ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
özlem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2006 12:00
Son Ziyaret:
20 Ocak 2008 22:27
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
özlem
Doğum Tarihi:
06 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

özlem san

SON 10 MESAJI

P.demasoni özellikleri ve farkı!

Arkadaşlar bu konu sayesinde demasoni beslemeye başlayan birsürü arkaşımız oldu onlara burdan sağlıklı balıklar diliyorum.

Ayrıca şunu farkettim (tabi bu antalya için geçerli) artık akvaryumcular demasoni getirmeye başladı.Ankara'dan da birkaç arkadaşımız bunu söyledi sanırım demasoni bulma sıkıntısı giderek azalıyor buda sevindirici bir haber

P.demasoni özellikleri ve farkı!

Hatanızın farkına varıp düzeltmiş olmanız yeterli Meriç Başer Bey.Konunun daha fazla saptırılarak amacından uzaklaşmaması için lütfen bu konuyu kapatalım ve artık uzatmadan açılan bu konunun özüne dönelim.

Saygılar.

P.demasoni özellikleri ve farkı!

Meriç Başer Bey herşeyden önce çevrilen veya yayınlanan tüm bilgilerin %100 doğru olduğunu söylemek çok zordur.Gerçekliğinin kanıtlanmaları için sizinde bildiğiniz gibi bir sürü prosedürden geçmesi gerekir.Dolayısıyla burda amacımız başka forumların reklamını yapmak veya güvenilirliğini savunmak değildir.Eğer farkettiyseniz ben bu makaleyi nerden alıp çevirdiğimi belirtmedim çünkü bunun şuan içerisinde ve üyesi bulunduğumuz foruma saygısızlık olacağını düşündüm.Buradaki diğer bir amacımızda tecrübelerden yaralanmaktı ama lütfen bu amacı saptırmayalım herkes tecrübesini anlatabilir adı üstünde tecrübedir hiçkimse doğruluğunu savunmamaktadır.

Saygılar.

özlem2007-2-8 15:46:54
P.demasoni özellikleri ve farkı!
Osman Bey piyasada bulunmamasının temel nedeni bence çok bilinmemesi ve ortalama 18-20 yavru vermesi.Kadir Bey demasonilerin davranış biçimi agresif olarak tanımlansada tecrübe olarak şunu söyleyebilirim;demasonilerin sorunu ve agresifliği başka türlere karşı değil.Onların temel sorunu yer ve birbirlerine hakimiyet kurmak üzerine.Bol kayalıklı bir akvaryumda diğer malawi türleri ile beslenebilir. özlem2007-2-7 23:55:20
P.demasoni özellikleri ve farkı!
Batuhan Bey ve teşekkürlerini beğenilerini yazan,ileten herkese teşekkür ederim.İlerleyen dönemlerde daha yeni ve farklı bilgilere tecrübeleride ortak ederek ulaşmak dileğiyle.
P.demasoni özellikleri ve farkı!
Demasoniler anlatılanlar gibi davranış özelliği göstermeyebilirler fakat bu yorum değil direk yurtdışı yayınından birebir çeviridir.Dolayısıyla burda anlatılan bütün özellikler demasonilerin hepsinde görülür diye bir iddia da atamayız ortaya.Ama şu da bir gerçek ki akvaryumcularda en az hatta arada bir rastlanan bir balık türüdür diğer malawiler gibi istenildiği her an her boyuna,erkek veya dişisine ulaşılamamaktadır.Beslemek isteyen arkadaşlarda aynı fikirdeler bulmakta zorlandıklarını belirtmişlerdir.
P.demasoni özellikleri ve farkı!

Makalede de bahsedilen ve P.demosineye çok benzeyen P.minutus aşağıdaki linkte ki balıktır.Demasonide belirtildiği gibi vücut çizgileri kuyruğa kadar devam ederken minutus'ta çizgiler neredeyse gövdenin ortasında son bulmakta ve daha açık renkli olmaktadır.

http://research.yale.edu/peabody/CICHLID/PP/pminutus.jpg

P.demasoni özellikleri ve farkı!
Fikrinize katılıyorum akvaristler ürettikçe demasoni besleme oranı artacaktır.
P.demasoni özellikleri ve farkı!
Şuan problem yaşamıyor olabilirsiniz ama ilerki dönemlere hazırlıklı olun problem yaşayabilirsiniz çünkü johanniler demasonilere göre biraz daha sert ve agresiftirler.
bu balıkların türünü bilen varmı?

Balıklarınız calico'dur.Calicolorın vücutlarında ki renklerin ve beneklerin yoğunlukları farklı olabilir bu sizi yanıltmasın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.