ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ogunmez
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Şubat 2011 19:22
Son Ziyaret:
08 Mart 2016 00:31
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman ÖĞÜNMEZ
Doğum Tarihi:
25 Ocak 1993
Yaş:
31
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman ÖĞÜNMEZ

SON 10 MESAJI

Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
:( Balıklarım hayla yaşıyor ama hepsine hastalık bulaştı artık yem yiyen çok az balıgım var . flgy işe yaramadı.  yakın zamanda ayrılacaz herhalde hepsi kuyruk kısıp saglıksız gözüküyorlar ve yem yemiyorlar
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Sabırla bekleyişe devam . Teşekkür ederim tankım küçük ve hoş bana göre begenmenize sevindim :)
balıkları yakından çekemedim ama erkeklerim çok güzel degişik bi türmüş. dişilerimin üst yüzgeçleri erkek kadar uzun ve altaki yüzgeçinin ucundan da uzun bi tel çıkıyor ayagı dogru. cinsleri böylemiş satan arkadaş demişti.
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Ayırma gibi bi imkanım yok  muhammed usta ; tek motorum var . bende flagyl ezdim suya attım 4 tane . 2-3 gün sonra %50 su degişimi yapıp 4 tane daha atacam  geçene kadar böyle yapacam elimden başka bişey gelmez çünkü. sera bactobur bulursam alıp atacam içine yoksa tek ilacım flagyl . bizim bi arkaşında diskusları böyle olmuş o ben suya 3-4 tane ezdim geçti dedi bilmiyorum benimkide bi umutç Dün en büyük dişim çok halsizdi ölecek diyordum sabaha baktım canlanmış bide flagyl ezdim şimdi daha canlı duruyor  ama yine yem yemedi. işte sabırla sonucu bekliyorum
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Teşekkürler, umarum kuratarırım.
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Usta akvaryumun içine 4 tane flagyl salladım ben inş. ölmezler. yeme falan karıştırmadım . 3-4 akvaryumcu gezdim yokmuş sera baktopur direct  yok bulamadımda. sonucu görecez.
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
İlacı alıp geldim ama yeni mesaja odaklandım şimdi :) arada kaldım . yusuf bey flasgyl vermeyim mi yani şimdi. Konyalıyım ben ; bi balıkçıya sordum yok dedi ve epeydir piyasada bulunmuyor falan dedi sera bactopur dirent için :S arada kaldım.
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Kubilay bey hemen deniyorum flagyl'i ve yarında sera ectoburu alıp kullnıyorum. ilginiz için teşekkürler. sonuçları burada paylaşacam.
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Resim eklegim akvaryumum göründügü gibidir.
Şimdi şöyle diyim yoladıgınız linkte yem yemiyor diyor arkadaş. Benim hasta balıklar tam aksine yemi agzına alıp geri atıyor yiyemiyor nedense. 4 erkek 8 dişi ama erkekler dişileri sıkıştırmıyorlar genelde kendi araların kavga ediyorlar. yani Cihan bey emin olun balıkların eski halini o güzel görüntüsünü görseniz bide şimdi görseniz kesinlikle bunlar hasta dersini çok belli yani. şu anda hhasta dedigim en büyük dişim kum üstünde hareketsiz yatmaya başlamış. yarın gidip ilaç alıp uygulayacam . inş. geç kalmamışımdır. bide şunu diyim göz bebekleri büyüyormu ne oluyor hasta gibi gözüken balıklarımın hepsinin gözleri kararıyor belirgin şekilde.
ogunmez2013-09-02 02:48:10
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
Açıkçası kuyruklarıdanın uçları yenmiş gibi. eriyor olabilir. cihan bey balıklarımı strese sokacak bi davranış yapmadım. 3 aydır aynı şekilde bakıyorum ve bu stresten olan bişey degil emin olun. en güzel dişi balıgım yemi kesti. önceden fazlası ile yiyen karnı hep şiş olup gezinin balıgım şu anda yem yemiyor ve saklanıyor kuyrugu kısık ve parçalanmış gibi. yem yemeyi kesen balıklarım hep aynı. kuyrukları kısık ve hareketsizler. bana etkili bişey önerin ben kaybetmek istemiyorum balıklarımı.Bide ayrı tank açamayacam  akvaryumunda saglıklı olanda var onlara herhangibir etki edermi kullanacagım ilaç. Flaygli falanmı kullanmalıyım. bana öneride bulunursanız sevinecem...
Lepisteslerim yem yemeyi kesiyor 2 hafta içinde...
1- Yemlerin tam olarak isimlerini bilmiyorum. ama aldıgım balıkçı tanıdık . kendi balıklarına verdigi büyük kovalardan gramla satıyor bana. biri yaprak digeride küçük taneli kum gibi bişey.
2- Yapay bitkiden önce kum ve taşlarım vardı tabikide bomboş degildi akvaryum . sadece bitkileri yeni koydum ama bitkilerden olan bi sıkıntı oldugu sanmıyorum.

Balıklar kuyrukları kısık dolaşıyorlar. dışkılarıda bazen beyaz ip gibi oluyor . saglıklı yem yiyenlerinki yemin renginde olurken; bu hasta olarak gözlemledikleriminki beyaz oluyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.