ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kdrclk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Ocak 2016 13:20
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kadir Çelik
Doğum Tarihi:
19 Temmuz 1982
İl:
Bursa
Meslek:
Yazılım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

100*50*40
Sarı Prenses 3 Adet 7-8 cm 3 Adet 5 cm 15 Adet 2 cm
Atman Ef-3
SON 10 MESAJI
162 Lt Lepistes Akvaryumum
Boyut (cm):
Kapasite (litre): 162 Lt
Canlılar: 30 Civarında Dişi - 20 Civarında Erkek Lepistes - 120 Kadar Çeşitli boylarda Yavru
Malzemeler: 100 Watt Isıtıcı
Boyut (cm):
Kapasite (litre): 162 Lt
Canlılar: 30 Civarında Dişi - 20 Civarında Erkek Lepistes - 120 Kadar Çeşitli boylarda Yavru
Malzemeler: 100 Watt Isıtıcı
Atman EF-3 Dış Motor
Yavruların bulundğu kısımda iç motor.
15 Kök kadar ismini unuttuğum bitki
Ön kısımda beyaz, arka alanda siyah kum. (Akvaryum yavrular için arka kısımda camla bölünmüştür)
Akvaryum Bakımı: Düzenli dip çekimi
Kullanılan Yemler: 5-6 çeşit yem ile besleniyorlar.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su takviyesinde az miktarda metilen mavisi ve su düzenleyici. Bitkiler için sıvı gübre.
Akvaryum Bakımı: Düzenli dip çekimi
Kullanılan Yemler: 5-6 çeşit yem ile besleniyorlar.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Su takviyesinde az miktarda metilen mavisi ve su düzenleyici. Bitkiler için sıvı gübre.
Fotoğraf:
Bitki Akvaryumu (Yeni Başlayan İçin Bitki Tavsiyeniz?)
Merhaba;
Merhaba;
Resimde gördüğünüz iki akvaryumum var.
Resimde tam belli oluyor mu bilmiyorum ama büyük olan akvaryumun arka kısmında yavrular için cam ile ayrılmış bir bölme var. Orada büyüyen yavruların dişilerini damızlık altı olana kadar erkeklerden ayırabilmek amacıyla küçük akvaryuma almayı düşünüyorum. Küçük akvaryumuma da ayırma işleminden önce bitki eklemek amacındayım. 7-8 sene aralıklarla balık besledim ama hiç bitki deneyimim olmadı. Bu konuda maliyeti düşük tutabilmek amacıyla (sanırım co2 ihtiyacı olmayan bitkiler var) taban bitkisi ve arka plana göze hoş gelebilecek, başlangıç için uygun, bakımı kolay bitki önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada büyük akvaryumun kapağı inşallah bugün gelecek. Şu anki son hali resimdeki gibidir. Onun için de yanlış yaptığım birşey var mı diye merak ediyorum.
Malawi Akvaryumuna Bambu Koyulur mu?
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz şekilde uygulamaya çalışacağım. Doğukan Bey anubias ı en kısa zaman deneyeceğim. Umarım başarılı olurum.Erdal Hoca 2008-10-26 00:16:34
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz şekilde uygulamaya çalışacağım. Doğukan Bey anubias ı en kısa zaman deneyeceğim. Umarım başarılı olurum.
Malawi Akvaryumuna Bambu Koyulur mu?
Arkadaşlar yunus ve sarı prenses beslediğim akvaryumuma bir adet 80 cm kadar bambu koymak istiyorum. Kökünü taşlarla kapatıp yapraklı kısmını suyun dışında bırakıcam.
Deneme amaçlı 3-5 dk akvaryuma koydum ve sarı prensesler köklerini yemeye başladı.
Eğer sorun olmayacaksa 2-3 adet daha alıp akvaryuma sabitlemek istiyorum. İnternette araştırdım, zararı olduğunu düşünenler de var yararı olduğunu düşünenler de. Hiç bi etkisi olmadığını söyleyenler de.
Siz değerli akvaristlerin fikirlerine göre uygulamaya geçicem. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Not: Akvaryum 200 lt. Hiç bitki bulunmamakta. Açıkçası biraz bitki olmasını istiyorum. Bambudan başka akvaryumda bulundarabileceğim bitki varsa bu tavsiyeleriniz de benim için çok önemli.
