ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
salas09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Mart 2025 17:33
Toplam Mesaj:
162 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Zeki Öztürk
Doğum Tarihi:
18 Haziran 1984
İl:
Aydin
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

SON 10 MESAJI
İlk Akvaryumum
Eurostar Akdeniz 600 modeli satışta (60X30X56) olarak satılıyor ki bunda da hacim hesaplamasına bakacak olur isek 100,8 litre yapıyor. Tabi full cama cam su almış hali bu. Akvaryumdaki taşı, toprağı vs çıkarırsak canlılar için mevcut hacim düşüyor.
Eurostar Akdeniz 600 modeli satışta (60X30X56) olarak satılıyor ki bunda da hacim hesaplamasına bakacak olur isek 100,8 litre yapıyor. Tabi full cama cam su almış hali bu. Akvaryumdaki taşı, toprağı vs çıkarırsak canlılar için mevcut hacim düşüyor.
Lepistelerim Yaslaniyormu?
İyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun.
Sonrasında sorunuzun cevabı paylaşımımda yer alıyor.
Lepistes özellikleri
Bilimsel ismi: Poecilia reticulata
Doğal yaşam alanı: Orta ve Güney Amerika, Venezuella, Barbados, Trinidad, Brezilya ve Guyana
Bakım zorluğu: Kolay
Boyu: Dişi lepistesler 3-6 santimetre, erkek lepistesler 1.5 – 3.5 santimetre
Lepistes karakteri: Barışçıl
pH: 6.8 – 8.5
Sıcaklık: 20-28 santigrat derece
Su sertliği: 10 – 28 dGH
Akvaryum hacmi: En az 20 litre
Ortalama ömrü: Doğal yaşam alanında ömrü ortalama 2 senedir. Bakımına dikkat edilirse akvaryumda 3 sene hayatta kalabilir. Suyun sıcak olması metabolizmasını hızlandırdığı için ömrünü kısaltır. [:(]
İyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun.
Sonrasında sorunuzun cevabı paylaşımımda yer alıyor.
Lepistes özellikleri
Bilimsel ismi: Poecilia reticulata
Doğal yaşam alanı: Orta ve Güney Amerika, Venezuella, Barbados, Trinidad, Brezilya ve Guyana
Bakım zorluğu: Kolay
Boyu: Dişi lepistesler 3-6 santimetre, erkek lepistesler 1.5 – 3.5 santimetre
Lepistes karakteri: Barışçıl
pH: 6.8 – 8.5
Sıcaklık: 20-28 santigrat derece
Su sertliği: 10 – 28 dGH
Akvaryum hacmi: En az 20 litre
Ortalama ömrü: Doğal yaşam alanında ömrü ortalama 2 senedir. Bakımına dikkat edilirse akvaryumda 3 sene hayatta kalabilir. Suyun sıcak olması metabolizmasını hızlandırdığı için ömrünü kısaltır. [:(]
Ankara, Güncel İthal Oranda Ranchu Ryukin
