ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Outlanderxxxx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Aralık 2014 12:50
Son Ziyaret:
13 Mayıs 2024 11:46
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Remzi İnce
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/168917.jpg[/img]
85x40x50 Bitkili Kılıçkuyruk
SON 10 MESAJI
Canlıpetshop
Be zamanında bir kere sipariş vermiştim. Arayıp teyit bile almıştım. Moss alacaktım ve çok ucuzdu ürün, bana telefonda ürünün çok kaliteli olduğu, fiyattan dolayı tereddüt etmemem gerektiği söylenmişti. oldukça fazla sipariş ettim ama gelen mosslar bildiğimiz akarsu kenarlarında, minik su birikintisinde oluşan yabani cinslerdendi. Aynı kargoda lav kayaları istemiştim ve kayalar inanılmaz özensiz kolilenmişti. dağılmıştı zaten bana geldiğinde. Arayıp mossların durumunu söylediğimde ise ısrarla öyle olmadığını, benim anlamadığımı iddia etmişti. Hobiyi bırakırım ama bunlardan bir daha sipariş vermem.
Be zamanında bir kere sipariş vermiştim. Arayıp teyit bile almıştım. Moss alacaktım ve çok ucuzdu ürün, bana telefonda ürünün çok kaliteli olduğu, fiyattan dolayı tereddüt etmemem gerektiği söylenmişti. oldukça fazla sipariş ettim ama gelen mosslar bildiğimiz akarsu kenarlarında, minik su birikintisinde oluşan yabani cinslerdendi. Aynı kargoda lav kayaları istemiştim ve kayalar inanılmaz özensiz kolilenmişti. dağılmıştı zaten bana geldiğinde. Arayıp mossların durumunu söylediğimde ise ısrarla öyle olmadığını, benim anlamadığımı iddia etmişti. Hobiyi bırakırım ama bunlardan bir daha sipariş vermem.
Lepisteslerde Oluşan Kırmızımsı Uzantılar Nedir?
[QUOTE=Vasfi]Merhaba,
[/QUOTE]
[QUOTE=selin7777]baığı tutup cımbızla o şeyleri çıkartmanız gerekiyor adı iplik kurdu eğer çıkartmazsanız kurt balğın bağırsaklarını yiyip öldürür [/QUOTE]
[QUOTE=Vasfi]Merhaba,
Baliklariniz maalesef asagida linkini verecegim yerdeki hastaliga yakalanmisa benziyor,
Yalnız değilmişim ve acı bir gerçek oldu benim için. İlgileneyim en kısa zamanda. Teşekkürler
[QUOTE=selin7777]baığı tutup cımbızla o şeyleri çıkartmanız gerekiyor adı iplik kurdu eğer çıkartmazsanız kurt balğın bağırsaklarını yiyip öldürür [/QUOTE]
Ölümü yaşamıştım balıklarda. Yakalıyorum ama içine kaçıyor kurt. Çıkartamıyorum bir türlü.
Lepisteslerde Oluşan Kırmızımsı Uzantılar Nedir?
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Arkadaşlar,
Çok merak ettiğim bir şey Lepistesler ile ilgili. Fotoğrafı ekleyemedim çünkü hareketliler ve belirgin olmuyor. Yakalarsa ekleyeceğim. Konu şu; kendi yetiştirdiğim lepistesler ve dışardan bana gelen lepisteslerde de dışkıladıkları yerin oradan 2-3 tane yeni çıkan sakal gibi kırmızı uzantılar çıkıyor. Ve genelde balıklarda bunlar çıktıktan sonra o balık yavaş yavaş ölüme gidiyor. Daha önce başına gelen var mı? Nedir bu durum? Önemsemem mi gerekiyor?
Teşekkürler
Yapraklardaki lekelerin sebebi nedir?





