ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Amatör balıkçı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
65
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 19:09
Toplam Mesaj:
159 [1.53 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
131 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Göktuğ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kilis
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Göktuğ (lepistes)

SON 10 MESAJI

Özel Tür Lepistes Erkek Neden Çiftleşmiyor
1 ay kadar önce aldığım firework çiftimden erkek hiç dişiden ilgilenmiyor erkeği karma tanka saldım ordaki kırma Lepisteslerde ilgilenmedi balık ribbonda değil sizce neden balığı geride veremiyorum
Oscar Cinsiyet Tahminleriniz
Bu boyda belli olmaz genelde 6 tane yavrudan alıp büyütüp çift olmalarını bekleyip ayırıyorlar çift çift
100l Karma Akvaryum
Zaten kalıcı değil 20 cm iken vercem böyle böyle döngüye gircem
100l Karma Akvaryum
Güncelleme yeni tür eklendi bir süredir yosunla mücadele etmeye çalışıyorum
Yardımcı olrak leopar vatoz aldım daha akvaryuma eklemedim il dışındayım[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265108/211120252001371.jpg[/IMG]
Bu arada petshopta bir şey fark ettim her balıkda beyaz benek vardı son zamanlarda Gaziantepdeki petshoplarda hastalık arttı diğer illerde durum nasıl vatozu japonların olduğu hastalıksız tankdan aldım
Ankarada Balık
[QUOTE=YeniHobist14]Arkadaşlar merhabalar herkese iyi hobiler dilerim. Artık balık çeşidi bulmak zorlaştı. Akvaryumuma canlı doğuran çeşitleri almak istiyorum. Ankarada bildiğiniz güvendiğiniz balık çeşidi olan yerler var mı acaba?[/QUOTE]
Ankarada tür yoksa biz Kiliste ne yapalım
(Balıklarımı Gaziantepden getirdim )
Hangi Filtreyi Seçmeliyim
[QUOTE=Sosis1]

Sanırım hava motorlarıydı çünkü adam 2 akvaryum için tek motor kullanıyorum felan diyordu [/QUOTE]
O zaman pipo ben çift çıkışlı hava moturuyla 4 akvaryumu idare edebilirim
Sizin dediğiniz pipodur
Tetramda Sorun Var
Diğerlerinde sıkıntı olmaz dimi
Tetramda Sorun Var
[QUOTE=koraykbl]
Merhabalar. Hayır sık sık yapmayın. Anüs ventte hırtılmaya sebep olur. Bezelye yoksa muhadili olan ıspanak veya kabak verilebilir. Hiç bulamazsanızda 2 gün aç bırakıp bol havada balığı bekletin. Maalesef safra kesesi ilerlediğinde pek kurtuluşu olmuyor...[/QUOTE]
Haklısınız okuldan geldim baktığımda ölmüştü 1 yıllık yoldaşımdı[:'(]
Tetramda Sorun Var
Bulunduğum ilde bezelye bulmak zor balık yem yemiyor hafif bastırma işini ne sıklıkla yapayım ve balık düzelir mi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.