ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
alper_bozkurd
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ocak 2012 15:55
Son Ziyaret:
09 Şubat 2012 15:26
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alper KARAER
Doğum Tarihi:
01 Ağustos 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alper KARAER

SON 5 MESAJI

GÖMME AKVARYUM
[QUOTE=Yılan Avcısı][QUOTE=alper_bozkurd] Hayale başlamadan vazgeç diyorsun yani. Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile çok güzel duruyor. Bakalım inşallah yapabilen bir yer bulurum.[/QUOTE]
 
Alper kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun hem düğünün hemde akvaryumun.Ticari ilanlar kısmında Tuna akvaryum var onlarla irtibata geçebilirsin.Sana yardımcı olacaklardır.Hatta sana linkini vereyim.Gelişmeleri bizimle paylaşırsan seviniriz.
 
[/QUOTE]
 
Teşekkür ederim. Evde de tadilata başlayacağım için böyle bir şey düşünüyorum. Yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
GÖMME AKVARYUM
Hayale başlamadan vazgeç diyorsun yani. Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile çok güzel duruyor. Bakalım inşallah yapabilen bir yer bulurum.
GÖMME AKVARYUM
Çok teşekkür ederim. Büyük bir zevkle incelemeye başlayacağım. Bir de İstanbul'da her şeyi ile yapan biri bulursak tamamdır inşallah:)))

Hepsini tek tek inceledim ve çok güzel olmuşlar. Fakat İstanbul'da bu işi tamamı ile yapacak birileri lazım bana. Bildiğiniz yerler var mıdır?
GÖMME AKVARYUM
Öncelikle herkese esenlikler. Kısmetse 23 Haziran'da düğünüm var. Evimize konsolun olduğu yerin üstüne duvara gömme akvaryum yapabilir miyiz? bu konuda pek bilgim yok. Eğer oluyorsa bakımı nasıl oluyor gömme akvaryumların. Bu konuda açıkcası çok hevesliyiz. Güzel dekoratif olur diye düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Acemi bir akvaryum meraklısı olarak burdayım. Buradan çok şey öğreneceğime eminim...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.