ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tarabya82
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Temmuz 2009 18:21
Son Ziyaret:
29 Ekim 2018 16:05
Toplam Mesaj:
75 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mahmut Türk
Doğum Tarihi:
28 Temmuz 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Kamu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mahmut Türk

SON 10 MESAJI

Leleupi hakkında...
Mecburiyetten yaklaşık 5-6 aydır malawi balıkları ve leleüpileri aynı tankta besliyorum. Aralarında bir sorun olmadı bu güne kadar. Hatta Leleüpiler daha baskın malawilere oranla. Ayrıca bu tankta leleüpiler yumurta bile döktü. Şu sıralar yumurtalardan yeni yeni çıkmaya başladı yavrular. Artık malawileri elden çıkarma zamanı geldi sanırım :) Bu arada malawi balıkları dediysem toplamda 3 balık var :)

Özetle; bence sorun olmaz(olmuyor) ama yine de ayrı beslenmelidirler..
Sahte yavru
Bu,avrupalı bir ailenin çocuklarının yanına birde çinli çocuk koyup avrupalının bu çocukları farketmemesine benzerdi herhalde :D farketmeme ihtimali ne kadardır siz düşünün :)


tarabya822010-04-11 15:11:22
Üreme hızlandırma
Eminönü çeşitin ve kazığın bol olduğu bir mekan. Bence en mantıklısı 3e 5e bakmayıp,güvenilir bir yerden alışveriş yapmak. Uzun vadede hem vakitten hem nakiitten kara geçilir bu sayede..
Üreme hızlandırma
Extasy gibi bişeymi satmışlar arkadaşınıza :) Bu Eminönü yok mu. Çok canlar yaktılar, yakmaya devam ediyorlar. Acaba müşterilerin arkasından ne konuşuyorlardır çok merak ediyorum :) Zamanında az para bırakmadım oraya :S freeasabird2010-03-20 11:30:51
chiclid'im yumurtladı ne yapmalıyım?
Green Terör lerin Erkek ve Dişi si arasında pek fark yok bildiğim kadarıyla. Erkekleri biraz daha cüsseli ve renklidir diye biliyorum. Ama bu balığın farklı bir cins ile çiftleşmesi aklıma hiç yatmıyor. Hele sarı ile hayatta çiftleşmezler :) Hatta aynı yoldan bile geçmezler :p Fotoları bekliyorum sabırsızlıkla
Eheim Mağdurları
Yaklaşık 2 yıldır Eheim 2224 kullanıyorum. Kulağımı motora iyice yaklaştırdığımda ancak sesini duyabiliyorum. Filtreden son derece memnunum. Beni hiç üzmedi sağolsun :) Bu arada filtrem yaklaşık 4 yaşında. Yani Çin üretimi olma olasılığı sanırım yok(pek anlamam ama).
Mağdur olan arkadaşlara sabır diliyorum,akvaryumdan ses gelmesi çok rahatsız edici bir durum. Özellikle o ses diğer odaya geçecek kadar yüksekse..
chiclid'im yumurtladı ne yapmalıyım?
Eşi olmayan balık nasıl yumurta döker ki ? :S Sarı prenses ile çiftleşmiş olamaz dimi ? Çok ilginç
Yunus cinsiyet
Aynen bende de böyle bir sorun mevcut. Ama aralarındaki fark o kadar değil. 5 ve 8 cm ler.
Yanık Kalmak
O zaman fazla büyüyen dişilerde sorun var :) Çünkü 8cm lik dişilerden yumurta almıştım. Bildiğm kadarıyla fazla büyüyen bir tür değil ?  Yani dişilerin boylarının erkeklere yakın olması sanırım bundan dolayı. Tabi bunlar benim tahminim :)
Yanık Kalmak
Uğur abi erkek dişi farkı olmadığı çok açık. Çünkü 8-9cm derken dişi olanlar 8 cm civarındave renkleri oturmuş. 5cm olan balıklar neredeyse 4 aydır aynı boydalar ve renkleri olmaları gerektiği gibi değil. Bu arada balıklar Mbamba Bay dır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.