ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Antitem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Şubat 2011 12:51
Son Ziyaret:
26 Haziran 2011 07:47
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Orhan DOĞAN
Doğum Tarihi:
19 Eylül 1985
Yaş:
38
İl:
Aksaray
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Orhan DOĞAN

SON 10 MESAJI

KAYSERİ AKMİN AKVARYUM İmalatı
Merhabalar,
Ben aksarayda oturuyorum ve 100x50x60 ebatında bir akvaryum yaptırmak istiyorum. Ürünlerinizi inceledim ve çok hoşuma gitti. Bana bu ebatlarda bir akvaryum için fiyat verebilir misiniz? (Mobilya ve kargo ücretini de dahil ederek) Kolay gelsin
Lepisteslerim
Kaliteli besleme yaptığında zaten normal büyüme süreci gerçekleşir. Spirulina yemleride dene çok faydası olur.
lepistesim hamile mi?
Büyürler ama kaybın mutlaka olur. 
İzlemesi En Güzel Balıklar!
Japon balıklarıda aheste yüzüşleri ve bazı türlerinin kuyruklarının güzelliğiyle beni etkiler. Özellikle oburlukları yüzünden sahibi odaya girdiğinde canlanıp yem için çırpındıklarını görmek insanda farklı bir sahiplik duygusu yaratıyor. 
Japon Baliklari
[QUOTE=muhteşem ben]Japon balıkları hayatımda gördüğüm em pis yaratıklar.6 taen falan alırsın ama çok pisleti,rler [/QUOTE]

Sevgili kardeşim japon balıkları pis yaratıklar değillerdir. Bu kanı genellikle japonları istif yapar gibi ufak akvaryumlarda büyütmeye çalışan kişi sayısı çok fazla olduğu için oluşmuştur. Forumlarda okuyoruz 50litrelik akvaryuma 8-10 tane japon balığını atarsak kusura bakmayın ama o akvaryumuda pislik götürmesi çok normal.
neden japon balığı besliyorum?
Gerçekten çok güzel fotoğraflar ama kötü olan tarafı sadece bakmakla yetiniyor olmamızSikkin Aslında böyle güzel türleri Türkiyeye getirip üremesini sağlayabilecek bir akvaryumcu bu işten çok karlı çıkacaktır. Ben bir devlet memuru olmama rağmen böyle güzel türler için bütçemi zorlarım. 
Dip çekimi
Aslında bende bu konudan dertliyim. Hagen marina adında bir ürün var 60cmlik boyu var. Bu ürünü kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
japon yavruları nasıl beslenir?
Serkan bey yumurtayı iyice haşladıktan sonra sarısını ufalayıp verin. Aslında bence daha sonrada aynı yumurtayı kullanmayın. Çünkü iyi muhafaza edilmediği takdirde bozulma mikrop kapma gibi durumlar olursa başınız ağrır. Zaten çok maliyeti olmaz yumurtanın ve çok uzun süre kullanmanıza da gerek yok 1-2 haftalık olunca artemia deneyin. Canlı yemin yavrular için daha faydalı olacağını düşünüyorum. Birde hata yaparsam affola demişsiniz ama aslına bakarsanız bende çok deneyimli değilim fakat hata yapalım ki doğrusunu öğrenelimBig%20smile O konuda burada ki ustalara güvenebilirsin çok hoşgörülü davranıyorlarGöz%20Kirpma
İlk Defa Başlayacağım
Eğer 150ltlik bir tank olacaksa japon türlerinede bir gözat derim. Görünüşleri ve bakımı açısından senin istediğin tarzda balıklar. Ama ne tür beslersen besle sayılarını fazla abartmazsan balıkların gelişimi için çok iyi olacaktır.
AKVARYUM BALIK konusunda Önerileriniz.
Fehim kardeşim bende çok fazla bilgili sayılmam bu konularda ama 3 farklı tür maddi açıdan zorlayabileceği gibi insanı yorarda. Hepsinin bakımı farklı olacaktır. Onun yerine akvaryumunu bölmeden tek bir tür besle. Hem böylece balıklarına daha fazla alan ayırmış olursun. Bu sayede daha sağlıklı büyürler seninde için rahat eder.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.