ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Ocak 2019 02:42
Toplam Mesaj:
98 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
bülent öztel
Doğum Tarihi:
09 Kasım 1988
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Bülent Öztel
İst
100x60x55
İst
100x60x55
SON 10 MESAJI
Üyelere İndirimli Petshoplar
Anladım ahmet bey;
Bir de birşey eklemek isterim kova tetra discusta bir sıkıntı yasamıstık.Karışıktı açılmamıs beyaz poşetteki yemin içinde tetra olmıyan pis balık kokan bir yemdaha var sanıyorum marine ciklet formula zannediyorum onun gibiydi taneleri kokusu bunada dikkat edilmesini isterim toplu yem alımlarında kovası 45 lira olan dandik yem % 50 side tetra olan kovalar mevcut sanırım dikkat edilsin kimse madur olmasın.Bu yemin italatcısınında bir ara yülkü malına el konulmuştu diye duymuştum önceleri gene aynı hatayı yapıyorlar hadi hayırlısı !
oday 2012-04-26 02:42:09
Anladım ahmet bey;
Bir de birşey eklemek isterim kova tetra discusta bir sıkıntı yasamıstık.Karışıktı açılmamıs beyaz poşetteki yemin içinde tetra olmıyan pis balık kokan bir yemdaha var sanıyorum marine ciklet formula zannediyorum onun gibiydi taneleri kokusu bunada dikkat edilmesini isterim toplu yem alımlarında kovası 45 lira olan dandik yem % 50 side tetra olan kovalar mevcut sanırım dikkat edilsin kimse madur olmasın.Bu yemin italatcısınında bir ara yülkü malına el konulmuştu diye duymuştum önceleri gene aynı hatayı yapıyorlar hadi hayırlısı !
Roxin i 50 tl diyip 20 tl diyebiliyosa o zaten esnaf deildirde.Ben dükkancı falan değilim calıştığım birkaç firma oldu ama sizin yazdığınız gibi yapıyolarsa demişsinizç.Bir kaç örnek vermiştim bu israf olan seyleri bir kaç hobici o balığı edinsin diye o zahmete giripgetiren esnafların bence öle yapmaları kazıklamak deil.Bir düşünün exodon istiyorum ben kendi sahsıma ama getirtemiyorum bir kere düstü türkiyeye o balık şansa x bir esnaf bunu itaalat edip bana ulastırdı ama bu balık farzedinki 500 adet geliyor en az ve koli açıldığında 80 100 tane ancak sağlam cıktı simdi bu balık 3 liraya gelse satış fiyatıda 5 olsa misal veriyorum o 400 ölü balık satış fiyatına azda olsa yasıtılmassa bu amme hizmeti olmazda ne olur.Bu olayın da kazıklama olarak görülmesi bence.Peki benim bu balığı geitrme gibi bir lükşüm varmı yok peki bu esnafın bunu getirme gibi bir zorunluluğu varmı yok.Arz ve talep doğrultusunda ki hobiciyide keyfinin kursağında kalmaması doğrultusunda iki taraflı kazanç olucak pozisyonda bu olabiliyor.Benim kazancım o balığı edinmiş olmanın keyfi esnafın kazancı hem talep dogrultusunda hobiciye olan desteği ve maddi boyutu ama ölenlerin bir kaç hobici 20 30 tane exodon alıcak diye 400 balığı cebinden karşılamasıda adaletli olmaz bence.400 balıgın hepsini yansıtmaya bilir o balığın satış fiyatına ama bir kısmı yansımazsa