[QUOTE=ENGİN06][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161210/091220171808141.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba iyi günler, Aydında ikamet ediyorum. 10 yıl aradan sonra balık hobime geri dönmeye karar verdim. Dün bir kaç akvaryumcu dolaştım ve fotoda görülen redcap ve arkasında redcap boylarında oranda ve redcapleri sadece bir akvaryumcuda gördüm. Başkada kimse getirmiyormuş. Fiyatını sorduğumda ise 20 TL dedi. Avuç içi büyüklüğünde olanlar ise 50 TL'miş. Ben bu büyüklükte olanı alacağım ki bende büyümesini gerçekleştirsin [:$] Demek o ki; bu balıklar için biçilen 20 TL uygun mudur acaba? Düz japonlar ise 3-5 TL arasında değişiyor. Cevap verecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. İyi günler tekrardan. [;)]
[QUOTE=ENGİN06][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161210/091220171808141.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba iyi günler, Aydında ikamet ediyorum. 10 yıl aradan sonra balık hobime geri dönmeye karar verdim. Dün bir kaç akvaryumcu dolaştım ve fotoda görülen redcap ve arkasında redcap boylarında oranda ve redcapleri sadece bir akvaryumcuda gördüm. Başkada kimse getirmiyormuş. Fiyatını sorduğumda ise 20 TL dedi. Avuç içi büyüklüğünde olanlar ise 50 TL'miş. Ben bu büyüklükte olanı alacağım ki bende büyümesini gerçekleştirsin [:$] Demek o ki; bu balıklar için biçilen 20 TL uygun mudur acaba? Düz japonlar ise 3-5 TL arasında değişiyor. Cevap verecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. İyi günler tekrardan. [;)]
Eurostar Akdeniz 380 (38x26x40,5)
N11 sitesinde iki farklı fiyat tarifesi var. Satıcısı aynı net akvaryum. Alttaki iki ürün aynı ancak birinde LED olayından söz edilmemiş. Acaba fiyat farkı bundan kaynaklımı diye satıcısına sordum çünkü her iki ürünün de açıklaması aynı. yani LED'li olduğundan söz edilmiş. Gelen cevap tatmin etmedi ama 228 lira olan 3 gün içinde, 299 lira olan ise aynı gün kargoya veriliyor dedi satıcı. Dediği gibiyse 228,90 TL olan şu an piyasanın en uygunu. Çünkü, her yerde 300 TL civarı bu akvaryum.
228,90 TL Eurostar Akdeniz 380 Siyah Akvaryum 38x26x40.5cm https://urun.n11.com/akvaryum/eurostar-akdeniz-380-siyah-akvaryum-38x26x405cm-P143582578
299.43 TL EUROSTAR AKDENİZ 380 SİYAH AKV.4W LED (38x26x40,5) https://urun.n11.com/akvaryum/eurostar-akdeniz-380-siyah-akv4w-led-38x26x405-P138721184 [EDIT]salas09,2018-01-04 10:42:14[/EDIT]
N11 sitesinde iki farklı fiyat tarifesi var. Satıcısı aynı net akvaryum. Alttaki iki ürün aynı ancak birinde LED olayından söz edilmemiş. Acaba fiyat farkı bundan kaynaklımı diye satıcısına sordum çünkü her iki ürünün de açıklaması aynı. yani LED'li olduğundan söz edilmiş. Gelen cevap tatmin etmedi ama 228 lira olan 3 gün içinde, 299 lira olan ise aynı gün kargoya veriliyor dedi satıcı. Dediği gibiyse 228,90 TL olan şu an piyasanın en uygunu. Çünkü, her yerde 300 TL civarı bu akvaryum.
