ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
anil.biberci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Kasım 2014 18:09
Son Ziyaret:
13 Kasım 2014 23:46
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl BİBERCİ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anıl BİBERCİ

SON 9 MESAJI

japon balığımın kuyruğu kopmuş
tamam, teşekkür ederim hepinize. :) umarım :)
japon balığımın kuyruğu kopmuş
teşekkür ederim. ama benimkisi şuan yüzemiyor. yem yemekte zorlanıyor. açıktan bile ölücek gibi hissediyorum. :(
japon balığımın kuyruğu kopmuş
 2-3 santim boyutundaki japon balığım 70 litrelik akvaryumda 4 sntimlik  15 santimlik bir japon balığı ve 13 santimlik bir teleskopla birlikte yaşıyordu. biraz önce bir baktım o 2-3  santim olan j. balığımın kuyruğu kopmuş. buyuk japon balıkları nasıl yaptı bunu anlamadım. yapabılırler mi? yuzmekte zorlanıyor daha doğrusu yuzemiyor. ne yapıcam ben? o küçük japonları ayırdım hemen başka bir akvaryuma koydum. o kuyruk tekrar oluşabilir mi??? yoksa ölür mü? anil.biberci2014-11-13 00:51:30
Akvaryumuma balıklar uygun mu?
Teşekkür ederim. Peki o bahsettiğim üreme konusunda bir fikriniz var mı?

Akvaryumuma balıklar uygun mu?
İç filtremi dediğiniz gibi yaptım. Ama o zamanda filtrenin öne doğru baktığı tarafta çok şiddetli bir akıntı oluyor. (Yan kısa kenar boyunca) Bu yüzden de akvaryumun hacmini birnevi küçültmüş gibi oluyorum. Balıklar o tarafa hiç gelmiyorlar. Akvaryumumun daha küçük bir kısmını kullanıyorlar. Sadece orada duruyorlar.
Akvaryumuma balıklar uygun mu?
Bir şey daha sormak istiyorum. Bu balıklarımın bulunduğu akvaryumda iç filtre var ve sanki iç filtre balıkları kendine çok çekiyormuş gibi hisssediyorum. Aslında yine de yüzüyorlar öyle bir tutuklukları yok ama bazen yüzmediklerinde filtreye doğru gidiyorlar. Bu kötü bir şey mi onlar için? Strese girerler mi? Bir de japon balığım teleskopumu kovalayıp duruyor. Karnına vuruyor. Çiftleşme belirtisi olduğunu öğrendim. Bu iç filtremin bulunduğu akvaryum dış döllenme için uygun bir ortam mı? Yumurta ve spermler birleşir mi ve ya filtrenin suyu filtrasyon yaptığından dolayı birleşememe gibi durumları olur mu hasar görür mü hücreler?
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar, ben de yeni üye oldum. Selamlar. :)
Akvaryumuma balıklar uygun mu?
Çok teşekkürler. Yani yanlarına daha da balık ekleyebilir miyim? Mesela 70 litre olduğuna göre böyle bir akvaryumda toplam kaç japon balığı yaşayabilir? (Örneğin uzunluğuna 7 santim dersek?)

Akvaryumuma balıklar uygun mu?
80x25x35h akvaryumum var. Bu işe daha yeni başladım sayılır. Tam olarak ne nedir bilmiyorum. Bu akvaryumum da 2 tane küçük japon balığım vardı 3er santimlik. Biraz önce de onların yanına 13 santim uzunluğunda bir japon balığı ve 10 santim uzunluğunda da bir teleskop attım. Sizce şuan ki ortam onlar için uygun bir ortam mıdır? Su az gelebilir mi? Aslında rahatları iyi gibi gözüküyor. Bu arada akvaryumumda bir tane vatoz bir tanede küçük 2 cm çöpçüm var. :) Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.