Outlanderxxxx 2015-03-18 22:21:56
Selam Arkadaşlar,
Uzun bir zaman akvaryumumu düzene oturtmak ve öğrenmekle geçti. Ve aşağıda gördüğünüz son hali aldı. Zamanında çok da itina ile yerleştirmediğim için şu anda karışık bir şekilde gürleşiyor ve çok estetikte durmuyor. Ama ben seviyorum bu halini de :)
Şimdi Aşağıdaki fotolar üzerinden sormak istediğim sorular şunlar;
1) Sazlarımın yeni sürgünleri genelde sarımtrak renkte çıkıyor ve çok geç yeşile dönüyor ve bazen hiç dönmeyebiliyor. Çıkan sürgünlerin neredeyse hepsinde siyah benekler var. Fotoda görebilirsiniz. Bunun nedenleri ne olabilir. Bitki çok arsız inanılmaz çoğalıyor ama sağlıklı mıdır sizce?
2) Bitkilerimin neredeyse hepsinin yapraklarında yeşil benekler başladı. Çok fazla konuya baktım bununla alakalı ama çözüm ne olur bilmiyorum. Özellikle Güllerimde arttı ve o güzelim bitkide hiçbir şey yoktu. Akvaryumda 1 tane SAE, 1 tane Nerite Zebra var. Beslediğim balıkalr ise tüm canlı doğuranlar (Plati, Moscow Blue, Siyah ve sarı moli, Kılıçkuyruk), 2 tane albino cory, 2 tane panda cory, 2 tane de katil salyangoz.
3) Cabombalarımda sararma var. Ama aşağıdan başlıyor. Kök kısmından sararıyor ama üst taraflar çok canlı duruyor. Sebebi ne olabilir. Bir de inanılmaz fazla yalancı kök veriyor yaprak aralarından. En fazla da cabombolar yapıyor bunu.
4) Yeşil beneklerin dışında yaprakların etrafında siyahlaşmalar var. Bazı bitkilerin ise tamamen üstünü kaplayan siyahlık var, aynı zift gibi. Ama sürgün vermeye veya dallar arasından yeni filizler. Sessifloralarımda var bu. İlk başlarda görüntü çok güzeldi ama şimdi kararıyorlar. LAkin boy atma hızları güzel. Nedendir?
Şimdi tüm bu sorularıma karşılık olarak ben elimdeki verileri paylaşayim ve ona göre yorumlarınızı bekleyim.
Akvaryum hacmi: 135 LT
Isı; Bu zamana kadar 28'e çıakbiliyordu ama artık 27 Dereceye sabitledim sanırım.
CO2: Mayalı kullanıyorum ve her kabarcık kesilmesinde tekrar tazeliyorum. Geceleri güçlü çıkış olduğunda hortumun cucunu çekiyorum sudan.
CO2 ölçümü için ISTA CO2 indicator kullanıyorum. Ve renk sarıya dönmeden çekebiliyorum (Sarı aşırı co2 demek) Takip açısından çok iyi oluyor o sistem.
Gübre: Reeflowers All Inclusive kullanıyorum her su değişimimde 10 ml. Ayrıca Demir ve Potasyum için el yapımı gübre kullanıyorum. Onları da her su değişiminde kullanıyordum lakin bu aralar kestim. Okuduklarım aşırı gübrenin yapabileceğini söylüyordu.
Su değişimim; ortalama 5 günde bir 30-37 Lt aralığında yapıyorum.
Filtrasyon; Tetra EX 700 kullanıyorum.
Işıklandırma; Düne kadar 30w Sylvania Grolüx ve 30w Sylvania Aquastar vardı. Bir de ön kapakta 3 mt sticker led ışık kullanıyorum. Kaç watt veriyor emin değilim ama ortalama 20-30w gibi geliyor bana gücü. Daha istediğim armatürü yaptıramadığım için gelişigüzel bir düzenek var. Lakin ışığı açma kapama zamanım düzenlidir. 4-2-2 yapıyorum son 1 haftadır. Öncesinde 5-3-5 yapıyordum. Dün aquastarı kapattım. Biraz işkillendim onun kuvvetinden.
PH; Dijital ph ölçer ile ölçüyorum ve 7.66-8.02 arasından değişiyor.