228,90 TL Eurostar Akdeniz 380 Siyah Akvaryum 38x26x40.5cm https://urun.n11.com/akvaryum/eurostar-akdeniz-380-siyah-akvaryum-38x26x405cm-P143582578
299.43 TL EUROSTAR AKDENİZ 380 SİYAH AKV.4W LED (38x26x40,5) https://urun.n11.com/akvaryum/eurostar-akdeniz-380-siyah-akv4w-led-38x26x405-P138721184 [EDIT]salas09,2018-01-04 10:42:14[/EDIT]
Eurostar Akdeniz 380 (38x26x40,5)
İyi günler. Siteye baya bi zaman oldu girmeyeli. Hobiye bu akvaryumu alarak devam etme derdindeyim. Bulunduğum yerde güzel japon olursa japon besleyeceğim olmaz ise 40 cm.lik yüksekliğinden yararlanıp iki tane melek balığı beslemek istiyorum. Öncelikle başlıktan da anlaşılacağı üzere sorum bu akvaryum üzerine. Acaba, Eurostar Akdeniz 380 akvaryumunu alan ya da kullanan arkadaş var mı? Memnun mu? Aynı ürünün 320 modeli için silikonu balıklara zarar veriyor yorumu okumuştum. EUROSTAR AKDENİZ 380 SİYAH AKV.4W LED (38x26x40,5) olan modeli [B] 300 TL.[/B]
Ürün açıklamasında " 38 x 26 x 40,5 cm ebatlarında, 35 litre hacimli, 2,5 wattlık suyu temizleyen ve aynı zamanda hava veren motoru bulunan cam akvaryum setidir. Kapak üzerinde led lambayı yakmak için açma kapama düğmesi bulunmaktadır. 4 watt gücünde 2 adet beyaz, 5 adet mavi, 11 adet kırmızı ve 4 adet yeşil olmak üzere toplam da 22 adet led lamba bulunmaktadır. " denmiş. Fiyat olarak pahalı mı? Akla gelen makûl sorular ne ise onu soruyorum. Balık türünden ziyafe fiyat performans olarak ürün iyi midir bu önemli benim için, cevap verecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Tekrardan iyi günler herkese... [:iyi:]
İyi günler. Siteye baya bi zaman oldu girmeyeli. Hobiye bu akvaryumu alarak devam etme derdindeyim. Bulunduğum yerde güzel japon olursa japon besleyeceğim olmaz ise 40 cm.lik yüksekliğinden yararlanıp iki tane melek balığı beslemek istiyorum. Öncelikle başlıktan da anlaşılacağı üzere sorum bu akvaryum üzerine. Acaba, Eurostar Akdeniz 380 akvaryumunu alan ya da kullanan arkadaş var mı? Memnun mu? Aynı ürünün 320 modeli için silikonu balıklara zarar veriyor yorumu okumuştum. EUROSTAR AKDENİZ 380 SİYAH AKV.4W LED (38x26x40,5) olan modeli [B] 300 TL.[/B]
Ürün açıklamasında " 38 x 26 x 40,5 cm ebatlarında, 35 litre hacimli, 2,5 wattlık suyu temizleyen ve aynı zamanda hava veren motoru bulunan cam akvaryum setidir. Kapak üzerinde led lambayı yakmak için açma kapama düğmesi bulunmaktadır. 4 watt gücünde 2 adet beyaz, 5 adet mavi, 11 adet kırmızı ve 4 adet yeşil olmak üzere toplam da 22 adet led lamba bulunmaktadır. " denmiş. Fiyat olarak pahalı mı? Akla gelen makûl sorular ne ise onu soruyorum. Balık türünden ziyafe fiyat performans olarak ürün iyi midir bu önemli benim için, cevap verecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Tekrardan iyi günler herkese... [:iyi:]
Zebralarla Uyumlu Balıklar Nelerdir?
Genel özellikleri için bu linkten yararlanabilirsiniz http://www.akvaryum.com/amatitlania_nigrofasciatum_(zebra)_tatlisur_88_332.asphttp://www.akvaryum.com/forum/zebra_cichlid%E2%80%99ler_hakkinda_bilgiler_k71295.asp ayrıca bu linkte de gayet güzel anlatımlar mevcut..
Genel özellikleri için bu linkten yararlanabilirsiniz http://www.akvaryum.com/amatitlania_nigrofasciatum_(zebra)_tatlisur_88_332.asphttp://www.akvaryum.com/forum/zebra_cichlid%E2%80%99ler_hakkinda_bilgiler_k71295.asp ayrıca bu linkte de gayet güzel anlatımlar mevcut..
Yavrularına bakma konusunda gayet başarılı bir tür olan zebralar kısa zamanda bol yavru vermesi ile ileride size yer konusund sıkıntılarakasokacaktır bunu dikkate alarak zebra beslemek için karar verebilirsiniz ki yanlış anlaşılmasın ama maddi değeri de diğer balıklara nazara naz olunca akvaryumcularda bu balıkları geri almak istemiyorlar. İyi düşünüpte karar vermeniz gereken bir balık cinsidir.