ne olur ? Hobici hayal ettiği balıkları alır mutlu esnaf getirmeseydik daha iyidi cepten gitmezdi sonuçu ve itaalat la getirilen balık türlerinin azalması sonucunu da doğurur gibi.Yoksa bendemiyorum tabi piyasa değeri 20 tl olan ısıtıcıya sırf münübüs yolunda dükkanı yada kendi dükkanına yakın petshop yok diye 50 yazsın bu zaten esnaflık deil.Yanlış anlaşıldıysam kusura kalmayın ben bu sektörün bu hobinin uç noktalara gelmesi taraftarı biriyim iki taraf karşılıklı mutlu olması tarafındayım.oday 2012-04-24 23:32:12
Roxin i 50 tl diyip 20 tl diyebiliyosa o zaten esnaf deildirde.Ben dükkancı falan değilim calıştığım birkaç firma oldu ama sizin yazdığınız gibi yapıyolarsa demişsinizç.Bir kaç örnek vermiştim bu israf olan seyleri bir kaç hobici o balığı edinsin diye o zahmete giripgetiren esnafların bence öle yapmaları kazıklamak deil.Bir düşünün exodon istiyorum ben kendi sahsıma ama getirtemiyorum bir kere düstü türkiyeye o balık şansa x bir esnaf bunu itaalat edip bana ulastırdı ama bu balık farzedinki 500 adet geliyor en az ve koli açıldığında 80 100 tane ancak sağlam cıktı simdi bu balık 3 liraya gelse satış fiyatıda 5 olsa misal veriyorum o 400 ölü balık satış fiyatına azda olsa yasıtılmassa bu amme hizmeti olmazda ne olur.Bu olayın da kazıklama olarak görülmesi bence.Peki benim bu balığı geitrme gibi bir lükşüm varmı yok peki bu esnafın bunu getirme gibi bir zorunluluğu varmı yok.Arz ve talep doğrultusunda ki hobiciyide keyfinin kursağında kalmaması doğrultusunda iki taraflı kazanç olucak pozisyonda bu olabiliyor.Benim kazancım o balığı edinmiş olmanın keyfi esnafın kazancı hem talep dogrultusunda hobiciye olan desteği ve maddi boyutu ama ölenlerin bir kaç hobici 20 30 tane exodon alıcak diye 400 balığı cebinden karşılamasıda adaletli olmaz bence.400 balıgın hepsini yansıtmaya bilir o balığın satış fiyatına ama bir kısmı yansımazsa ne olur ? Hobici hayal ettiği balıkları alır mutlu esnaf getirmeseydik daha iyidi cepten gitmezdi sonuçu ve itaalat la getirilen balık türlerinin azalması sonucunu da doğurur gibi.Yoksa bendemiyorum tabi piyasa değeri 20 tl olan ısıtıcıya sırf münübüs yolunda dükkanı yada kendi dükkanına yakın petshop yok diye 50 yazsın bu zaten esnaflık deil.Yanlış anlaşıldıysam kusura kalmayın ben bu sektörün bu hobinin uç noktalara gelmesi taraftarı biriyim iki taraf karşılıklı mutlu olması tarafındayım.
En Fazla Beğendiğiniz Özlü Söz
Dedeme ben parayı nezaman bulucam turnayı vurucam diye sormuştum oda böyle söyledi .
Oğlum para öyle nalet bir şeydirki ,Sen nekadar kovalarsan o okadar kaçar.
Nurlar içinde yatsın Dedem.
Abdül Kerim Tellioğlu
Dedeme ben parayı nezaman bulucam turnayı vurucam diye sormuştum oda böyle söyledi .
Oğlum para öyle nalet bir şeydirki ,Sen nekadar kovalarsan o okadar kaçar.
Nurlar içinde yatsın Dedem.
