ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Evolta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ocak 2014 19:56
Son Ziyaret:
15 Şubat 2014 02:45
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökhan Gül
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Nigde
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gökhan GÜL

SON 8 MESAJI

Moly balığı enterasan yüzüşü
Su değişimi yapalı 1 hafta oluyor.hayır suyu çeşme suyu ile kullanıyorum fakat seranın aquatan ve toxivec ilaçlarını kullanıyorum.suan balık gayet sakin yüzüyor hiç bir sıkıntısı yok gibi
Moly balığı enterasan yüzüşü
Arkafaşlar moly balığım an itibariyle çekmiş olduğum video ilk defa böyle bir olayla karşılaştım balığım neden böyle yüzüyor acaba ?

Videolink: http://youtu.be/PmX3gi9MK-g
Akvaryumda sıkıntı
Arkadaşlar benim 5 moly balığım var an itibariyle gözledim 1 tane molyi kimse istemiyor gibi tavırlar takınıyorlar onu hep kovalıyorlar oda akvaryumun bi yerinde yanlızca duruyor yanlarına gittiğinde yine aynı kovalamaca diğer bütün molyler kovalıyor acaba balık hastamı yoksa başka bi sorun mu var ?
Kolay bakılan bitki ?
Arkadaşlar ben akvaryumda bitki yetiştirmek istiyorum fakat bu konuda hiç bir tecrübem ve bilgim yok. Bitkilerin adını bile bilmem.benim sizden istediğim akvaryumda bakılması en kolay bitki nedir yada bitkiler.ben moli balığı besliyorum akvaryum 40lt 35cm boyunda benim 4 dişi 1 erkek molim var dişilerin 3nün yavrulama zamanları 1 hafta kadar var 6 tanede tetra var.yani diyeceğim şu ben akvaryumu bitkilendirecem moliler doğurdukları zamanda yavrular arasında saklana bilsin akvaryumda balıkların doğal ortamına en yakın olmaları için yapıcam yavruluk filan uğraşmak istemiyorum.akvaryumun altında lavkırı var ve çakıllar var bunlarıda belirteyim bilginiz olsun ona göre daha kolay yardımcı olursunuz bana. Gökhan GÜl
Balık cinsi
Arkadaşlar bu balığın adını bilen var mı tetra diyorlar ama cinsi neydir bunun ?





Volkan ULUĞ2014-01-29 12:17:31
Sera aquatan
Arkadaşlar sera aquatan aldım kullanımını araştırdım fakat bekleme konusunda bir bilgiye ulaşamadım bekleme süresi varmıdır yoksa direk akvaryuma ilavemi yapıcam bir bilgi verirmisiniz?
Fikir Verin
iç filtrem var kardeşim fakat dış filtre almayı düşünüyorum 
Fikir Verin
ARkadaşlar benim 35 lt akvaryumum var moly ve tetra var içinde ben akvaryuma ufak bir dış filtre almayı düşünüyorum.sizce almalıyımıyım ufak bir şey birde bu dış filtlerin su debisi filan onun hakkında bilgi veririmisiniz ? Şimdiden teşekkür  ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.