ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
axellll
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ocak 2010 14:11
Son Ziyaret:
20 Eylül 2014 12:17
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Umut Tokmak
Doğum Tarihi:
09 Aralık 1994
Yaş:
29
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Umut TOKMAK

SON 10 MESAJI

Molim Hamile mi?
Pet shopçunun dediğine göre günde yarım çay kaşığı kaya tuzu at demişti. Onu yapıyorum günde yarım çay kaşığı kaya tuzu iyi geliyor onlara. Suya gelince. Su bence çok iyi. Henüz ısıtıcı takmış değilim. Havalar o kadar soğumadı. Soğuyunca 26 dereceye sabitlicem. Dış filtre daima çalışıyor. Su temizliği çok iyi. O resimleri yakalayana kadar çok uğraştım. Anca bu :) Karnı şiş baya. yani gerçekte bakınca hamile gibi :) Akvaryumdan anlamayan bi insan bile hamile der.

Bu arada teşekkürler bilgi için.
Molim Hamile mi?
Yeri burası mı bilemedim pek. Yani forumda araştırdım ama bulamadım. Daha demin beyaz molimin resimlerini çektim. Sanırım ay moli deniyor onlara. Hamile mi pek bilemedim. Karnı şiş. O resimleri çekene kadar benimde göbeğim şişmedi değil  Göbeğim çatladı yakalayana kadar :)) Resimleri koyuyorum. Hamileyse ne kadar var doğuma? Ben yavrulukta üretmiyorum. Su tankım 80lik. Yaklaşık 30 Moli var içinde. Alttada yavrunun saklanması için bitkiler fazlasıyla mevcut. Su tankının genel resmini de gönderebilirim. Herkes diyor moli doğurunca 10-15 tane birden doğurur. Bu sabah bitkilere saklanan 2 tane yavru vardı. Diğer 8 yada 13 tanesi nerede ? :) neyse uzattım. Yardımlarınızı bekliyorum.




tugix2011-09-29 16:16:36
Dişi İceman Karnındaki ŞişLik
[QUOTE=onurplus01]Eğer yavruları aldığınızda 0 yaşında değillerse şimdiye yavru vermesi gerekiyordu.Benim iki düşüncem var.1)Akvaryum şartlarınız yetersiz olabilir.
                       2)Daha öncede yumurta aldı ancak siz farketmediniz.
[/QUOTE]

İcemanleri aldığımda yaklaşık 1-2 aylıklar idi. Onları aldıktan sonra üzerinden 6 ay geçti. Daha önce karnında böyle bir şişlik fark etmedim balıklarımda. Her gün inceLerim çnkü :) Çok seviyorum onları. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bakalım gelir umarım yavru..
Dişi İceman Karnındaki ŞişLik
ÖncelikLe uyarı mesajLarı da geldi bana. Özür diliyorum. Cevaplar için de çok teşekkür ediyorum.. Yavru geliyorsa ne mutlu. Şubat ayında balıkLarı ve akvaryumu aldım. YakLaşık 9 ay oldu ve ilk yavrularımı almaya hazırlanayım o zaman. Bu arada zaten balıkları alma gibi ani hareketlerde bulunmuyorum. Yem atıyorum sadece.. Tekrar teşekkürler cevaplar için.. deno062010-11-15 23:44:52
Dişi İceman Karnındaki ŞişLik
Evet Arkadaşlar..

Konunun başlığından anlaşılacağı gibi, daha dün fark ettim. Dişi iceman'imin tuvaletinin çıktığı yerde bir şişlik var ve ucunda 2 tane beyaz birşey var. Erkek iceman'de akvaryumun sol tarafındaki kum ve taşları amele gibi ağzıyla nakliyat yapıyor. Çukur kazdı yani ve o çukura dişi icemanden başka kimseyi yaklaştırmıyor. bazen dişi icemanide kovalıyor. Acaba yavru mu geliyor ?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...


onurdemirbala2010-11-14 21:34:00
Iceman'in Garipliği
Teşekkürler Ederim yardımlarınız için.
Iceman'in Garipliği
120-50-60 360 lt. 5 adet Yunus, 3 Adet Kırmızı imparator, 2 adet vatoz, 1 çöpçü, 2 İceman, 3 tane sarı prenses. Hepsi bu.
Iceman'in Garipliği
Konu yeri burası olmalı, baya inceledim :) . İceman türü cikletim var ve bu aralar Batık gemi süsünün altındaki taşları ağzıyla alıp başka yere atıyor ve kumu eşeliyor. Akvaryumdaki bütün balıklara da saldırıyor (Dişi İceman Dahil). Yaklaşık 6 aydır besliyorum. Hiç yavru almadım. Bu yavru gelicek belirtisi midir? İlk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım. Cevaplarınız için Teşekkürler Ederim.

İyi Forumlar.
Şimdi Gurami aldım acil Yardım
Bakalım neon da hastalık olabilir 14 tane melek var guramileri verdim. Neonda ölücek şuan gidici :) . 1-2 güne karar vericem melekleri verip imparator yada yununs alabilirim damızlık. 
Şimdi Gurami aldım acil Yardım
Sonradan alışmışlardı masa tenisi oynamaya gittim arkadaşımla geldiğimde baktım güzeldi gayet. Fakat meleklerden 1 tanesi öldü. günde 1 balığım ölüyor. Sorun nerede bilmiyorum. Suyun sıcaklığı gayet iyi. Hastalıkları yok. Yemlerinide düzenli oLarak veriyorum. Ama sebebini bilmiyorum. Sürekli ölüyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.