Arkadaşlar yunus ve sarı prenses beslediğim akvaryumuma bir adet 80 cm kadar bambu koymak istiyorum. Kökünü taşlarla kapatıp yapraklı kısmını suyun dışında bırakıcam.
Deneme amaçlı 3-5 dk akvaryuma koydum ve sarı prensesler köklerini yemeye başladı.
Eğer sorun olmayacaksa 2-3 adet daha alıp akvaryuma sabitlemek istiyorum. İnternette araştırdım, zararı olduğunu düşünenler de var yararı olduğunu düşünenler de. Hiç bi etkisi olmadığını söyleyenler de.
Siz değerli akvaristlerin fikirlerine göre uygulamaya geçicem. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Not: Akvaryum 200 lt. Hiç bitki bulunmamakta. Açıkçası biraz bitki olmasını istiyorum. Bambudan başka akvaryumda bulundarabileceğim bitki varsa bu tavsiyeleriniz de benim için çok önemli.
Sonunda Sp leriminden Yavru Alabildim
Pardon 15 mayıs olcak :) teşekkür ederim
Pardon 15 mayıs olcak :) teşekkür ederim
Sonunda Sp leriminden Yavru Alabildim
6-7 aydır sarı prenses besliyorum ve sonunda 15 Mayısta ağzına yumurta alan sarı prensesisimi 1 saat önce kadar kusturup yavruları almayı başardım :) Çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim..
5-6 cm arası olduğu için daha fazla yıpratmak istemedim çünkü artık sağa sola yatmaya başlamıştı yan yüzüyordu :( az önce de verdiğim yemlerden yedi ve şu anda gayet sağlıklı görünüyor, normal şekilde yüzmeye başladı. Kusturmaya karşıyım ama dediğim gibi çok yıprandı ve ölmesinden korktum. İlk kez kusturmayı denedim ve şükürler olsun fazla hırpalamadan 1 dk içinde bütün yavruları çıkardı.
11 adet yavru sarı prensesim var artık, hepsi de sağlıklı görünüyor :) İlerleyen günlerde fotolarını sizlerle paylaşırım inşallah.
kdrclk 2008-06-06 17:49:27
6-7 aydır sarı prenses besliyorum ve sonunda 15 Mayısta ağzına yumurta alan sarı prensesisimi 1 saat önce kadar kusturup yavruları almayı başardım :) Çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim..
5-6 cm arası olduğu için daha fazla yıpratmak istemedim çünkü artık sağa sola yatmaya başlamıştı yan yüzüyordu :( az önce de verdiğim yemlerden yedi ve şu anda gayet sağlıklı görünüyor, normal şekilde yüzmeye başladı. Kusturmaya karşıyım ama dediğim gibi çok yıprandı ve ölmesinden korktum. İlk kez kusturmayı denedim ve şükürler olsun fazla hırpalamadan 1 dk içinde bütün yavruları çıkardı.
11 adet yavru sarı prensesim var artık, hepsi de sağlıklı görünüyor :) İlerleyen günlerde fotolarını sizlerle paylaşırım inşallah.
SP Dişileri Ayırmalı mıyım?
Çok teşekkürkler Murat Bey :) Dıy yavruluğum var şimdi bi tane daha yapıcam inşallah :) daha büyük bişey yapmayı düşünüyorum ki anneler daha rahat ederler orda. Anneleri mevcut olan yavruluğa koymayı hiç düşünmedim 5 lt çünkü :) 10 litrelik rahat edebilecekleri bişey yapıcam. öneriniz için teşekkürler.
Çok teşekkürkler Murat Bey :) Dıy yavruluğum var şimdi bi tane daha yapıcam inşallah :) daha büyük bişey yapmayı düşünüyorum ki anneler daha rahat ederler orda. Anneleri mevcut olan yavruluğa koymayı hiç düşünmedim 5 lt çünkü :) 10 litrelik rahat edebilecekleri bişey yapıcam. öneriniz için teşekkürler.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..
Furkan Bey büyük akvaryumu camla bölemiyorum sanırım yanlış anlattım. Sadece küçüğü bölebiliyorum.
Ali Bey yunuslar için akvaryum yaptırıcam ama 3-4 ay sonra anca.. o zamana kadar bu akvaryumda duracaklar mecburen..
