ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatih BALCI
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ağustos 2012 20:36
Son Ziyaret:
22 Haziran 2015 15:42
Toplam Mesaj:
90 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih BALCI
Doğum Tarihi:
20 Haziran 1984
Yaş:
39
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih BALCI

400 LT. Tropheus İlangi

SON 10 MESAJI

Tropheus Duboisi Maswa Kolonimiz.
[QUOTE=KaYRaCiK]Fatih Hocam yavrular hiç kalmıyor ki sağolsun arkadaşlar hiç ilana koymadan alıyorlar gerek bile kalmıyor. Atilla Hocam da sağolsun iyi bakıyor duboisilere MAAŞALLAH KUVVETE İLLA BİLLA. 
Yanlızca ilk yavrularına kıyamıyoruz onlarda zaten görüldüğü üzere anne ve babaları ile birlikte yüzüyorlar. duboisi kolonisini bayağı bir çoğalttık. şimdi dün itibari ile 4 E 12 D. ve 3 E 9D.  şeklinde iki duboisi kolonisi de ben edindim. sağolsun Atilla hocam beni de özendirdi. çayımızı içmeye bekleriz inşallah Fatih Hocam. Saygılar 
[/QUOTE]

İnegölde cok ters ya :) Soyle daha yakinda olaydiniz iyidi :) İnsallah yolumuz duser gelip gorurum sizleri. Yeni kolonileriniz hayirli olsun. İnsallah onlarda bol ve guzel yavrular verirler.


[QUOTE=ZeMaHŞeRi] [QUOTE=Fatih BALCI]Takipteyim :) Kac yavrunuz oldu Atilla Bey ? Allah anali babali buyutsun :)[/QUOTE]

Teşekkürler Fatih Bey, yavrular elimizde kalmıyor, şu an 17 tane kendimize ayırdığımız ilk yavruları var. 24 adet de 1,5-2 cm boyunda yeni yavrular var. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. 
[/QUOTE]

Allah saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin Atillla Bey.
Leptosoma hakkında bilgi
[QUOTE=tanganyika_fish][QUOTE=Fatih BALCI]Ali bey cok faydali bilgiler vermissiniz. Bu hobiye verdiginiz katkilar gercekten takdiri hak ediyor. Elinize emeginize saglik hic sıkılmadan okudum.[/QUOTE]
 
Fatih bey inanın yaptığınız bir işin değeri yaptığın işin başkaları tarafından beyenilmesimiymiş..Bu yazılanları gördükçe bir nebze olsun katkımın olduğunu hissediyor ve beni mutlu ediyor..
 
Teşekkür ederim..
[/QUOTE]

Ali bey olumlu yorumlar illaki olacak yaptiginiz is begenilecektir, ama birde yorum yapmadan herhangi bir sey soylemedende tecrubelerinizden faydalananlar var. Kimse bisey yazmasa bile sizin hevesiniz kirilmasin. Foruma yaklasik bir yildir uyeyim ve adinizi sık sık duyuyorum, sizi tanimamis olmama ragmen hobiye faydalarinizi biliyorum. İciniz rahat olsun ;) 
Leptosoma hakkında bilgi
Ali bey cok faydali bilgiler vermissiniz. Bu hobiye verdiginiz katkilar gercekten takdiri hak ediyor. Elinize emeginize saglik hic sıkılmadan okudum.
yeni bembalar
Okan bey Merhaba,

Belirli araliklarla kalabaliklastirmak tropheus turleri icin pek uygun bir strateji degil. Tropheuslar sosyal canlilardir, her degisiklige tepki verirler. Araliklarla ekleyeceginiz baliklari aralarina kabul etmeyebilirler. Tropheuslarla ilgili makaleleri bolca okuyun derim. Yemiyorlar diye bol yemleme yapmayin. Zamanla tanka alisip yeme ilgi duymaya baslayacaklardir. Akvaryumda yenmeyen biriken yemleride akvaryumda birakmayin. Cok fazla zaman gecmeden temizlemenizi tavsiye ederim. Yem atiklari zamanla zehirli atiklara donusecektir. Saglikli hobiler.
KARADENİZ DENİZ AKVARYUMU
Murat Bey Merhaba,

Projenizi takip ediyor ve sonucu merakla bekliyorum. İnsallah olumlu sonuclar alirsiniz. Resimlerle bizleride bilgilendirirseniz seviniriz. İyi calismalar..
15 litre pico reef, hayırlı işler :D
Aslinda Palyacodan cok mercanli halini merak ediyordum bende :) Mercanli halini sabirsizlikla bekliyorum. Mercanlari eklerken nasil eklediginize dair bilgilendirme yaparsaniz cok mesut olurum :)
Brichardi Kipili Anne ve Yavruları Video sayfa 6
Armagan Bey oncelikle bize bu gorsel ziyafeti sundugunuz icin tesekkur ederim. Yavrular mukemmel gozukuyorlar. İnsallah albinolarida gormek nasip olur. Saglikli hobiler.
Tropheus Duboisi Maswa Kolonimiz.
Takipteyim :) Kac yavrunuz oldu Atilla Bey ? Allah anali babali buyutsun :)
Compressiceps Chaitikalarım
Tebrik ederim, gercekten cok guzeller. Allah saglikli yavrular nasip etsin. 
Bemba
Gokhan bey tropheus hep zor bir tur olarak bilinir ama bakilmasi o kadar da zor degildir. Ayrica bagimlilik yaratir :)Size tavsiyem forumda bolca arastirma yapip herseyi okuyun. Herseyi es zamanda yapmaya calisin. Ornegin haftalik su degisimlerini aksatmayin. Bunu her hafta ayni gun yapmaya calisin. Yemlemeyi az ve sik yapabilirsiniz. Ani degisiklilerden kacinin, dekor vs. Bloat hastaligi ile ilgilide arastirma yaparsaniz tropheusta korkulacak bisey yok ;)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.