Abdül Kerim Tellioğlu
Çok fazla indirim beklentisi içinde olduğunuzun farkındadeğilsiniz bence.O 100 tl deyip 1hafta sonra 80 tl indirim yazan esnaf ilk başta 80 yazsaydı ve 60 tl ye almış olsaydı bu malı siz gene gidip bişeler daha yap bak balık aldık,yem aldık,motor aldık diyip indirim istidcektiniz bu sefer o adam 60 alıp 80 yazın 70 vericekti.Ama 100 yazıp 90 80 verebilme ihtimali onun için daha iyi anlamadığım birdiğer şeyse her indirim bekliyen hobicinin motor aldık yem aldık balık aldık diyipde indirim istemesi onları aldıysan aldık arkadaş bu demek deildirki 100 satıgı akvaryumu sana 70 60 versin :))) böyle müşteri olunmazz esnaftan çok bu garip müşteri manzaralarıyla bir karşılaşsanız.Sonra madem çok çok karmarjı var dünya kadar para kazanıyoo ozaman biride sunu anlatsın bana 3 5 müşteri badis badis sordudiye sırf insanları geri cevirmiyelimdie bir poşet badis yazıyoruz 500 lü gelmişti koliyi ben actım içinden 60 70 tane sağlam çıktı aynı şey arı balığı içinde spot draff blue geatrude gibi balıklarada oldu bu balıklar 60 kuruş a gelmiş olsa ki daha fazla 400 tane ölü badis 240 milyon para buda senin 80 değilde 100 diye gördüğün akvaryuma yansıyo bu adama amme hizmeti yapmıyosa eğer..oday 2012-04-22 01:33:29
Çok fazla indirim beklentisi içinde olduğunuzun farkındadeğilsiniz bence.O 100 tl deyip 1hafta sonra 80 tl indirim yazan esnaf ilk başta 80 yazsaydı ve 60 tl ye almış olsaydı bu malı siz gene gidip bişeler daha yap bak balık aldık,yem aldık,motor aldık diyip indirim istidcektiniz bu sefer o adam 60 alıp 80 yazın 70 vericekti.Ama 100 yazıp 90 80 verebilme ihtimali onun için daha iyi anlamadığım birdiğer şeyse her indirim bekliyen hobicinin motor aldık yem aldık balık aldık diyipde indirim istemesi onları aldıysan aldık arkadaş bu demek deildirki 100 satıgı akvaryumu sana 70 60 versin :))) böyle müşteri olunmazz esnaftan çok bu garip müşteri manzaralarıyla bir karşılaşsanız.Sonra madem çok çok karmarjı var dünya kadar para kazanıyoo ozaman biride sunu anlatsın bana 3 5 müşteri badis badis sordudiye sırf insanları geri cevirmiyelimdie bir poşet badis yazıyoruz 500 lü gelmişti koliyi ben actım içinden 60 70 tane sağlam çıktı aynı şey arı balığı içinde spot draff blue geatrude gibi balıklarada oldu bu balıklar 60 kuruş a gelmiş olsa ki daha fazla 400 tane ölü badis 240 milyon para buda senin 80 değilde 100 diye gördüğün akvaryuma yansıyo bu adama amme hizmeti yapmıyosa eğer..
tetra discus hesapta !