Bu arada büyük sp leri başka bi arkadaştan 7 cm civarı iken aldım ve arkadaş yavruları hep kustırarak almış sanırım ve yumurta tutamıyolar.
Küçük sp leri ise yavru iken aldım ve ilk kez yumurta aldılar. Biri başarısız oldu geri koydum akvaryuma :) diğeri ise inşallah yavru görmeyi nasip edicek bana :) Durumu iyi görünüyor :)
Doğan Bey balıkları kusturmak istemiyorum. İşlerim çok yoğun ileride daha da yoğun olacak inşallah, kusturmak istemiyorum o yüzden..
Tekrar teşekkürler cevaplarınız için, şu anda tek çözümüm ağzında yumurta olan balıklarımı cam ile ayırmak ve birbirlerini görmemelerini sağlamak sanırım :)
çok sağolun
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler..
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..
Furkan Bey büyük akvaryumu camla bölemiyorum sanırım yanlış anlattım. Sadece küçüğü bölebiliyorum.
Ali Bey yunuslar için akvaryum yaptırıcam ama 3-4 ay sonra anca.. o zamana kadar bu akvaryumda duracaklar mecburen..
Bu arada büyük sp leri başka bi arkadaştan 7 cm civarı iken aldım ve arkadaş yavruları hep kustırarak almış sanırım ve yumurta tutamıyolar.
Küçük sp leri ise yavru iken aldım ve ilk kez yumurta aldılar. Biri başarısız oldu geri koydum akvaryuma :) diğeri ise inşallah yavru görmeyi nasip edicek bana :) Durumu iyi görünüyor :)
Doğan Bey balıkları kusturmak istemiyorum. İşlerim çok yoğun ileride daha da yoğun olacak inşallah, kusturmak istemiyorum o yüzden..
Tekrar teşekkürler cevaplarınız için, şu anda tek çözümüm ağzında yumurta olan balıklarımı cam ile ayırmak ve birbirlerini görmemelerini sağlamak sanırım :)
çok sağolun
Cevaplarınız için tekrar teşekkürler..
Arkadaşlar sarı prenseslerim 5 ay kadardır bendeler, yanlarında yunuslarım var..
2 hafta kadar önce büyük olan splerimden iki tanesi ağzına yumurta aldı fakat ayıramadım ve yumurtaları attılar ya da yuttular.. Ayın 15 i ve 16 sında ise küçük boy dişilerim ağzına yumurta aldı. ikisini de ayırdım başka bir akvaryuma iki gün önce, fakat bu gün baktığımda birinin ağzında yumurtaları yoktu. Ben de diğer dişi daha rahat olsun diye yumurtaları atan dişiyi ana akvaryuma geri koydum. Tam bu sırada büyük dişileriminden birinin ağzında yumurtaları gördüm. Az önce de onu küçük boy akvaryuma diğer dişinin yanına aldım..
Sorum ise şu, benim bu akvaryumu ikiye bölmek için camım var. Sizce onu balıkları ayırmak için kullanmalı mıyım?
Bir de diğer iki dişim de tüpçük çıkarmışlar, onlar da bir iki güne kadar yumurta alacaklar muhtemelen, kovalamalar başladı bile :S Elim ayağım dolandı arkadaşlar. Diğer dişiler de ağzına yumurta alırsa ayırma şansım da kalmayacak. Başka akvaryumumum ya da yeni akvaryum kuracak kadar maddi imkanım yok şu anda.
Ana tankımda şu anda 6 - 7 tane 5-6 cm civarı yunus ve büyük boy 4 sarı prenses ve 3-4 cm lik 15 adet yavru var.. akvaryumum 200 litre. Balık sayım fazla ama bu akvaryuma başka balık eklenmeyecek, eleme yapılacak.
Sizce şu an için ne yapmalıyım?
Ayrıca diğer dişiler de ağzına yumurta alırlarsa ne yapmalıyım?
Balıklarımın hepsi hemen hemen aynı zamanda ağzına yavru aldığı için çok şanslıyım biliyorum ama imkanım olmadığı için de yavruları ve dişileri koruyamamaktan korkuyorum. Lütfen acil yardım :S
Şimdiden çok teşekkürler..
acemi41 2008-05-23 09:41:20
Arkadaşlar sarı prenseslerim 5 ay kadardır bendeler, yanlarında yunuslarım var..
