ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kblyarsln
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2015 22:44
Son Ziyaret:
30 Mart 2018 15:43
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kubilay arslan
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1987
Yaş:
36
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kubilay Arslan

SON 10 MESAJI

Yapay Bitki Hkk
[QUOTE=MurathanM]Akvaryum için hazırlanmış özel plastik bitkiler var. Bu türler salınım yapabilirler. Balıklarınız için zehirleyici olabilir. Plastik bitki ek olarak fazla kir tutar. En az ayda 1-2 kere temizlenmelidir yoksa koku da yapabilir. [/QUOTE]

elimde baya bi adi salyangoz da var onlar yosun tutmaması konusunda faydalı olur diye düşünüyorum sizce faydası olur mu ?
Yapay Bitki Hkk
Arkadaşlar merhaba evdeki akvaryumu bitkiliye cevirmek istiyorum fakat akvaryum buyuk oldugundan aydınlatma, bitki vs. cok pahalıya mal oluyor. Sizce aşağıdaki yapay bitkilerden kullansam canlılara bi zararı olur mu normalde akvaryum için değil ama plastik sonuçta.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/174587/010220181309591.jpg[/IMG]
Full Red Lepistes Hakkında
[QUOTE=Muzaffer19]Tilki kuyruğu bitkisi edinebilirsiniz bende var çok hızlı büyüyor ve yavrular için yüzeyde çok iyi bir saklanma alanı yaratır. Hem daha doğal olur.
Tilki kuyruğu yüzeyde fazlaca yer kapladıkça rafyaları daha dipten tutturup yavrular için çok iyi alan sağlamış olursunuz diye düşünüyorum. Bu söylediğim zaman içinde olur büyük bir akvaryumunuz var. Fiyatı ise akvaryumcuda 5'i geçmez diye düşünüyorum. Sağlıklı balıklar dilerim.[/QUOTE]

kardeşim bitki olayını bende düşündüm ama bitkiye uygun toprağım ve aydınlatmam yok malesef. akvaryum fazla güneşte gormuyor diyebilirim. bu ikisini temin etmekte baya masraflı oluyor yaklaşık 50 kg kum kullanmam lazım o yuzden rafyada karar kıldım sence bu kadar rafya yeterlimidir.
Full Red Lepistes Hakkında
Arkadaşlar merhaba ;

Daha önce malawi beslediğim akvaryumda full red bakmaya karar verdim. Aslında bitkili olarak kurulum yapmayı düşünüyordum fakat akvaryumun ölçüleri büyük olduğundan maliyeti fazla çıkıyor bu yüzden bitkili kurulum yapamadım. Balıkları yaklaşık iki ay önce üretim yapan bir arkadaştan satın aldım gayet sağlıklı balıklar hiç kayıp vermedim. Sormak isteiğim soru şu akvaryumun kenarlarına koyduğum rafyalar sizce yeterli midir? Yeterli değil ise nerelere koymamı tavsiye edersiniz fikrinizi almak istedim. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden tşkler.

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=T269ErItKjc&feature=youtu.be[/VID]
Yunuslarim Safkan Mi ?
Teşekkürler arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum sıcaklık 26 da sabit degiştirmicem o zaman.
Yunuslarim Safkan Mi ?
Kardeşim sagolasin cevap verdiğin için. Benim merak ettiğim aslında kafalı yunus olup olmadıkları. Hafiften kafa yapmışlar zaten ama daha çok büyür mü onu merak ediyorum ve benim bunun için yapmam gereken bişey var mıdır. Genelde su sıcaklığıyla ilgili şeyler okudum ama benim akvaryumum karma o yüzden ısı ile oynamak istemiyorum.
Yunuslarim Safkan Mi ?
[VID]https://youtu.be/EaQgAfkxDec[/VID]

Arkadaşlar videodaki yunuslar safkan midir ? Satın aldığım adam çok övdü ama ilk defa yunus beslicem bilgi verirseniz sevinirim.[:?]
Balıklarım
Saulosi ye benziyo kardeşim sanki
Akvaryumumun Son Hali
Ortalama 35 kadar balık var kardeşim bende o konuda tereddütteyim zaten acaba fazlamı balık sayısı diye.
Akvaryumumun Son Hali
[B]Arkadaslar akvaryumun son hali budur elimden geldigi kadar erkek disi sayisini ayarlamaya calistim sizce balik sayisi uygunmu ? Akvaryum 400lt[/B]


[VID]https://www.youtube.com/watch?v=r5YlkFVpgSM[/VID]

[EDIT]kblyarsln,2015-06-26 09:36:41[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.