Nitrat; Sera NO3 ile ölçüyorum ve 10 mg/lt ' yi geçtiğini görmedim.
Durumum budur. Eğer yardımcı olacak deneyimli arkadaşlar var ise çok sevinirim.





Akvaryumumu Bölmek İstiyorum
[QUOTE=AGARTALI][QUOTE=Outlanderxxxx]Merhabalar,
[QUOTE=AGARTALI][QUOTE=Outlanderxxxx]Merhabalar,
Biraz araştırdım, yapılan yorumlara ve çalışmalara baktım ama pek kafam karıştı bir de buradan sormak istedim. Şu anda 100*40*60 ölçülerindeki akvaryumumda sadece moli, plati, lepistes ve kılıç kuyruk yavrularımı boylandırıyorum. Akvaryumda kum yok, cama cam şekilde içinde pipo filtre ve jebo 625 dış filtre mevcut. Bu akvaryumu bölmek niyetindeyim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zamanında babam ciklet akvaryumuna alüminyum çerçeve ile mini sineklik yaptırmıştı ve etrafına sünger bağlayarak cam ile arasındaki boşluğu doldurmuştuk.
Geçenlerde mahalledeki pvc ustasına gittim o da alüminyum yapabiliriz pvc olmaz dedi. Gerçi başka yere sormadım ama. Alüminyumu suda kullanmak ne kadar doğrudur? Bu işi çözersem süper olacak ama bir türlü bulamadım çözüm. Akvaryum boş olsa tamam da, dolu olunca bayağı zor oluyor.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Belki başka çözüm de önerirsiniz.
Teşekkürler
[/QUOTE]
Bence en mantıklı sisten budur. Ben de aynı sistemle bölüyordum zamanında. Çerçeveye sinekliği gerdikten çerçevenin kalınlığında sünger ya da plastik keçeyi çerçevenin iç kısmına boşluk kalmayacak şekilde kesip çerçevenin diğer tarafına da tekrar sineklik yapıştırırsanız çok güzel olur. Lepistes yavruları standart sinekliklerden geçebiliyor arada sünger olursa sorun kalmaz. Dış filtreyi da akvaryumun bir tarafından çektirip diğer tarafından da suyu verdirirseniz bu süngerler içerisinden suyun geçtiği yerlerde bakteri oluşacak ve daha sağlıklı extra filrelemeli bir akvaryumunuz olacak. Umarım anlatabilmişimdir.
[/QUOTE]
Hani alüminyum olunca tereddüt ettim. Ama yapılabilir gibi geliyor banada.
Co2 Difüzör Yapımı .... (nasıl Yapılır? Resimli Ve Yazılı Anlatım)
Kardeşim öncelikle eline koluna sağlık. 2,5 lt de senin dediğin difüzörü yaparak istediğim randımana ulaştım kabarcıklarda. 10 dk sonra co2 çıkmaya başladı ve seramik difüzörü aratmadı. Bende 3cc sınırına 3,5 pamuk sığdırdım güçte olsa :)
Tam bunu yazdım ki bitkilerde fotosentez başladı. Sorumun cevaplarını da aldım sanırım şimdi. Paylaşımınız çok güzel bir yol gösterdi. Tekrar teşekkürler :)
Kardeşim öncelikle eline koluna sağlık. 2,5 lt de senin dediğin difüzörü yaparak istediğim randımana ulaştım kabarcıklarda. 10 dk sonra co2 çıkmaya başladı ve seramik difüzörü aratmadı. Bende 3cc sınırına 3,5 pamuk sığdırdım güçte olsa :)
Sorum şu ki; kabarcıkların su yüzeyine ulaştığı yerde dış motorun su veren borusu var. Kabarcıkları suya dağıtıyor ama çok büyük kısım su yüzeyinde köpük gibi geziyor. Co2 nin suda en iyi çözülmesini nasıl sağlarım? Bir de bende de aynı CO2 indicator var ISTA'nın ama renkte pek bir değişiklik olmadı gibi ve tam 11 saat oldu. Önerin var mı bununla ilgili?