2 hafta kadar önce büyük olan splerimden iki tanesi ağzına yumurta aldı fakat ayıramadım ve yumurtaları attılar ya da yuttular.. Ayın 15 i ve 16 sında ise küçük boy dişilerim ağzına yumurta aldı. ikisini de ayırdım başka bir akvaryuma iki gün önce, fakat bu gün baktığımda birinin ağzında yumurtaları yoktu. Ben de diğer dişi daha rahat olsun diye yumurtaları atan dişiyi ana akvaryuma geri koydum. Tam bu sırada büyük dişileriminden birinin ağzında yumurtaları gördüm. Az önce de onu küçük boy akvaryuma diğer dişinin yanına aldım..
Sorum ise şu, benim bu akvaryumu ikiye bölmek için camım var. Sizce onu balıkları ayırmak için kullanmalı mıyım?
Bir de diğer iki dişim de tüpçük çıkarmışlar, onlar da bir iki güne kadar yumurta alacaklar muhtemelen, kovalamalar başladı bile :S Elim ayağım dolandı arkadaşlar. Diğer dişiler de ağzına yumurta alırsa ayırma şansım da kalmayacak. Başka akvaryumumum ya da yeni akvaryum kuracak kadar maddi imkanım yok şu anda.
Ana tankımda şu anda 6 - 7 tane 5-6 cm civarı yunus ve büyük boy 4 sarı prenses ve 3-4 cm lik 15 adet yavru var.. akvaryumum 200 litre. Balık sayım fazla ama bu akvaryuma başka balık eklenmeyecek, eleme yapılacak.
Sizce şu an için ne yapmalıyım?
Ayrıca diğer dişiler de ağzına yumurta alırlarsa ne yapmalıyım?
Balıklarımın hepsi hemen hemen aynı zamanda ağzına yavru aldığı için çok şanslıyım biliyorum ama imkanım olmadığı için de yavruları ve dişileri koruyamamaktan korkuyorum. Lütfen acil yardım :S
Şimdiden çok teşekkürler..
www.akvaryum.com olarak Türkçeye
önem veriyoruz.
Lütfen, mesajlarınızda yazım
ve noktalama kurallarına dikkat
edin.
SON MESAJLAR
- Walstad Bakımı Hakkında Sorularım İnci Kefali, 07:07
Yeni Üye Forumu - İkola Kaiser Yem Tavsiye Emreytr, 06:21
Tropheus - Doğru F/p Dış Filtre Hidro Dinamik, 04:03
Filtreleme Seçenekleri - 90*45*45 Natural Style Vlademirol, 01:50
Akvaryum Tanıtımı - Tür Değişikliği Ve Yeterlilik Lepistes - Ebjd Karakus7, 01:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Malawi Mbuna Türleri İçin Dekor Tavsiyesi xfuriousx, 01:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Yeni Gelen Balık Ölümü Efe Koyuncu, 01:26
Yeni Üye Forumu - Balıklarım İçin Yem Yorum Ve Öneri İstiyorum UEK, 01:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Eminsalih, 01:07
Yeni Üye Forumu - Karma Canlı Doğuran Akvaryumu UEK, 00:58
Canlı Doğuranlar - Zebra Tetra Yumurtlicakmı ? fishhyy, 00:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Mavi Karides Ve Rili Mavi Karides fishhyy, 00:52
Omurgasızlar - Lepistes Yavru Saklanma Alanı Hidro Dinamik, 00:43
Yeni Üye Forumu - Killifish Serüvenim BeyzPl, 00:21
Yeni Üye Forumu - Msobo Magunga alper_64, 00:17
Yeni Üye Forumu - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 00:16
Arka Fon Yapımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 23:41
Akvaryum Tanıtımı - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum AmatorBetaci, 23:17
Yeni Üye Forumu - Tropheuslar İle En Uyumlu Vatoz Ve Çöpçü Hangisi? İnci Kefali, 23:04
Tanganyika Cichlidleri - Sarı Prenses AnıL57, 22:53
Yeni Üye Forumu - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 22:42
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu Ucallak, 22:24
Yosun - Tilki Kuyruğu Çürüyor Tataaa4325, 21:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Metal Blue Grass Lepistes Türünü Arıyorum. Muhammed2323, 21:18
Canlı Doğuranlar - Sumpı Böyle Yapsam Çalışır Mı, Verimli Olur Mu AmatorBetaci, 21:11
Filtre ve Sump Yapımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin merutay, 19:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Neocaridina Reloaded (vahşiye Dönüş) merutay, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - Blackwater Akvaryum kabaktadi, 18:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2213 İçin Co2 Reaktör Önerisi yyiImaz, 17:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Üst Kapağı Jakop64, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hamile Molilerim Sürekli Dipte Duruyor Ahmetkngr, 17:11
Yeni Üye Forumu - Seachem Purigen Kullanımı Emreytr, 16:59
Filtreleme Seçenekleri - Balığımın Hastalığına Teşhis Koyamıyorum fishhyy, 14:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumun Yüzeyinde Oluşan Jölemsi Şey sahinsahiner, 14:37
