ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Jasuo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 7 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [2.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Furkan Durmuş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Usak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Acemi hobici

SON 2 MESAJI

Sarı Prenseslerde Sürtünme
Dediklerinizin hepsini arastirip denemistim hatta suan suyun yarim olma sebebi tedaviye baslamis olmam basladigim 4. Farkli tedavi suan kaya tuzu ekledim dekorlari cikartip yikadim dip cekimi yaptim geri ekledim aktif karbonu cikarttim dis filtreden metilen ekledim ve balikcinin kendi kullandigi ilactan 5ml alip yarisini ekledim suan bekliyorum ek olarak nitrat nitrin duzenleyicide kullandim elimde ek bakteri kulturude var
Sarı Prenseslerde Sürtünme
Selamlar 1.5 aydır balık bakan acemi bir hobiciyim ve bir sorunum var ne yaptiysam cozemedim sari prenseslerimde zemine dekorlara cama surtunme durumu var bugun yeni 7 sari prenses ekledim 1-2 saat sonra onlarda surtunmeye basladi yavrular vardi yavru sari prensesler yavru bakmasini ogreneyim diye 1 aylikken aldim onlarda surtunmeye basladi ama baliklarin vucudunda formunda istahlarinda hicbir sorun yok enerjikler yeme karsi tepkileri cok iyi yavrular bile elimi yaklastirdigimda yuzeye yem almaya geliyorlar ama surtunme durumu cok sık yasaniyor bu neden oluyor ne yapmam gerekiyor [:(] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/269296/051120250001031.jpg[/IMG]

Ek olarak suyum hep sarimsi berraklastirici denedim yesillik gitti bu sefer bugulanma oldu bulut gibi o gecti ama gene sarardi asla berrak olmuyor su haftada 1 dip cekimi ve su degisimi yapiyorum 1800l/h bir ic filtre jebo838 bir dis filtre cift cikisli hava motoru yavrulukta yuvarlak bi hava tasi yerde arkada uzun bir hava tasi var lutfen yardimci olun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.