Teşekürler
Tam bunu yazdım ki bitkilerde fotosentez başladı. Sorumun cevaplarını da aldım sanırım şimdi. Paylaşımınız çok güzel bir yol gösterdi. Tekrar teşekkürler :)
Akvaryumumu Bölmek İstiyorum
[QUOTE=serdar özkaya]Merhabalar ben akvaryumu mika ile bölmüştüm, mikanın üzerine 2lik yada 3lük matkap ucuyla bol sayıda delik açıp su sirkülasyonunu da sağlıyordum. (sert plastik olduğu için delerken dikkatli olmanız gerekiyor. ) vantuzlarla da cama sabitleyebilirsiniZ. Bunun haricinde ince camda kestirebilirsiniz lazer ile delik açan yerler var onuda vantuzlarla sabitleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sağlıklı hobiler[/QUOTE]
[QUOTE=mcetindas]Zamanında bir arkadaşımın su dolu akvaryumuna da aynı çözümü sağlamıştık. resimde görülen kablo kanalı ile akvaryumun içine sığacak şekilde dörtgen çerçeve yaptık ve onada plastik sinekliklerden germiştik. Dikkat edilmesi gereken husus; kablo kanalının arkasında kendinden yapışkanlı olanlardan olmaması.

[/QUOTE]
[QUOTE=serdar özkaya]Merhabalar ben akvaryumu mika ile bölmüştüm, mikanın üzerine 2lik yada 3lük matkap ucuyla bol sayıda delik açıp su sirkülasyonunu da sağlıyordum. (sert plastik olduğu için delerken dikkatli olmanız gerekiyor. ) vantuzlarla da cama sabitleyebilirsiniZ. Bunun haricinde ince camda kestirebilirsiniz lazer ile delik açan yerler var onuda vantuzlarla sabitleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sağlıklı hobiler[/QUOTE]
Vantuzla sabitlendiğinde yavru balıklar yanlardan kaçmaz mı?
[QUOTE=mcetindas]Zamanında bir arkadaşımın su dolu akvaryumuna da aynı çözümü sağlamıştık. resimde görülen kablo kanalı ile akvaryumun içine sığacak şekilde dörtgen çerçeve yaptık ve onada plastik sinekliklerden germiştik. Dikkat edilmesi gereken husus; kablo kanalının arkasında kendinden yapışkanlı olanlardan olmaması.

[/QUOTE]
Benim sıkıntım şu; yavru balıklar cam ile bu kanallar arasından geçemez mi? su dolu iken oturtmak biraz sıkıntı olacak gibime geliyor.
Akvaryumumu Bölmek İstiyorum
Merhabalar,
Merhabalar,
Biraz araştırdım, yapılan yorumlara ve çalışmalara baktım ama pek kafam karıştı bir de buradan sormak istedim. Şu anda 100*40*60 ölçülerindeki akvaryumumda sadece moli, plati, lepistes ve kılıç kuyruk yavrularımı boylandırıyorum. Akvaryumda kum yok, cama cam şekilde içinde pipo filtre ve jebo 625 dış filtre mevcut. Bu akvaryumu bölmek niyetindeyim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zamanında babam ciklet akvaryumuna alüminyum çerçeve ile mini sineklik yaptırmıştı ve etrafına sünger bağlayarak cam ile arasındaki boşluğu doldurmuştuk.
Geçenlerde mahalledeki pvc ustasına gittim o da alüminyum yapabiliriz pvc olmaz dedi. Gerçi başka yere sormadım ama. Alüminyumu suda kullanmak ne kadar doğrudur? Bu işi çözersem süper olacak ama bir türlü bulamadım çözüm. Akvaryum boş olsa tamam da, dolu olunca bayağı zor oluyor.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Belki başka çözüm de önerirsiniz.
