlerindeki havuzlarına salıyorlar yasadışı değil yanlış anlamışsın bir kşi kaçakçılık yaparken yakalanıyor balıklara el koyuyorlar sonra baraja salın emri veriyor yakalamak serbest isteye yakalayan birinin (tiktokta 2025 güncel) gösterebilirim

Paylaşmayacaktım ama hadi paylaşıyım kunum

Seve barajı/ KİLİS

Paylaşmayacaktım ama hadi paylaşıyım kunum

Seve barajı/ KİLİS
Barajdaki Japon Balığı
Turuncu beyaz sarı renkler fazla ama en çok tupturuncular çok aynen onun gibi[EDIT]Hoppala,2025-08-18 22:29:31[/EDIT]
Barajdaki Japon Balığı
Balıkların koi olmadığına eminim çünkü kaçakçılıktan yakalanan birinin balıklarına el koymuşlar sonra salın emri vermişler vr balıkların bıyıkları yok düz japon lepistes veya tetralarımla bakamayacağımı bildiğimden geçen aylar yakalayıp eve götürmedim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.