Değerli akvarist arkadaşlar bundan bir bir buçuk ay önce bir arkadaşla başımıza gelen olayı paylaşmak istedim başkalarının başına gelmesin diye.Olay şudurki bir kova tetra discus yem almak için anadolu yakasından bilindik bir akvaryumcudan bu yemi edindik.Arkadaşla yemi açıp balıklara verecektikki ben bu hobi ve sektöründe 6 7 senemi vermiş birisi olarak ensevdiğim tetra discus kokusunu alamadım o koku bir keyiftir.Yıllardır o koku burnumdadır vede olaya bakın bildigim bir diğer marka olan 'marine fish cichlid ' in o pis yogun balık kokusunu aldım ve elimle taneleri incelediğimde hepsinin o gevrek discus tanesi olmadığı kanısına vardım,kokusundan zaten belliydi kokudan nasıl anlıcaksınki diceksiniz bu arkamda bıraktıgım 6 7 yıllık akvaryum söktüründe kaçtane tetra kova actım ben bile bilmiyorum ama cok fazla oldugu kesin.Neyse aldıgımız yere gidip konuyu anlattıgımızda insan sattıgı malın arkadasında olurya hiç öyle bir tavır görmeden birazda tanıdıgımız birisi olduğu için yem iyade edilip yeni kovayı aldıkve orda açtım o koku benim alıştığım çıtır çıtır tetra kokusuydu beğendim ve aldık çıktık.Biraz uzattım ama istedimki insanlar toplu yem alıyorlar forum aracılığıyla bu gibi kampanyalar yürütülüyor diye duymuştum.Değerli arkadaşların bu gibi yem alımlarında magdur olmaması adına tanelerin hepsinin iyi incelenip aynı olmasına dikkat edilmesini isterim ve tetrayı attıgınız zaman suya maxsimum 10 saniye sürmiyecektir batar.Herkeze iyi ve sağlıklı balıklar.Belirtmemiş olabilirim kovanın içinde beyaz poşetide vardı kapalı poşet içinde aldık biz o yemi işin enteresan tarafıda bu biraz zaten bu yemi getiren pazarlıyanların başına birkaç kere talihsiz olay geldiğini duymuştum ama bilsinler çakalın çakalı var !!oday 2012-04-18 00:14:18
Değerli akvarist arkadaşlar bundan bir bir buçuk ay önce bir arkadaşla başımıza gelen olayı paylaşmak istedim başkalarının başına gelmesin diye.Olay şudurki bir kova tetra discus yem almak için anadolu yakasından bilindik bir akvaryumcudan bu yemi edindik.Arkadaşla yemi açıp balıklara verecektikki ben bu hobi ve sektöründe 6 7 senemi vermiş birisi olarak ensevdiğim tetra discus kokusunu alamadım o koku bir keyiftir.Yıllardır o koku burnumdadır vede olaya bakın bildigim bir diğer marka olan 'marine fish cichlid ' in o pis yogun balık kokusunu aldım ve elimle taneleri incelediğimde hepsinin o gevrek discus tanesi olmadığı kanısına vardım,kokusundan zaten belliydi kokudan nasıl anlıcaksınki diceksiniz bu arkamda bıraktıgım 6 7 yıllık akvaryum söktüründe kaçtane tetra kova actım ben bile bilmiyorum ama cok fazla oldugu kesin.Neyse aldıgımız yere gidip konuyu anlattıgımızda insan sattıgı malın arkadasında olurya hiç öyle bir tavır görmeden birazda tanıdıgımız birisi olduğu için yem iyade edilip yeni kovayı aldıkve orda açtım o koku benim alıştığım çıtır çıtır tetra kokusuydu beğendim ve aldık çıktık.Biraz uzattım ama istedimki insanlar toplu yem alıyorlar forum aracılığıyla bu gibi kampanyalar yürütülüyor diye duymuştum.Değerli arkadaşların bu gibi yem alımlarında magdur olmaması adına tanelerin hepsinin iyi incelenip aynı olmasına dikkat edilmesini isterim ve tetrayı attıgınız zaman suya maxsimum 10 saniye sürmiyecektir batar.Herkeze iyi ve sağlıklı balıklar.Belirtmemiş olabilirim kovanın içinde beyaz poşetide vardı kapalı poşet içinde aldık biz o yemi işin enteresan tarafıda bu biraz zaten bu yemi getiren pazarlıyanların başına birkaç kere talihsiz olay geldiğini duymuştum ama bilsinler çakalın çakalı var !!
Ender tür beslemek istiyorum
Arkadaş ender tür demiş diskus okadar enderliği olan bi balık değil kanımca.Benim tavsiyem (exodon paradoxus,gold kakadu,Haplotaxodon microlepis 'Kisambala ' gibi cok keyifli türler var.