Teşekkürler
Lepistesimde pul kabarması ve renk açılması
[QUOTE=mesutok]Terramycin melhemi tek başına bile yemlerine sürüp sabah akşam o linklerdeki oranda verirseniz, birçok insan kurtardı balıklarını örnek linkleri ekledim konuya kurtarırsınız bundan sonra, birazda filtre bakamı ve su değişimini ihmal etmeyin böyle toplu hastalıklar olduğunda su değişimini biraz fazlaca yapın oranı iyi geliyor ve camları silin cam sileceğiyle su değişiminden önce.[/QUOTE]Bilgi için tesekkurler.yarin alırım artık ve diğer balıkları ayırıp uygularım bunu.Outlanderxxxx 2015-02-05 22:53:47
[QUOTE=mesutok]Terramycin melhemi tek başına bile yemlerine sürüp sabah akşam o linklerdeki oranda verirseniz, birçok insan kurtardı balıklarını örnek linkleri ekledim konuya kurtarırsınız bundan sonra, birazda filtre bakamı ve su değişimini ihmal etmeyin böyle toplu hastalıklar olduğunda su değişimini biraz fazlaca yapın oranı iyi geliyor ve camları silin cam sileceğiyle su değişiminden önce.[/QUOTE]Bilgi için tesekkurler.yarin alırım artık ve diğer balıkları ayırıp uygularım bunu.
Lepistesimde pul kabarması ve renk açılması
[QUOTE=mesutok]Benim ekran kalitem iyi değil Umut'un dediği gibi columnarisse tedavi edebilirsin link ekleyeceğmi, birde pulları umarım dropsy kabarıklıdığı değildir resimdeki gibi.
[QUOTE=mesutok]Benim ekran kalitem iyi değil Umut'un dediği gibi columnarisse tedavi edebilirsin link ekleyeceğmi, birde pulları umarım dropsy kabarıklıdığı değildir resimdeki gibi.
Size bir link ekleyeceğim orada columnaris tedavi linklerini uygulayabilirsiniz. Orada Dropy-bloat tedavi linkleride var.
Link:
[/QUOTE]
Kuvvetle muhtemel columnaris. Çünkü dropsy gibi kabarık değil balıklar. Bu fotosunu eklediğim balık öldü bu sabah ve daha önce de 2 balığım ölmüştü onun gibi. Hemen bakacağım tedaviye. Teşekkürler
SON MESAJLAR
- Mikrofex Kültürünü Çoğaltma Kaangzkr, 10:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığımdaki Pul Hasarı Raizial, 10:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Kolonisi Kurulumu Efe ulu, 10:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığım Yem Yemiyor bkflmn, 08:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Kurulan Akvaryumda Beyaz Bulanık Su Sorunu Aslan038, 06:29
Bitki Akvaryumları Genel - ✨ İyi Bayramlar Akvaryum Ailesi Hoppala, 03:35
Forum ve Site Hakkında - Beta İle Yaşayacak Türler? Emir Kara, 02:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Adım Adım Tanganyika Akvaryumu Kurulumu. ekimci, 02:31
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tank Sorunu Utkan Eren, 01:50
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 01:38
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betta Fish BerkBey, 00:13
Labirentliler Tanıtımı - Karma Lepistes Tankı MG, 23:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Danio Zebra Hakkında Her Şey BLGHN, 22:55
Sazansıgiller Tanıtımı - Amano Karides IsmailTskn, 22:28
Yeni Üye Forumu - İç Filtre Motor Sesi IsmailTskn, 22:27
Yeni Üye Forumu - Zebra Danioların Yanına Karides IsmailTskn, 22:23
Yeni Üye Forumu - 620 Lt Tank İçin Tür Önerisi ugurbaran, 22:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Rotalanın Nasıl Dik Büyümesini Sağlarım? Ehtiyar, 22:18
Bitki Akvaryumları Genel - Canlı Doğuran Akvaryumu Filtre Seçimi IsmailTskn, 22:14
Canlı Doğuranlar - Diatom İle Mücadele BalikAdam3099, 21:24
Yosun - Hobiye Tekrar Dönüş Hkn63, 20:59
Yeni Üye Forumu - Saz Bitkisi Uzaması Ve İstilacı Java Moss acemigenchobici, 20:51
Bitki Türleri ve Bakımı - İlk Kurulum Herkese Tşkler yigidoumit, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Akvaryumum 🐟 Hakanyldr, 20:14
Akvaryum Tanıtımı - Congo Tetra Akvaryumuma Uygunmu? Umutoty, 19:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sparkling Gurami Kavga Kaya Özyurt, 19:41
Labirentliler - Beta Balığım Rahatsızlandı BeyzPl, 19:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Neon Tetra Kuyruğu Yok Oldu ugurbaran, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Jungle Tarzı Akvaryum Kurulumu - 60x40x30 Erkay0, 18:46
Akvaryum Tanıtımı - Karides Ve Bitkiler İçin Fikir ugurbaran, 18:44
Yeni Üye Forumu - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 18:30
Akvaryum Tanıtımı - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 17:20
Sazansıgiller - Suda Sararma altankanat, 16:34