Bu arada bahsettiğim zebra türü ilk verdiğim linkteki zebradır.
Zebralar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Öncelikle zebrayı tercih ederken akvaryumun boyutlarının ekonomiklik açısından küçük olması sizin lehinize olacağından söz etmişsiniz, ancak şöyle bir durum var ki zebralar kısa sürede çift oluşturabilen ve stres altında kalmadıktan sonra da kolay yumurta ve bununla beraber kolay yavru verebilen bir cinstir. Bu nedenle bunu düşünerek ileride yüzlerce zebrayı koyabileceğiniz ayrı bir akvaryumu düşünmeniz ya da zebra değil de yine litre olarak düşük kapasiteli akvaryumlarda da bakılabilecek türlere yönelmenizi tavsiye ederim, malum zebralar hızlı ve çok ürediklerinden akvaryumcularda almayacaklardır ileride size muhtemel bir sıkıntı yaratabilir. Bunu hesaba katarak hareket etmenizde yarar var. İyi günler dilerim.
Öncelikle zebrayı tercih ederken akvaryumun boyutlarının ekonomiklik açısından küçük olması sizin lehinize olacağından söz etmişsiniz, ancak şöyle bir durum var ki zebralar kısa sürede çift oluşturabilen ve stres altında kalmadıktan sonra da kolay yumurta ve bununla beraber kolay yavru verebilen bir cinstir. Bu nedenle bunu düşünerek ileride yüzlerce zebrayı koyabileceğiniz ayrı bir akvaryumu düşünmeniz ya da zebra değil de yine litre olarak düşük kapasiteli akvaryumlarda da bakılabilecek türlere yönelmenizi tavsiye ederim, malum zebralar hızlı ve çok ürediklerinden akvaryumcularda almayacaklardır ileride size muhtemel bir sıkıntı yaratabilir. Bunu hesaba katarak hareket etmenizde yarar var. İyi günler dilerim.
Haqos Expro-500 İnceleme
[QUOTE=etulum]
[QUOTE=oscarus]
BeZGiN 2013-04-06 11:36:07
[QUOTE=etulum]
Filtrenin içindeki suyu boşaltın ve filtrenizi akvaryuma yerleştirin. Emiş borusu suyun içinde olsun. Çıkış borusun da bir tane debi ayar tıpası var onu çıkarın ve çıkış borusunda 2 adet boş delik elde edeceksiniz (yağmurlama aparatını takmadığınızı varsayıyorum). Deliklerden birini elinizle tıkarken diğerine ağzınızı dayayarak gücünüz yettiğince çekin, bunu yapmadan hemen önce fişi takın. Ağzınız ile vakumlamaya filtre devir daime başlayana kadar devam edin. Böylece filtrenin içinde hava kalmadan çalıştırabilirsiniz. Buna rağmen çalışmıyor ise başka bir sorun vardır.
[/QUOTE]Dediğinizi aynen uyguladım ancak yine bir sonuç vermedi. Suyu çekerken az kalsın yutuyordum da :) Ama yok yani ne kadar çekersem çekeyim sonuç alamıyorum. Bu suyu içime çekme işini ne kadar süre devam ettirmem lazım acaba? Bir de sağ tarafta akvaryumdan suyu emip yukarıya doğru vermiyor, bunun nedeni ne olabilir ki? sepetlerin diziliminden mi ya da başka bir şey mi var?
[QUOTE=oscarus]
Eğer vanaların açık olduğunuza eminseniz çıkış borusundan ağzınızla biraz su çekin.
[/QUOTE]
Suyu çekiyorum ancak su sağ taraftar yani giriş kısmından yukarı yani çıkışa doğru gelmiyor, bunun nedenini de anlamış değilim.
