ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Srknatmn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
8 Saat 54 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3 [0.75 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Ataman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kirklareli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan

SON 3 MESAJI

Transgenetik Tetra Hava Motorsuz Yaşar Mı
Selamlar,
2 hafta önce 60lt kapasiteli akvaryum kurup 10 gün kadar eheim dış filtre ile boşta çalıştırdığım tankıma 6 gün kadar önce balıklarımı ilave ettim.2. Gün sonrası beyaz benek oldu birkaçı.Tavsiye üzerine Sera markasının omnipur A ürününü dün akşam tanka ilave ettim.Reçetesinde yazandan bir miktar daha az damlattım hatta azı karar çoğu zarar misali.Bu sabah kalktığımda 1 tane kırmızı burun tetram ölmüştü.Düne kadar oldukça hareketliydi balıklarım,ekstra bir durumlarını gözlemleyemedim.Şu anda da 1 kırmızı burun tetram daha kuma çok yakın noktada hep yerinde sabit şekilde durup yüzüyor ve hızlı nefes alıyor.İlaç kullanımında “iyi havalandırma yapın” yazdığı için gidip 2.5w lık bir hava motoru alıp tankıma bağladım.İnanılmaz gürültülü ama yarın akşam tedaviyi keseceğim için motoru da kapamayı düşünüyorum.

Tankımda 10 transgenetic,4 cardinal tetra,2 blue tetra,1 kırmızı burun tetra,2 küçük tül vatoz ve 2 salyangozum var.

Sizce eheim 2011 dış filtrem varken,hava motoru sürekli kullanmalımıyım ?[EDIT]Srknatmn,2025-12-19 14:24:39[/EDIT]
Lüleburgaz’dan Selamlar
[QUOTE=ogurcay]Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyelim.

Dilerim çabuk atlatırsınız beyaz benek probleminizi.Sorunsuz bir akvaryum dilerim.

Saygılarımla[/QUOTE]

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ☺
Lüleburgaz’dan Selamlar
Merhaba..

İsmim Serkan,Lüleburgaz’da ikamet ediyorum.

Yaklaşık 2 hafta kadar önce akvaryum kurdum.Dış filtrem eheim 2011 ısıtıcım da yine eheim marka.

10 transgenetic tetra,2 kırmızı burun tetra,2 blue tetra,4 cardinal tetra,2 tül vatoz ve 2 salyangoz ile başlamış bulundum.

Balıklar gelmeden önce 10 gün kadar yararlı bakteri kültürü oluşması için akvaryumu boşta çalıştırdım..

4 gün kadar önce de balıklarımı ilave ettim. 3.gün sabahı 3-4 tane transgenetic tetramda beyaz beneklenme oluştuğunu gördüm..Şimdi tedavi için araştırma yapıyorum..Bakalım hayırlısı

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/271770/161220252300121.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/271770/161220252300131.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.