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesleri Min Toplu Ölümleri Lepistes_ sever, 16:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Bitkili Hazırlık Süreci Sorularım MG, 14:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neo Co2 Mayalı Sistem Microp, 14:13
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Çatlağı Fatih_hakankaan, 13:30
Yeni Üye Forumu - Mücevher Ciklet Yumurtaları Street Parrot, 11:14
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Ancistrus Sp. BerkBey, 03:25
Kedi Balıkları Tanıtımı - Led Önerisi Sercan Ç., 02:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Akvaryumu Emir Kara, 02:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Akvaryum Bitkili Kurulum Kaangzkr, 23:47
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığında Benekler Akvaryumcu_Doru, 22:56
Sazansıgiller - Saz Bitkisi Uzaması Ve İstilacı Java Moss acemigenchobici, 22:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Sera Vitamin Mix Kullanma Kılavuzu Cyber_Scout, 22:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryumdaki Yeni Salyangoz MG, 22:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sarı Prenses İle Uyumlu Türler Balıkmen, 21:19
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 🇹🇷 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun! ahmetfiratozkaya, 19:22
Forum ve Site Hakkında - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s gorkem41, 18:43
Filtreleme Seçenekleri - Neo Co2 Esdargon, 17:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tam Damızlık Boy Melekler (çiftlerde Mevcut) _rammstein_ 10:11
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/03/26 osmandbnl 08:28
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 07:49
- Aqua Master Aydınlatma 40 Cm poyraz43 06:35
- 40 Adet Damızlıl Altı Lepistes poyraz43 06:35
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 04:18
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 04:18
- Hemigrammus Bleheri (kırmızı Burun Tetra) ozkan61 01:58
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 01:55
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:17
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:17
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:17
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:17
- Tüm Akvaryum Malzemelerimi Satıyorum SJess 23:07
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 23:00
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 23:00
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 22:51
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 22:33
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:27
- Fluval 206 Dış Filtre - Yedek Parçaları Da Satılır erimgorgulu 22:22
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 20:48
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:48
- Red Tuxedo Koi Lepistes rebelfire 20:24
- Ada Solar (green) Aporetti 20:06
- Afrika Cichlidleri devito 18:42
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 18:36
- Sarı Ateş Karides Satılık Erkay0 18:25
- 25x25x25 Akvaryum Setleri Erkay0 18:25
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 17:54
- Akvaryum 30*30 metsi 17:54
- Ful Red Lepistes ÖĞRÜNÇ 16:38
- Çift Geophagus Red Head Tapajos oguzozt 14:49
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 14:07
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 13:04
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 12:57
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:54
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:54
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:54
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:54
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:54
- L333, Lda16 Duz rebelde 11:56
- Bitkili Akvaryum Tam Takım Satılık Gemlik 11:40
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 11:03
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 11:03
- Satılık Eheim 2217 Filtre UĞURBABÜR 10:50
- Satılık Co2 Tüp 5 Lt Ve Aquamedic Ph Kontrol Cihaz UĞURBABÜR 10:50
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:24
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:16
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:59
KULLANICILAR
- 30 Online Kullanıcı, 17 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.