Haqos Expro-500 İnceleme
İyi günler ben de aldım dün bu filtreden ama ne yaparsam yapayım çalıştıramadım. İçi dolu zaten, full su doldurdum. İçerisinde suyu döndürmüyor sanırım. Bunun için ne yapmalıyım. Bu akvaryumun içine daldırılan uzun boruyu akvaryumun dibine kadar mı uzatmak gerekiyor, benimki dibine kadar değil akvaryumun ortasına geliyor, dibine kadar boruyu uzatırsam sorun giderilir mi?
İyi günler ben de aldım dün bu filtreden ama ne yaparsam yapayım çalıştıramadım. İçi dolu zaten, full su doldurdum. İçerisinde suyu döndürmüyor sanırım. Bunun için ne yapmalıyım. Bu akvaryumun içine daldırılan uzun boruyu akvaryumun dibine kadar mı uzatmak gerekiyor, benimki dibine kadar değil akvaryumun ortasına geliyor, dibine kadar boruyu uzatırsam sorun giderilir mi?
Şu an işyerindeyim akşam eve gidince kontrolümü yapacağım, şimdi sorunsuzsa boşa kargoya verip aldığım yere de göndermek istemiyorum. İlk başta 5-10saniye hava üfürür gibi oluyor ama hemen duruyor. Takınca çalıştrıdım diyen arkadaşladı okudukça bendeki filtrenin sorununu merak eder oldum. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
HAQOS EXPRO-500 Filtre incelemesi
Ne yapsam olmadı kutuları taktım çıkardım, in out yerini değiştirdim. Suyu boşalttım
full yine doldurdum. Yok hala sadece üfleme sesi gibi motorda uğultu yapıyor. İşin içinden çıkamadım. Yardıma ihtiyacım var..
Ne yapsam olmadı kutuları taktım çıkardım, in out yerini değiştirdim. Suyu boşalttım

SON MESAJLAR
- Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum Kaangzkr, 08:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Kakadu Hakkında Soru Neothauma, 08:45
Yeni Üye Forumu - Gterror Ve Kalsiyum Karbonatlı Kum Çıkmazı madvoker, 04:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Balıklarım Hasta Mı? Sikowski, 03:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Aydınlatma Önerisi Hidro Dinamik, 03:02
Malzemeler ve Yemler Forumu - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 02:01
Akvaryum Tanıtımı - Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları giyotyn, 01:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Hidro Dinamik, 01:23
Güney Amerikan Cichlidleri - Labirentli Akvaryumu PufferKingdom, 01:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Hareketsiz Ve Dipte Duruyor marvellaeps, 00:59
Yeni Üye Forumu - Springtail, Yaykuyruk, Collembola (canlı Yem) Azizdurdenn, 00:36
Malzemeler ve Yemler Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 00:00
Canlı Doğuranlar - Balığımın Kafasında Beyaz Delik Gibi Birşey Oluştu MerakliHobici, 23:42
Yeni Üye Forumu - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 23:41
Sazansıgiller - Lepistes Seruvenim Cyber_Scout, 23:26
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda İnci Kefali, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - Camci Faciası... EfeC, 22:44
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 85x40x50 Akvaryuma Filtre Önerisi Cyber_Scout, 22:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Tavsiye Akvaryum Carcharodon, 22:24
Yeni Üye Forumu - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Cyber_Scout, 22:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karideslerim Bir Şekilde Ölüyor T3kniker, 21:52
Yeni Üye Forumu - Seiryu Stone+buce+anubias Cyber_Scout, 21:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İlk Bitkili Tank İçin Taban Bitkisi Önerisi Cyber_Scout, 16:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 15:39
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Taşı Ilaydagoksel, 15:34
Yeni Üye Forumu - Elimdeki Bitkilerle Yeni Bitkili Akvaryum Sena08, 15:20
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kumu Cyber_Scout, 15:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Akvaryumu ogurcay, 13:43
Akvaryum Tanıtımı - Petshop Açıyorum - Hobihanem Hobihanem48, 13:29
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Tatil Yemi Cyber_Scout, 13:20
Yeni Üye Forumu - Yunus Akvaryumu Beyaz Benek caganyasa, 13:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Neon Tetra BETA.4, 12:21
Yeni Üye Forumu - Lepistesimi Yavruluğa Almalımıyım ? Cyber_Scout, 11:57