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus ThanatoZek, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Zemin Sıralaması Hidro Dinamik, 13:53
Taban ve Gübreleme - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karnı İçe Göçmüş Cikletler valarmorghulis12, 12:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Javafernler Neden Kararıyor bendeniztayfun, 11:32
Bitki Türleri ve Bakımı - Arkadaşlar 600 Lt Lik Akvaryumun Su Sızdırıyor mutlubaba, 11:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Lt. Bitkili Akvaryuma Işıklandırma Tavsiyesi ocinik59, 11:23
Yeni Üye Forumu - Bir Garip Yosun Sorunu aranjman, 07:33
Yosun - Caridina Akvaryumu UEK, 01:17
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel Freya, 01:15
Canlı Doğuranlar - Kılıçkuyruk Hamile Freya, 01:11
Yeni Üye Forumu - Crystalpro - Flora Multi Micro Elements User4848, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Camında Çizik User4848, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Taha Yanık, 00:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sade Tasarım DarkDoodad, 00:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hava Kompresörü Tavsiyesi GhostKoi, 00:08
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 06:58
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:47
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 06:38
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 06:38
- Damızlık 1 D 1 E Boynuzlu Cüce Vatoz umitopall 01:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:53
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 00:22
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 00:22
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 00:22
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 00:22
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:12
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 00:00
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:00
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 00:00
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:00
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 23:43
- Yavru Veren Genç Apisto. Macmasteri Çiftler rhn35 23:37
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 23:24
- 2.67 Tüp Furcifer 23:14
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:14
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:14
- Microfex, Mikrokurt, Pistia Ve Sessiflora akomania 23:09
- Kırmızıburuntetra&albinocücevatoz& Kardinalneon akomania 23:09
- İnce Ayar Vanalı Yıldız Marka Regülatör Aporetti 22:44
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 20:03
- Akvaryumlar ( 1 Adet 100cms, 2 Adet 30 Cm İthal) ngokkaya 18:16
- Yetişkin Ve Yavru Vatozlar (tül Ve Kısa Kuyruk) yildiray71 18:05
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Elma Salyangoz koray85 17:10
- Ücretsiz 6 7 Aylık Bricardi emrahdm 16:31
- Ful Black Lepistes Erkekler beypazarlı 16:25
- 6000tl - Özel İmalat - Full Kurulu Takas Vasfi 16:24
- Karides Türleri egehamit 16:20
- Cüce Vatoz egehamit 16:20
- Lda16 Düz Erkek Vatoz Aranıyor egehamit 16:20
- Galaxy,sivrisinek Rasbora,ember Tetra,pangio Kuhli livadi 16:18
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 16:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 15:41
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 15:19
- Mangrov Kökü blenny 15:19
- Ivanacara Bimaculata Ve Dicrosus Filamentosus apistoapisto 15:00
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 14:47
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 14:47
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 14:46
- Guramiler, Melekler, Cüce Vatozlar, Franatus, Vb. palankesli 14:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:04
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:04
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:04
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:04
KULLANICILAR
- 44 Online Kullanıcı, 24 Üye
Online Kullanıcılar
ScarX,
urzais,
Ibrahim_1,
EKAR,
dremreavsar,
osmandbnl,
lenux,
MosfeT,
hamand,
Emre karabas,
floyd,
Murat27,
kdrackgz,
Hoppala,
yavuzsezgin,
Hidro Dinamik,
Mhmtclk,
Weys01,
Ankaragucu,
MCY4,
Karakus7,
şansal,
Ulubey35,
Sariyerlee,
Azizdurdenn,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.