ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerrrrem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2008 23:26
Son Ziyaret:
12 Kasım 2009 19:55
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Can
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1977
Yaş:
47
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerem Can

SON 10 MESAJI

lambanın ıslanmaması için?
Yaptığınızın nasıl birşey olduğunu anlamadım ama havasızlığın lambaya olumsuz bir etki yapacağını sanmıyorum. Florasan lamba olsun akkorfilamalı lambalar olsun esas ışık üretilen kısımlarında zaten hava bulunmaz.
Elmas İle Cam Kesimi (videolu)
Furkan bey güzel bir paylaşım teşekkürler. kerrrrem2009-01-19 21:45:27
yunuslarda renk
Öncelikle gecenin bu saatinde cevap yazdığınız için teşekkürler ilyas bey. Işığı açana kadar balıkların rengi oldukca güzel duruyor. ışığı açtığım zaman renkleri beyazlaşıyor. Bahsttiğiniz " floresanınızın renk geri verimi iyi değildir" olayını pek anlamadım. ama normal diyorsanız yeterlidir bemin için tekrar teşekkürler.
yunuslarda renk
Teşekkürler Üstat. Peki anlattığım renk değişimi normal bir olaymı.
yunuslarda renk
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. Akvaryumum 75. 40. 50h ve 10 adet 5 aylık yunus var akvaryumda. Yaklaşık iki saattir foummdaki yunuslar hakkında yazılan yazıları okuyorum. Akvaryumu kuralı daha 3 hafta oldu. Aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Akvaryum evin kuçük odasında oldukça sakin bir ortam yani. Bazen gece uyandığımda akvaryuma bakmak için odanın ışığını yakıyorum. Bütün balıklar kum üzerinde karınları üstünde duruyorlar buraya kadar normal. Ama renkleri mavi. Forumda okuduğum kadarıyla yunuslar stres altında bu rengi alıyorlar. Gündüz akvaryumun ışığını yakıyorum ve yunusların beyazlaştıklarını görüyorum. Bana olanlar ters gibi geldi çünkü. Belki çok saçma bi soru ama bu konuda bi açıklama yaparsanız sevinirim. UtangaçUtangaçUtangaç
Cam Kesmenin incelikleri ?
Arkadaşlar birazda el alışkanlığı olacak galiba  bir parça camı ufak parçalara bölene kadar kestim ve git gide insan alışıyor.
Cam Kesmenin incelikleri ?
[QUOTE=Burak017]Evet Var 2 den başlar 6. sondur ben hep 2. numarada kesiyorum daha saglam kesiyor 6 a getirdigim zaman cam catliyor denedim Yanlışşa düzeltin arkadaslar [/QUOTE]
 
 
Evet arkadaşlar bende denedim 2. numara daha düzgün kesiyor.
Cam Kesmenin incelikleri ?
üstad teşekkürler cam kalınlığı 6 mm nasıl bölmem gerekiyor. yani nasıl bir kuvvet uygulamalıyım ki düzgün bir şekilde kırılsın. baya bir uğraştım ama canın bir kenarı hep kavisli çıkıyor.
Cam Kesmenin incelikleri ?
 Arkadaşlar böyle bir forumda bence camın nasıl düzgün kesildiği konusuda olmalı ben aradım ama bulamadım. Nedenine gelince, elimde cam var elmas var ama o camları kesecek kadar yetenek yok galiba. şimdi yetenekli camcılara kestir diyebilirsiniz ama burda kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyorsak bence bu konuda bilgisi becerisi olan arkadaşlar bu işin püf noktalarını bizimle paylaşabilir diye düşündüm.
Şimdiden teşekkürler.
floresan devresi
Normal balast bağlantısı bildiğim  kadarıyla böyle olmalı arkadaşlar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.