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Armatür Cyber_Scout, 11:46
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistes Akvaryum Ilaydagoksel, 10:24
Yeni Üye Forumu - 85x40x50 Akvaryuma Balık Önerisi akvryumbaliklazm, 09:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Dipte Ve Hareketsiz AmatorLepistesci, 07:08
Yeni Üye Forumu - Camcıya Akvaryum Yaptırmak Hidro Dinamik, 02:02
Yeni Üye Forumu - Filtreyi Açmadan Bulanıklık Patlamasına Çözüm? asliaral, 01:11
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bu Bitkilerin Türü Nedir Cyber_Scout, 00:41
Bitki Akvaryumları Genel - Bitki Suyun pH'ını Arttırır Mı? Cyber_Scout, 00:34
Taban ve Gübreleme - Rocio Octofasciatum (electric Blue Jack Dempsey) Sorusu İsmail_96965, 00:06
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Walstad Metodu (ternapi) ternapi, 23:16
Bitki Akvaryumları Genel - İyice Küçüldük (minimal Deneyim)bir Maceranın Sonu Ehtiyar, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - Kolay Ucuz Karides Maması Yapımı. darkaura, 20:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Axolotl Akvaryumu Hakkında Bilgi Cyber_Scout, 20:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Güzel Yavru Fotoğraflarınızı Paylaşın Cyber_Scout, 17:40
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Deep Sea Pet Center Şikayet scorpion26, 17:16
Şikayet Var! - Nadir Tür Arıyorum İnci Kefali, 17:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Kültürü sefailgaz 08:24
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 08:24
- Fancy Beta Erkek Takas. abunil 07:29
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 05:57
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 05:57
- Sesiflora Montecarlo Güncel Stoklar Çeşitli Bitki ozelturlepistes 05:52
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 03:34
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 01:36
- 1 Albino L144 Shortfin 5 Siyah Cüce Vatozlar gürkanbey 00:47
- Malawi Erkekleri AlisBaba 23:18
- Half Black Gold AlisBaba 23:18
- F0 Neolamprologus Sexfasciatus Gold Ve Blu Enestr 23:10
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 22:21
- Natteri Pirana muhammet abaci 22:21
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 22:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 22:06
- Karides , Salyangoz . gyunda 22:06
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 21:34
- Erkek Damılık Cüce Vatoz Bysam 21:34
- Powerled Armatür Bysam 21:34
- Ücretsiz Yetişkin Sae Bysam 21:34
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 20:33
- Akvaryum 30*30 metsi 20:33
- L144 Tül Mavi Göz Yavruları DenizOlsam 19:54
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 19:54
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 19:26
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 19:26
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 19:01
- İnci Gurami Çifti Cüce Kerevit Cyber_Scout 18:52
- Himalayan Erkek Eş Arıyorum Cyber_Scout 18:52
- 2.67 Tüp Furcifer 18:52
- Dennerle Akvaryum Furcifer 18:52
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 18:52
- Creaqua Nano Elit Furcifer 18:52
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 18:31
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 18:30
- Sümbül, Şemsiye, Su Üstü Bitkisi ternapi 16:54
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 16:38
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:38
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 16:38
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 14:46
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 14:46
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 14:35
- 50 Adet Saulosi 1500 Tl Gönderim Vardır FrkMbuna 14:35
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:15
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:15
- 3-4-5 Cm Malavi Ciklet aycaketenci 13:56
- L144 Düz Kuyruk Erkek Sarı Ateş Mavi Melek Karides aycaketenci 13:56
- Yem Tablet BUCALILAR 13:31
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 13:31
KULLANICILAR
- 23 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.