ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kozcann
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2007 12:04
Son Ziyaret:
03 Eylül 2009 15:59
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kemal can
Doğum Tarihi:
18 Ekim 1970
Yaş:
53
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kemal can

SON 10 MESAJI

Bidondan dış filtre (Resimli)
Emre bey bu çok basit. Önce filtreyi koyacağınız yer akvaryum seviyesinin altında olmalı. Su giriş hortumunu akvaryuma yerleştirin. Sonrada su çıkış hortumundan emiş yapın. Oluşan basınçla su önce bidonu dolduracak sonrada emiş yaptığınız hortumun ucuna kadar gelecektir. Hortumun ucunuda tekrar akvaryuma korsanız sistem çalışmaya hazırdır. .
Bidondan dış filtre (Resimli)
Merhaba arkadaşlar ben dış filtreye benzer bir iç filtre yaptım. Baya uğraştırdı ama süper oldu. Dip çekimi derdim nerdeyse bitti. Resimlerini çekip yapım aşamasını anlatıcam ama biraz zaman lazım. .
Hamburg Sünger Filitresi - Hamburger Matt
Birde ısıtıcıyı bunun içine koysak olur mu? Yanılmıyorsam su seviyesi akvaryumun içi ile aynı olmuyor yani zamanla düşüyor. Isıtıcının açıkta kalma gibi bir problemi olur mu?lafayette2007-09-07 12:37:32
Hamburg Sünger Filitresi - Hamburger Matt
Selam. Arkadaşlar ben süngere takıldım. Şimdi bu herhangi bir sünger mi? Yoksa özel bir süngermi olacak. Eğer özelse nereden bulabiliriz.
HMF filtre sistemi
Teşekkürler arkadaşlar.
Çöpçüye ne olmuş anlamadım.
Merhaba. Benim çöpçümede aynısı oldu. İlk önce yan yüzgecin dip kısmında kırmızılık oldu. Sanki kan oturmuştu. Daha sonra bu kayboldu aynı tarafta gövdede çıktı. Daha sonrada iki gözüde dışarı portladı. Etrafı kırmızı idi. Ayrıca kafasının üstündede kırmızı yumrular vardı. Sanki kan oturmuştu. Kısa bir süre yaşadı. Sonrada öldü. Akvaryumcu bir iç parazit olduğunu söyledi. Resmini koyacaktım ama hanım atıvermiş. .kozcann2007-08-28 16:58:07
Arka Fon Malzemesi ve Çimento
Arkadaşlar ben ankara sincanda oturuyorum. Bende kalekim 2300 aradım ama malesef. Kime sorsam bana uzaylı muamelesi yapıyor. Adamlar hayatlarında duymamışlar. Tam ümidi kesmiştim. Küçük bir nalburda buldum. Ondada 20 kg vardı. 23 ytl dedi. Bana 1-2 kg lazımdı almadım. Bazı malzemeyi bulmak gerçekten çok zor. Onun yerine alternatif bulmak zorunda kalıyoruz. Ben dekorumu (küçük birşey zaten) yutongtan yaptım kaplamak içinde filli boyanın copotect fleks fugo derzdolgusunu kullandım. 1 kg paketlerde satılıyor ve de 1 ytl. Dekoru henuz yerleştermedim. Her ihtimale karşı akvaryum silikonu kullanarak akvaryum kumu ile kaplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur. Teşekkürler.
HMF filtre sistemi
Arkadaşlar internette hmf filtre denen bir sistem var. Sitede ise bununla ilgili ne yazıkki açıklayıcı bir konu yok. Siteler yabancı olduğu için pek bir şey çözemedim. İçinizde bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşması bizi mutlu edecektir. Teşekkür ederim. Bu arada 50 Lt lik tank için hangi dış filtreyi önerirsiniz.
Filtredeki pislik geri boşalıyor...
Merhaba aynı sorun bendede var. Ben kendi yaptığım balık yakalama kepçesini kullanıyorum. Gayette memnunum. Kalınca bir teli aynı şekilde kıvırdım. Dikkat edilmesi gereken filtrenin bunun içine girmesi. Daha sonra ince delikil tülden ( perdecilerde parça bulursun) kepçeyi yaptım. Filtreyi çıkaracağım zaman önce çalışır vaziyette camdan ayırıyorum. Kepçenin içine koyduktan sonra filtreyi kapatıyorum. Tüm pislik filtre ile beraber kepçede kalıyor. .
Elektrik kesintisine hesaplı çözüm
Bakalıımmmm. Yanılmıyorsam adaptör ile röleyi besleyecek. Adaptör fişe takılı olduğu sürece ve elektrik oldukça röleyi çekeceğinden; rölenin kontakları açık konumda olacaktır. Elektrik kesintisinde veya adaptör prizden çıkarılınca röle devre dışı kalacak kontaklar kapanacaktır. Kapanan kotaklar ise anahtar vazifesi görecektir. Böylece devreyi tamamlayıp motoru çalışması sağlanacak. .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.