Arkadaş ender tür demiş diskus okadar enderliği olan bi balık değil kanımca.Benim tavsiyem (exodon paradoxus,gold kakadu,Haplotaxodon microlepis 'Kisambala ' gibi cok keyifli türler var.
pet shop açmak istiyorum
Benim tavsiyem bir kaç ay bir petshop - akvaryumcuda çalışmanızdır.Tek kortugunuz seyin sadece müşteri pörtfeyi edinebilmek olması gerekiyo.Diğer sizi endişelendiren korkutan seyleri bilgi birikimiyle aşılabilir buda en azından 3 5 ay bir petshopda çalışmanızı tavsiye ederim.Bazı ana toptancılar arabasıyla kapına gelen ara toptancılardan daha pahalı olabiliyo tabi bu söylediklerim istanbul içinde böyle.İlk 3 5 ay cokcok bişe beklemeyip 3 5 aylık kira elektiri vs. gibi masrafların kenarda olması 1. şart kanımca kendim açma girişiminde bulunup suan halen karar aşamasında olan biri olarak.Bir akvaryumcu veya petshop un yaz sonu acılmasıda taraftarıyım hiçbişey bilmiyen için kolay olmaz çorap sökülür müşteri sökülmezz bunuda unutmayın ! Neyi ne kadar bildiginizi bilmiyorum ama dedimya kaygı ve endişelerinizin sadece ben gereğini yaptım dükkan hazın deyip sadece müşteri beklenti korkunuz olması sizin bir petshop açabiliceğiniz gerçeğini dogurur.Para kolay kazanılıp biriktirilen bişe değil olan birikiminizide iyi değerlendirmenizi canı gönülden dilerim kolay gelsin sizin için en hayırlısı olur inşş.
Benim tavsiyem bir kaç ay bir petshop - akvaryumcuda çalışmanızdır.Tek kortugunuz seyin sadece müşteri pörtfeyi edinebilmek olması gerekiyo.Diğer sizi endişelendiren korkutan seyleri bilgi birikimiyle aşılabilir buda en azından 3 5 ay bir petshopda çalışmanızı tavsiye ederim.Bazı ana toptancılar arabasıyla kapına gelen ara toptancılardan daha pahalı olabiliyo tabi bu söylediklerim istanbul içinde böyle.İlk 3 5 ay cokcok bişe beklemeyip 3 5 aylık kira elektiri vs. gibi masrafların kenarda olması 1. şart kanımca kendim açma girişiminde bulunup suan halen karar aşamasında olan biri olarak.Bir akvaryumcu veya petshop un yaz sonu acılmasıda taraftarıyım hiçbişey bilmiyen için kolay olmaz çorap sökülür müşteri sökülmezz bunuda unutmayın ! Neyi ne kadar bildiginizi bilmiyorum ama dedimya kaygı ve endişelerinizin sadece ben gereğini yaptım dükkan hazın deyip sadece müşteri beklenti korkunuz olması sizin bir petshop açabiliceğiniz gerçeğini dogurur.Para kolay kazanılıp biriktirilen bişe değil olan birikiminizide iyi değerlendirmenizi canı gönülden dilerim kolay gelsin sizin için en hayırlısı olur inşş.
Anüs Vent Resimli Cinsiyet
Dişi o balık usta fotoraftan gayet gözüküyo.
Dişi o balık usta fotoraftan gayet gözüküyo.
kaç balık?
Düzenli su değişimi yaparsan istediğin kadar atarsın ama abartma cokda.
Düzenli su değişimi yaparsan istediğin kadar atarsın ama abartma cokda.
Bu balığın türü nedir?
Bolivian ram .
Bolivian ram .
