ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
turkrock_?
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ekim 2007 13:35
Son Ziyaret:
09 Şubat 2010 16:55
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet AYDIN
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1990
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet AYDIN

SON 10 MESAJI

taban taşları ve yavru melekler
Selam,yavru meleklerimin bugün 7. günleri yavas yavas serbest yüzme hareketleri basladı sorum;akvaryumun taban tası cakıl tasından biraz daha küçük yani aralarında düştüler bu yüzden cok sayıda kayıp verirmiyim veya kayıp verme ihtimalim nedir.Yoksa taşların arasından iyice yüzmeye başladılarmı cıkarlarmı?Teşekkürler.
Yavru melek yemleme
Sabit 28 derecede.
Yavru melek yemleme

Şu an koyamam evde değilim.Yalnız akvaryum büyük hava motoruyla havlandırmasını sağlıyorum içinde bi mango kökü bulunmakta su değerleri iyi anaç melekleri atmadan önce kurduğumda iki hafta dış filtreyi ve ısıtıcıyı çalıştırıp suyu hazırladım o şekilde anne babayı attım akvaryuma.

Yavru melek yemleme

Anne babalarını ayırdım yavrular kuyruklandığında annenin bi kaç tanesini yediğini gördüm hemen ayırdım.Bu ikinci yumurtlayısları daha önce kalabalık akvaryumda yumurtladılar yumurtalar mantarlaşmıştı ikinci günde yemişlerdi yumurtaları bu sefer anne babayı ayırdım yalnız baslarına yumurtladılar.

Yavru melek yemleme
Artık elimizden geleni yapıp büyütmeye çalışacağız napalım.forumu araştırdım bir çok bilgiye ulaştım fakat ulaşamadığım bilgileri burada soruyorum balıkları kaç gün sonra yemlemeye baslamalıyım ve artemia'yı nerden edinebilirim?
Yavru melek yemleme
Selam arkadaşlar,5 gün önce melek balıklarım yumurtladı su anda yumurtalar kuyruklandı ve yavas yavas yavrular ayrılmaya başladılar.Yemleme konusunda artemia önerildiğini okudum hep.Sorum artemia hakkında hiç bi bilgim yok anladığım kadarıyla bildiğimiz yemlerden değil bi şekilde üretiliyor herhalde.Akvaryumculardan elde etme şansın olamazmı veya nasıl üreteceğim.Yardımlarınız için teşekkürler...
melek yumurta
tasa değil boruya yumurtluyolar büyük melekleri ayırıyımmı tanktan ve metilen mavisi eklemesem olurmu eklersem yumurtalara zarar verme riski yüzde kactır?
melek yumurta
Melek balıklarım su anda yumurtluyo ilk deneyimim anac balıkları ayırmalımıyım birde konusunu okudum metilen mavisi eklenmesi gerekiyomus asırı bi şekilde bu konuda tedirgin oldum bi zararı olabilirmi yumurtalara acil bilgileriniz lazım. Teşekkürler.
Pangasius,yem sorunu

Pangasiuslar suyun üzerinde kalan yemlerden yemezler.Ben 1.5 senedir besliyorum tetra ve seranın dibe çöken yemlerininden yaptığım karışımla yemleme yapıyorum ve balıklarım gayet iyi durumdalar...

Herkes pengasus balıklarının resmini koyabilir mi


Benim pengasus'm. =)
 
turkrock_?2008-04-29 19:26:29

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.