SON MESAJLAR
- Akvaryumda Bambu? Hidro Dinamik, 02:21
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum gattar5050, 01:58
Akvaryum Tanıtımı - 5cm Astranot-oscar Balığı GhostKoi, 01:39
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı HOPPALA, 01:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Yavrularım Kabız Oluyor CrownBetta, 01:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığım Hasta CrownBetta, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu KaanE, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Ani Balık Ölümleri bendeniztayfun, 00:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Kakadu Ve Cüce Vatoz Birlikte Yaşar Mı ? Canbudakkkk, 00:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Dışkısı Bir Terslik Var Sanki Tulpar99, 00:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerde Aşırı Yosunlanma Oluyor bendeniztayfun, 23:58
Yeni Üye Forumu - Bu Akvaryuma Beta Ekleyebilir Miyim? Bozajuniors, 23:36
Yeni Üye Forumu - Marimo Ball Yanına Hangi Tür Salyangoz Konur Bozajuniors, 23:29
Omurgasızlar - 200 Litre Ultra Low Tech Bitkili Tankım Dorduncuadam, 23:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Hava Motoru 1Balikci, 21:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Mirza Adar, 21:29
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum 1Balikci, 21:11
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Rs AtlasPoyraz, 21:06
Akvaryum Tanıtımı - 100x40x40 Cm Kendim Akvaryum İçin Öneriler! giyotyn, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sıfırdan Yeni Bitkili 80 Lt Kurulumu - Öneriler Zireal, 20:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Siyah Nokta Yosunu Ve Tavsiyeler haibes, 19:58
Akvaryum Tanıtımı - Bunlar Yumurta Mı? MURNEF, 19:47
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkilerim Çürüyor Ahmetaydin16, 19:14
Yeni Üye Forumu - 135 Litre Japon HOPPALA, 19:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - (a.c.i.l.) Her Gün 3-4 Balık Kayıpları Yasin034, 18:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Sobo Sf-350f Nasıdır ? heydu, 18:51
Filtreleme Seçenekleri - Melek Balığı Litresi HOPPALA, 18:35
Yeni Üye Forumu - Vitasand Dere Kumu Garip Cisim mitii, 18:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sizce Balığım Hamile Mi İzzet kayra, 18:00
Amerikan Tetraları - Oranda Japon Kafa Hastalığı GhostKoi, 17:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Erkek Lepistes Kuyruk Erimesi İzzet kayra, 17:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Baligimda Beyaz Leke Esenger, 17:17
Yeni Üye Forumu - Power Led Dizilimi Onerisi. srnozcn, 16:43
Aydınlatma - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Önerileri darkLightning0, 16:10
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Ve Tür Önerisi AbdullahKurcaduz, 15:58
Akvaryum Tanıtımı - Bu Neyin Nesi Böyle KaanE, 15:56
Yeni Üye Forumu - Anaokulum İçin Akvaryum Kuruyorum: Malavi Cikletle esraaygun, 15:47
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Bakımı ve Akvaryum Sidaar, 15:39
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Taban Malzemesi Ve Bitki Seçimi egemenc, 15:06
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkinin Üzerindekiler Sizce Nedir ? Canbudakkkk, 14:42
Yeni Üye Forumu - Siyah Kum Yıkanmalımı Hidro Dinamik, 14:38
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulumu egemenc, 14:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Channa Bleheri Hızlı Soluk Ve Felç egemenc, 14:08
Yeni Üye Forumu - Ista Co2 Set 1lt Hk. bendeniztayfun, 14:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye bendeniztayfun, 12:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İnci bendeniztayfun, 12:08
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Ölüyor bendeniztayfun, 11:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Kaya 1Balikci, 11:11
Yeni Üye Forumu - Bu Türler İçin Hangi Kum Daha Uygundur? bendeniztayfun, 10:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ücretsiz Ramshorn Salyangoz Hidro Dinamik 02:30
- Apistogramma Sp. “steel Blue “ Sevkid 01:21
- Black Phantom Tetra Sevkid 01:21
- Apistogramma Kakadu Triple Red Şahinöztürk 00:40
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 00:18
- Sajica Yavruları Furkann 00:13
- Christmas Moss Ve Dev Saz Furkann 00:13
- Resun Mini Akvaryum Her Şey Dahil vedat79 23:37
- Eş Kribensis palankesli 23:13
- Xenotilapia Bathyphilus Blue Lips Kolonisi palankesli 23:13
- Axolotl Hcan 22:57
- Ultra Clear Akvaryum,apisto,l144 Tül yamansengonca 22:49
- Amazon Hançeri - Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 22:20
- Ankara İçi Killifish Gardneri... Üretim Garantili. onuribrahim 22:01
- 2 Cm Kribensis Yavruları... onuribrahim 22:01
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 21:30
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 21:01
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:01
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 20:46
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 20:40
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 20:40
- Bakmadan Geçmeyin Mavi Göz Tül Erkekler L144 rebelfire 20:27
- 70-100 Lt Ücretsiz İthal Akvaryum Arıyorum HLLDNLYC 20:27
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:21
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 19:31
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 19:31
- Yerli Üretim Erkek Dişi Karşık Halfmoon Genç Betta betta.ist 19:29
- 15 Cm Kırmızı Kuyruk Kedi Balıkları vagus 19:06
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 18:56
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 18:56
- Pingu Lepistes erdo_bg 18:42
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W!!! JapoJupo 18:12
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 18:12
- Leptosoma Kitumba Firefighter 18:08
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 17:31
- Tetra Crusta Menü / Karides Yemi smithiseek 17:31
- Fırsat Xl Kongo Tetra paXua 17:15
- Genç Tam Damızlık Auratus(lar) KingMaker 17:00
- Genç Tam Damızlık Beyaz Prenses(ler) KingMaker 17:00
- Acil Satılık Flowerhorn Thai Silk 16cm Behlultan 16:52
- Akvaryum İçin Herşey karadadas 16:45
- Epalzeorhynchos Frenatus birkayaydin 16:25
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 16:25
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 5 Adet Frontoza ferhattt 16:22
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 16:16
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 15:29
- Stoklar Güncellendi Hobiciye Mdf Dolap Woodwork Can TEK 15:29
- Yem Tablet BUCALILAR 15:15
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:15
- Ücreti Makul Fiyatta Yada Ücretsiz Canli Doğuran A Yörükbeyi64 15:10
KULLANICILAR
- 164 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Eren042,
KemalC99,
delir,
CrownBetta,
Öğretmen Ali,
KÇetintaş,
frt0707,
Sigma,
efkango,
vagus,
alpakalp,
Ehtiyar,
egeuchiha,
Sinan LEFLEF,
serkan1903,
sıtkı,
beary,
Gorkemortakc,
Aguamentist,
Taha10,
ForTheHorde,
Taha Yanık,
Budmo,
MiSoSiKiaN,
Azizdurdenn,
srnozcn,
abunil,
palio78,
valarmorghulis12,
thelostjedi,
terranova,
MasterChief,
DTxLorD,
Furkann,
Mert Kayış,
Shinouzen,
Hcan,
AtakanShelbyy,
burakbalkanli,
grendel1984,
hepatik,
AmatorAkvryumcu,
ArifhbsAquatics,
Hidro Dinamik,
Blackant,
zekigonlum,
ÇaĞRı,
che41,
hsn585894,
Alitrn,
lojistisyen,
Balik76,
CenK,
Acemi balıkcı28,
alysonha11,
numan85,
Tenebris,
mehmetsah1n,
ulucguray,
Macgyver,
MertSoyumert,
Numii,
Atesufuk,
yamansengonca,
Fırat58,
Flawlessense,
sefa_nco,
Sonbalikbukucu,
Hobilenyum,
Muhammedbedri,
berkayhzr,
Kabasakal22,
Srdr.Betta,
osmank.,
Meryemmm,
Batuhan Tosun,
tarıkt,
Hamzayersaloglu,
diaslayt,
thujone,
Dextran,
Laetacara,
omersayar,
ootkn,
gyunda,
HaydarGul,
Tustwis,
otlubaliklisu,
oktay42,
Meltem35,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.